05 / 05 / 2024

mutlu ofis Regnum Sky Tower

mutlu ofis Regnum Sky Tower

Başkent'te "Mutlu Ofis" konseptinin ilk örneği olarak hayata geçirilen Regnum Sky Tower, çalışanlar arasında efsane haline gelen Google'un California'daki yerleşkesini aratmayacak sosyal donatılara sahip olacak.

Mutlu bir ofis yaratmanın püf noktaları!

EDDA Mimarlık Kurucusu Eda Tahmaz, son günlerde çok konuşulan yeni nesil ofis tasarımlarında farklı dekorasyon uygulamaları ile çalışanlar için nasıl mutlu ofisler yaratılabileceğinin püf noktalarını aktardı...

Regnum Sky Tower'da ofislerde 60 ay 0 faiz fırsatı!

İş ve sosyal yaşamı bir araya getiren farklı kurgusuyla dikkat çeken Regnum Sky Tower, Ankara’da ofis sahibi olma şansını artıran yeni bir fırsat sunuyor.

Regnum Sky Tower ile çalışanlar sosyalleşecek!

Yapılan araştırmalara göre, insanoğlu yaşamının yüzde 90’ını kapalı alanlarda, bir ofis çalışanı ise ömrünün 5 yılını masada oturarak geçiriyor. Regnum Sky Tower İş Merkezi ise, işi, yaşamdan koparmadan 150 metre yükseklikte bir araya getiriyor.

TOBB ETÜ öğrencilerinden Regnum Sky Tower'a ziyaret!

TOBB ETÜ Mimarlık Fakültesi öğrencileri, Ankara’da “mutlu ofis” konseptinin öncüsü Regnum Sky Tower projesinin şantiyesini gezdi. Öğrenciler, proje hakkında detaylı bilgi aldılar.

Regnum Sky Tower'da kampanya!

Toplamda 161 ofis ve 10 dükkandan meydana gelen Regnum Sky Tower'da kampanya düzenlendi. İşte, Regnum Sky Tower'da kampanya detayları...

Regnum Sky Tower teslimler Haziran 2016'da gerçekleşecek!

Ankara'nın en hızlı gelişen bölgesi Konya Yolu Mevlana Bulvarı üzerinde inşa edilen 'mutlu ofis' projesi Regnum Sky Tower'da teslimler Haziran 2016'da gerçekleşecek.

Regnum Sky Tower ofis teslimleri Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan Uzaltaş A.Ş.,Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler Haziran ayında başlıyor.

Regnum Sky Tower projesinde teslimler Haziran'da yapılacak!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Canpa, Öztürk Group ve Uzaltaş A.Ş. tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlıyor.

Sky Tower projesinde teslimler Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Canpa, hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlayacak.

Regnum Sky Tower'da teslimler Haziran'da!

ANKARA'DA "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Uzaltaş A.Ş., Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlıyor.

Regnum Sky Tower'da teslimler 2016 Haziran'da başlıyor!

ANKARA'DA "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Uzaltaş A.Ş., Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlıyor.

Ankara Regnum Sky Tower'da teslimler Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Uzaltaş A.Ş., Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlıyor.

Regnum Sky Tower Ankara'da teslimler 2016 Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konsepti iddiasıyla hareket eden Uzaltaş,Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslim 2016 yılı Haziran ayında başlıyor.

mutlu ofis Regnum Sky Tower Haberi

mutlu ofis Regnum Sky Tower

Başkent'te "Mutlu Ofis" konseptinin ilk örneği olarak hayata geçirilen Regnum Sky Tower, çalışanlar arasında efsane haline gelen Google'un California'daki yerleşkesini aratmayacak sosyal donatılara sahip olacak.İnşaat sektörünün saygın markaları Canpa ile Öztürk Grup ve Uzaltaş'ı bir araya getiren Regnum Sky Tower'da, çalışanların yaratıcılık ve motivasyonları üst düzeye çıkarılacak imkanlar sunulacak. 


Proje ortaklarından Canpa Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, "Başkent'in Maslak"ı olarak adlandırılan Mevlana Bulvarı'nda 32 katlı olarak inşa edilen, tamamlandığında 156 metre ile Ankara'nın en yüksek ofis kulesi olacak Regnum Sky Tower'da çalışanlara birçok imkan sunulacağına dikkat çekti. 


Star...