02 / 10 / 2024

mutlu gökdemir ismar

mutlu gökdemir ismar

Yapısal ve görsel açıdan tamamen yenilenen İsmar Marketleri, 2013’e kadar 40 milyon TL yatırımla 80 yeni mağaza açacak. Önümüzdeki yıl yüzde 100 büyüme hedefleyen firma 2.300 kişiyi de istihdam etmeyi planlıyor...

Ankara Gökdemir View'de hemen tapu fırsatı! Teslimler Ekim 2025'te!

Ankara merkezli Emre Gökdemir İnşaat tarafından Yenimahalle'de inşa edilen Gökdemir View'de hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor. Gökdemir View'de konut fiyatları ne kadar? Gökdemir View'de hangi tip konutlar var? İşte ayrıntılar...

Ankara Gökdemir Villaları Mart'ta teslim!

Akıllı ev teknolojisiyle hayata geçirilen Ankara Gökdemir Villaları'nda sona gelindi. Emre Gökdemir İnşaat imzası taşıyan projede teslimler Mart 2024'te yapılacak.

Gökdemirport 2 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Gökdemirport, Emre Gökdemir İnşaat tarafından Ankara Esenboğa Havalimanı'nın hemen yanı başında yükseliyor. Gökdemirport 2 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Peki Gökdemirport'ta hangi konut tipler var? İşte Gökdemirport ile ilgili detaylar...

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Gökdemir ve Elif Gülgün Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Gökdemir Otelcilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökdemir Otelcilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Demir tarafından kuruldu.

İslam Memiş'ten şok eden EYT açıklaması! Herkes mutlu olacak! Yaş sınırı ve prim günü...

Altın, dolar ve gümüş ile ilgili yorumlarda bulunan Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten şimdi de çok eden EYT açıklaması geldi. EYT ile ilgili ''herkes mutlu olacak'' diyen Memiş, yaş sınırı ve prim günü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Öztürk Gökdemir tarafından kuruldu.

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Bülent Gökdemir ve İmdat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hasan Ay ve Murat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründe bayram havası, müteahhitler mutlu! Böyle indirim görülmedi! Güncel demir fiyatları ne kadar oldu?

Demir fiyatlarına bugün tekrar indirim geldi. Her geçen gün düşen demir fiyatları dip seviyelere ulaştı. Bu durum müteahhitleri mutlu ederken binlerce kişi demir fiyatlarını merak ediyor. Peki bugün demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira?

Emlaksepeti Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emlaksepeti Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Süleyman Gökdemir ve Zeynep Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Ym Demir Çelik Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ym Demir Çelik Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökdemir ve Yalçın Tan ortaklığında kuruldu.

mutlu gökdemir ismar Haberi

mutlu gökdemir ismar

1993 yılında tamamen satın alma avantajını kullanmak amacıyla 56 küçük marketin birleşmesi ile kurulan İsmar Marketleri yeniden doğuyor. Ortaklardan Akyürek Şirketler Grubu’nun 2003’te İsmar’ı tamamen satın alması ve 2011’de sürecin tamamlanması ile başlayan değişim hızla devam ediyor. Bugün 40 mağazayla faaliyet gösteren İsmar, 2013’e kadar agresif bir büyüme hedefliyor. Markanın değişim sürecinde en büyük rolü üstlenen İsmar Genel Müdürü Mutlu Gökdemir, 2013 sonuna kadar 120 mağazaya ulaşacaklarını söyledi. Toplamda 40 milyon TL’lik bir yatırım yapacaklarını ifade eden Gökdemir “Mahallenin süpermarketçisi olma hedefiyle çıktığımız yolda hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Bu değişim süreci ile birlikte yeni İsmar, sektörde sözü geçen bir marka haline gelecek” diye konuştu.


Eskişehir’e unlu mamul tesisi kurdu


Toplamda 1.100 kişiye istihdam sağladıklarını dile getiren Gökdemir, yeni açılacak şubeler ile...