06 / 05 / 2024

mutlu gayrimenkulün hisseleri

mutlu gayrimenkulün hisseleri

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş,'nin 5.325.280,8870 TL olan hisseleri aynı ortaklık yapısı ve kısmi bölünme yolu ile Mutlu Türker Holding A.Ş'ye devredildi...

Çin'in kurtarmayı seçtiği gayrimenkul şirketlerinin hisseleri yükseliyor!

Dünyada bütün dengeleri değiştiren koronavirüsle sık sık gündeme gelen Çin'in kurtarmayı seçtiği gayrimenkul şirketlerinin hisseleri yükseldi.

Karmen Yapı'nın hisseleri 13.9 milyon TL'ye Metal Gayrimenkul'e satıldı!

Metal Gayrimenkul'ün KAP'a yaptığı açıklamaya göre: Karmen Yapı A.Ş'nin hisseleri 13 milyon 951 bin TL'ye Metal Gayrimenkul'e satıldı.

Karmen Yapı'nın hisseleri 22.3 milyon TL'ye Metal Yapı Konut'a satıldı!

Metal Gayrimenkul A.Ş tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Karmen Yapı'nın hisseleri 22.3 milyon TL'ye Metal Yapı Konut'a satıldığı bildirisi yayınlandı.

Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360 başladı!

Sektörü sürdürülebilir bir geleceğe taşımak kadar bu geleceğe yeni ufuklar kazandırma kararlılığıyla yola çıkan ve gördüğü büyük ilgi üzerine iki gün olarak organize edilen“Gayrimenkulün Büyük Buluşması-RE360” bugün başladı.

ÖİB 2 ildeki 15 gayrimenkulün satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara ve Artvin'de yer alan 15 gayrimenkulün satışı onaylandı..

Özak GYO'nun Demre'deki gayrimenkulünün tahsis süresi uzatıldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO'nun Demre'deki gayrimenkulünün kesin tahsis süresi uzatıldı.

ÖİB Ağrı ve Ankara'daki 10 gayrimenkulün satışını onayladı!

ÖİB Ağrı ve Ankara'daki 10 gayrimenkulün satışını onayladı. İşte satışı onaylanan taşınmazlar..

Atakule GYO Çankaya'daki gayrimenkulün iskan ruhsatını aldı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Çankaya'da bulunan gayrimenkulün yapı kullanma izin belgesini bugün aldı.

Ata GYO Lüleburgaz'daki gayrimenkulün kaba inşaatı için sözleşme imzaladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Ata GYO Lüleburgaz'daki gayrimenkulün kaba inşaatı için sözleşme imzaladı.

Sedat Kurucan yeniden İhlas Gayrimenkul'ün başkanı oldu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin dün yaptığı genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Toplantıda Sedat Kurucan yeniden İhlas Gayrimenkul'ün başkanı oldu.

GYODER Gayrimenkulün Vergisel Boyutu semineri 25 Ekim'de!

GYODER Gayrimenkulün Vergisel Boyutu eğitim seminerini 25 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirecek. Bu eğitimde, gayrimenkul yatırımı ele alınarak vergisel boyutu konuşulacak. 

ÖİB Ankara'daki 12 gayrimenkulün satışını onayladı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ kapsamında Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara'daki 12 gayrimenkulün satışı onaylandı..

Antalya Büyükşehir 4 gayrimenkulünü 27.7 milyon TL'ye satıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez, Manavgat ve Serik ilçelerindeki 4 adet gayrimenkulünü 19 Ekim’de kapalı teklif usulüyle ihaleye çıkarıyor.

mutlu gayrimenkulün hisseleri Haberi

mutlu gayrimenkulün hisseleri


Mutlu Yatırım'dan yapılan açıklama şöyle:


Firmamız ortaklarından, Mutlu Holding A.Ş, aldığı yönetim kurulu kararı ile  Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş'de sahip olduğu, nominal değeri 5.325.280,8870 TL olan % 0,7479 oranındaki hisselerini, Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 19/b ve 20.maddeleri çerçevesinde, kayıtlı defter değeri üzerinden, aynı ortaklık yapısı ve kısmi bölünme yolu ile Mutlu Türker Holding A.Ş'ye devretme kararı almıştır. 


Sözkonusu kararla ilgili Sermaye Piyasası Kurulu'nun Çağrı Yoluyla Ortaklık Paylarının Toplanmasına İlişkin Seri IV No:44 Sayılı tebliğinin 6. Maddesinin 2/b fıkrası gereğince, 


Devreden, Mutlu Holding A.Ş. ile devralan Mutlu Türker Holding A.Ş.'nin pay sahiplerinin aynı olması nedeniyle, ortaklığın yönetim kontrolünde herhangi bir değişiklik olmayacağından çağrı yükümlülüğü doğmamaktadır,


Kamuoyu ve yatırımcıların bilgilerine...