23 / 07 / 2024

Mutlu Global Proje Geliştirme Anonim Şirketi

Mutlu Global Proje Geliştirme Anonim Şirketi

Mutlu Global Proje Geliştirme Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye ile bugün  kuruldu.

Aderan Global'den Antalya'ya 26 konutluk yeni proje! Palma Residence için start verildi! 

Antalya’nın yeni rezidans yaşamı Palma Residence projesi için start verildi. 26 konuttan oluşan proje Aderan Global tarafından hayata geçiriliyor.

Tor Global'den 1.5 milyar TL'lik dev karma proje! Yalova Armutlu'ya konut otel ve villa geliyor!

Tor Global İnşaat ve Yatırım A.Ş. Yalova'da konut, villa ve otel projesi için harekete geçti. Projenin maliyetinin 1.5 milyar TL'yi aşması bekleniyor.

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Mutlu ve Şamil Enes Mutlu ortaklığında kuruldu.

RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışta! RAMS Global’den Gebze'ye 4 bin konutluk yeni proje!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışa çıkacak. Merakla beklenen projede tam 4 bin konut yer alacak.

Vatan Grup Proje Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Grup Proje Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy İstek ve Vedat Mutlu ortaklığında kuruldu.

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi kuruldu!

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi bugün Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Bader Mohamedabdellahi ve Zaher Ahmed A. Obad ortaklığında kuruldu.

Mtl Proje Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtl Proje Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Mutlu tarafından kuruldu.

Fares Global Network Teknoloji İnşaat Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fares Global Network Teknoloji İnşaat Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fares Alfares tarafından kuruldu.

My Concept Global Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Concept Global Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Muhammet Ali Mert tarafından kuruldu.

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Antoine Baz ve Elite Global İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Global Marina Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Marina Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Fatih Bülbül tarafından kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

Türker Proje Gayrimenkul, ortakların onayına sunulmak üzere Sezai Bekgöz ve Cemal Mutlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verdi. 

Future Invest Global Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Future Invest Global Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Tunç İnsel, Zafer Ergün, Ahmet Hamza Akıncı, Ahmet Şevket Kocaoğlu, Can Berkay Sporcu, Phılıppe Yves El Fassy ve Akın Algül ortaklığında kuruldu.

Mutlu Global Proje Geliştirme Anonim Şirketi Haberi

Mutlu Global Proje Geliştirme Anonim Şirketi

Mutlu Global Proje Geliştirme Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün  kuruldu.

Mutlu Global Proje Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında resmi, tüzel ve özel kişilere aitarsalar veya araziler üzerine; Konut, Okul, Havaalanı, Enerji santralleri, her çeşit artıma tesisleri, Kojenerasyon (Doğalgaz çevrim santralleri), Turizmtesisleri, fabrikalar, sanayi tesisleri, çarşı ve alış veriş merkezleri, işyeri açmalı toplu veya münferit konutlar, site,villa, liman, alt geçit, üst geçit, otel, motel, bina, han, sosyal tesisler, yollar, köprüler, barajlar, spor tesisleri, dinlenme tesisleri, tüneller, sanat yapıları ve çevre tanzimi, kentseldönüşüm proje ve inşaatları gibi her türlü inşaat ve taahhüt işleri yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Mutlu Global Proje Geliştirme Anonim Şirketi adres; BAHÇELİEVLER MH.D-100 YANYOL SK.B APT.N:14 B/0904...