16 / 05 / 2024

Mutlu İnşaat İcra Kurulu Başkanı Yüksel Hamzaoğlu

Mutlu İnşaat İcra Kurulu Başkanı Yüksel Hamzaoğlu

Mutlu İnşaat İcra Kurulu Başkanı Yüksel Hamzaoğlu kimdir? Mutlu İnşaat ne zaman kuruldu? Mutlu İnşaat'ın hayata geçirdiği projeler nelerdir? İşte Yüksel Hamzaoğlu'nun biyografisi ve Mutlu İnşaat projeleri...

Mansion Orman ön satışta! Yeni proje!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Orman projesinde ön satışlar başladı. Mansion Orman projesinin teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

VillaBlu ile Büyükçekmece'ye 32 yeni villa geliyor! Ön satışlar başladı!

VillaBlu projesi, kentsel modernleşmenin öncü isimlerinden Mutlu İnşaat ile 32 aileye tek katlı villa yaşamı sunuyor. Ön satışlar başladı! Peki villalar kaç metrekare? VillaBlu Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Oğuz Kırkgöz'ün acı günü! Babası Mustafa Rafet Kırkgöz vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Üyelerinden Oğuz Kırkgöz'ün babası Mustafa Rafet Kırkgöz hayatını kaybetti. 

Gökhan Sağnaklar'ın acı günü! Babası Mehmet Reşit Sağnaklar vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Sağnaklar'ın babası Mehmet Reşit Sağnaklar hayatını kaybetti. 

Türk müteahhite dünyanın her yerinde iş var!

Dünyanın her yerinde Türk müteahhite iş olduğunu söyleyen Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli yaptığı açıklamada “Türk müteahhit dünyaya açılarak hem iş hacmini genişletir hem de döviz getirir” diye konuştu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Konutta KDV fırsatı için son gün 31 Ekim!

Tona Yapı ve Safe İnşaat İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, 31 Ekim tarihinin konut almak isteyenler için büyük fırsat olduğunu söyledi.

İnşaat sektörü yeni düzenlemelerle coşacak!

Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Dereli, "Gayrimenkul alımını kolaylaştırmak için yapılan düzenlemeler sektörde canlılığı artıracak. Gayrimenkul almanın tam zamanı." dedi...

Radius Residence ön satışta!

Radius Residence Mutlu İnşaat tarafından inşa ediliyor, projede 376 daire ve 33 ticari alan yer alıyor.

Yabancı yatırımcıya vatandaşlık hakkını Mahmut Dereli değerlendirdi!

Bir milyon dolarlık taşınmaz mülk alımı yapan yabancı yatırımcıya vatandaşlık hakkı verilmesi ile ilgili Torkan İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli değerlendirmede bulundu.

Mutlu İnşaat Rami 1056 ödeme planı!

Mutlu İnşaat'ın projesi Rami 1056 Evleri'nde fiyatlar 330 bin liradan başlıyor. Rami 1056 projesi Eylül 2017'de teslim edilecek...

IC İçtaş İnşaatın acı günü: Hüseyin Gökçe vefat etti!

IC İçtaş İnşaat İcra Kurulu Üyesi Atilla Gökçe'nin babası Hüseyin Gökçe vefat etti. IC İçtaş İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Des Mutlu İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Des Mutlu İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Dinçer Mutlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta Küçükçekmece, Fatih Mahallesi, Yağcıoğlu İş Hanı'nda kuruldu.

Mutlu İnşaat İcra Kurulu Başkanı Yüksel Hamzaoğlu Haberi

Mutlu İnşaat İcra Kurulu Başkanı Yüksel Hamzaoğlu

Yüksel Hamzaoğlu kimdir? 

Yüksel Hamzaoğlu, 1961 yılı Gümüşhane Şiran İlçesi Günyüzü Köyü doğumlu. 1967 yılında ailesi ile birlikte İstanbul Bahçelievler’e göç eden Yüksel Hamzaoğlu aile şirketi olan Mutlu İnşaat'ın 5’inci nesil inşaatçısı.


İlk, orta ve lise öğrenimini Bahçelievler’de, Yükseköğrenimini 1985 yılında İTÜ İnşaat Fakültesi'nde tamamlayan Yüksel Hamzaoğlu'nun İcra Kurul Başkanlığını yürüttüğü Mutlu İnşaat, 1988 yılında aile şirketi olarak kuruldu.


Şirket merkezi halen yapmış olduğu Bahçelievler Metroport İş Merkezi’nde bulunuyor. Mutlu İnşaat; İnşaatın ana kollarından üst yapı yani lüks ve her türlü sosyal Konut, eğitim Yapıları, sanayi tipi, iş merkezleri ve alışveriş merkezleri yapıyor.


GÜMÜP (Gümüşhaneli Mühendis ve Mimarlar Platformu) Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Yüksel Hamzaoğlu, aynı zamanda GÜSİAD (Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği), İGİAD (İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği) , GİYAD (Gümüşhane...