02 / 05 / 2024

müteahhitlik belgesi kaç günde çıkar

müteahhitlik belgesi kaç günde çıkar

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın belirlediği müteahhitlik belgesi harcı 2013 yılında 250 TL'dir. Müteahhitlik belgesi harcı 2013 yılında belirlenen rakam üzerinden ödenip gerekli diğer evraklar hazırlanmak suretiyle müteahhitlik başvurusu yapılıyor...

Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Mek Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mek Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Kaçmaz, Hüseyin Kaçmaz ve Murat Sincar ortaklığında kuruldu.

2023 karneler ne zaman, saat kaçta dağıtılacak? Taktir, Teşekkür belgesi kaç puanla alınacak?

Yaz tatiline geri sayım başladı. Milyonlarca öğrencinin yaşadığı karne heyecanı bu ay sona erecek. Peki, 2023 karneler ne zaman, saat kaçta dağıtılacak? Taktir, Teşekkür belgesi kaç puanla alınacak? İşte detaylar...

Ede Dekor Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ede Dekor Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Tatar tarafından kuruldu.

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Gençoğlu tarafından kuruldu.

Akyüzler Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüzler Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akyüz taarfından kuruldu.

Yurtdışı Müteahhitlik Belgesi Tebliğinde Değişiklik 2021!

Yurtdışı Müteahhitlik Belgesi Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Müteahhitlik belgesi için gerekli evraklar İstanbul!

Her müteahhitin bir inşaatın yapımını üstlenebilmesi için müteahhitlik yetki belgesi alması gerekiyor. Peki müteahhitlik belgesi nasıl alınıyor? İşte müteahhitlik belgesi için gerekli evraklar İstanbul...

Geçici müteahhitlik belgesi ücreti 2021!

Daha çok arsası üzerinde bina inşa etmek isteyenler tarafından talep edilen geçici müteahhitlik belgesi nasıl alınıyor? Geçici müteahhitlik belgesi ücreti 2021 ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Fettahoğlu Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fettahoğlu Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fettah Erdoğan tarafından kuruldu.

Cloud International İnşaat Müteahhitlik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cloud International İnşaat Müteahhitlik ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad O.S.S Alenezi ve Mustafa Bayrak ortaklığıyla kuruldu.

Cihan Müteahhitlik İnşaat Temizlik Hırdavat Elektrik Plastik Maddeler Üretim Ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Cihan Müteahhitlik İnşaat Temizlik Hırdavat Elektrik Plastik Maddeler Üretim Ve Ticaret A.Ş. bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Yılmaz tarafından kuruldu. 

Kaç metrekare arsaya kaç metrekare ev yapılır?

Arsası olup, üzerinde bina inşa etmek isteyen kimseler geçici müteahhitlik belgesi alarak kendisi inşaat yapabiliyor. Peki, bir arsa üzerinde ev inşaatı nasıl yapılır? Kaç metrekare arsaya kaç metrekare ev yapılır?

müteahhitlik belgesi kaç günde çıkar Haberi

müteahhitlik belgesi kaç günde çıkar

Müteahhitlik belgesi harcı 2013!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın belirlediği müteahhitlik belgesi harcı 2013 yılında 250 TL'dir. Müteahhitlik belgesi harcı 2013 yılında belirlenen rakam üzerinden ödenip gerekli diğer evraklar hazırlanmak suretiyle müteahhitlik belgesi başvurusu yapılıyor. Buna göre geçici müteahhitler için, gerçek kişi müteahhitler için, limited şirketler için, anonim şirketler için aşağıdaki belgelerin hazırlanması gerekiyor. 


Müteahhitlik belgesi harcı 2013!


GEÇİCİ MÜTEAHHİTLER İÇİN


-Hüviyet Fotokopisi


-Tapu Fotokopisi


-Dekont (Halk Bankası 118 Numaralı Hesaba 2013 yılı için 250 TL Harç Yatırılacak


-Müteahhitlik Başvuru Formu


-Başvuru Formu(yambis.csb.gov.tr) Geçici Müteahhit Formu doldurularak imzalı çıktısı alınacak


-Dilekçe( matbu )


GERÇEK KİŞİ MÜTEAHHİTLER


-Hüviyet Fotokopisi


-Vergi Levhası Örneği


-Sanayi ve Ticaret Odası Onaylı Faaliyet Belgesi


-Dekont Aslı (Halk Bankası 118 Numaralı Hesaba 2013 yılı için 250 TL Harç Yatırılacak)


-Müteahhitlik Başvuru Formu


- Başvuru Formu(yambis.csb.gov.tr) Gerçek Kişi Müteahhiti Formu doldurularak imzalı çıktısı alınacak


-Dilekçe(Matbu)


LİMİTED...