06 / 05 / 2024

Mutlu Alkan

Mutlu Alkan

VSP Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mesut Alkan ve Mutlu alkan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Eral Yıkım ve Atık Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Eral Yıkım ve Atık Dönüşüm Anonim Şirketi, 30 Ocak 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Rıza Hüseyin Erkanlı, Mutlu Alkan, Mesut Alkan ve Alper Tüzün ortaklığıyla kuruldu...

Elit Paslanmaz Çelik Tasarım Ve Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Paslanmaz Çelik Tasarım Ve Proje Ticaret Limited Şirketi Mutlu Alkan tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Alkan Grup Turizm İşletmecileri Anonim Şirketi kuruldu!

Alkan Grup Turizm İşletmecileri Anonim Şirketi, Alexander Sinigibskiy, Alexander Burtin, Nikolay Prokopov tarafından 79 milyon 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta Bakırköy, Kartaltepe'de kuruldu.

Mutlu Yatırım yatırımcı ilişkileri yöneticilerini yayınladı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme yatırımcı ilişkileri yöneticilerini yayınladı.

Metin Mutlu: Ömerli'de villalarımız bitmeden satışa çıkarmayacağız!

Mutluhan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Metin Mutlu, Ömerli’de yaptıkları 40 villayı, sosyal tesis ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından satışa çıkaracaklarını açıkladı. Mutlu, “Maketten satış yapmak tarzımız değil'' dedi.

Metin Mutlu: İnşaat bitmeden satışa çıkmak yok!

Mutluhan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Metin Mutlu, Ömerli'de 40 dönüm arazi üzerinde yaptıkları 40 villayı, sosyal tesis ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından satışa çıkaracaklarını açıkladı.

Yusuf Mutlu: Fikirtepeliler çok şanslı, kısa sürede tüm projeler tamamlanacak!

Mutlu Turizm'in Başkanı Yusuf Mutlu, inşaattaki ilk projesini Fikirtepe'ye yapıyor. Ofis, AVM ve otelden oluşan projenin metrekare fiyatı ise 8 bin liradan başlıyor. Mutlu, projeye yoğun talep aldıklarını söyledi.

Yusuf Mutlu Fikirtepe'de ilk karma projesini hayata geçirecek!

Turizm sektöründeki yatırımlarıyla bilinen, Mutlu Turizm'in Başkanı Yusuf Mutlu, inşaattaki ilk projesini Fikirtepe'ye yapıyor. Ofis, AVM ve otelden oluşan projenin metrekare fiyatı ise 8 bin liradan başlıyor.

Mutlu Turizm Fikirtepe'de karma projeye başlıyor!

Turizm sektöründeki yatırımlarıyla bilinen Mutlu Turizm Başkanı Yusuf Mutlu, İstanbul'daki ilk projesi için kolları sıvadı. Mutlu, Fikirtepe'de ofis, alışveriş merkezi (AVM) ve otel yatırımı yapacaklarını açıkladı...

Ikea yılbaşı konsepti ile mutlu yıllar diliyor!

IKEA’da yılbaşı heyecanı erken başladı… Yeni yıla IKEA ile hazırlanan evler, mutlu anlarla dolup taşan, sıcacık, coşkulu ve davetkâr mekanlara dönüşüyor. Ikea yılbaşı konsepti ile mutlu yıllar diliyor.

Mutlu Yatırım fiyat ve miktar hareketlerini yayınladı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mutlu Yatırım fiyat ve miktar hareketlerini yayınladı.

Ramadan Kumova: Mutlu edilmeyen çalışandan verim beklenemez!

Dünyanın saygın yayınlarından Harvard Business Review'ın öncülüğünde düzenlenen 'Mutlu ofisler: İnsanı Harekete Geçiren Yaşam Alanları' etkinliği bugün İstanbul'da başladı. Ramadan Kumova:" Mutlu edilmeyen çalışandan verim beklenemez." dedi.

Ramadan Kumova: Dünyanın yeni ofis yönelimi Mutlu Ofisler!

Dünyanın en saygın yayınlarından Harvard Business Review’ın öncülüğünde düzenlenen ‘Mutlu ofisler: İnsanı Harekete Geçiren Yaşam Alanları’ etkinliği bugün İstanbul’da başladı.Ramadan Kumova konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Alkan Mermer ve Granit A.Ş 40.yılını kutluyor!

Aralarında Başbakanlık binasının da bulunduğu çok sayıda modern yapının mermer üretimini yapan Alkan Mermercilik 40. Yılını kutluyor. Alkan Mermer ve Granit A.Ş 40. yılına özel etkinlik düzenliyor...

Mutlu Alkan Haberi

Mutlu Alkan

VSP Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mesut Alkan ve Mutlu alkan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 13 Mart'ta kurulan VSP Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; her türlü gerçek ve tüzel kişilere ait gayrimenkuller gayrimenkul projeleri ve gayrimenkullere dayalı hak ve faydaların belli bir tarihteki muhtemel değerini bu değeri etkileyebilecek piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek uluslararası alanda kabul görmüş değerleme standartları çerçvesinde bağımsız ve tarafsız olarak takdir etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



VSP Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adres: Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi, Süleyman Seba Caddesi, BJK Plaza, A Blok, No:92 Daire:...