06 / 05 / 2024

mutlutürk airport plaza

mutlutürk airport plaza

Kurtköy'de yükselen Airport Plaza www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Arıtürk ve Güney Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Rk Plaza İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Rk Plaza İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Güneş Bayram tarafından kuruldu.

Keleş Center Airport'ta fiyatlar 440 bin TL'den başlıyor!

Keleş Center Airport projesi Keleş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Fiyatların 440 bin TL'den başladığı proje İstanbul Atatürk Havalimanı ve E-5 otoyoluna sıfır konumda bulunuyor. 

Keleş Center Airport lansmanı 17 Ekim'de!

E-5 Otoyolu bitişiğinde, İstanbul Atatürk Havalimanı’nın yanı başında yeni bir yaşam ve iş merkezi oluşturan Keleş İnşaat, “Keleş Center Airport” projesini basınla buluşturuyor.

Keleş Center Airport projesinde ön talep toplanıyor!

İstanbul Atatürk Havalimanının yanı başında konforlu rezidans ayrıcalığını yeni yaşam ve iş dünyasına taşıyan Keleş İnşaat, Keleş Center Airport projesinde ön talep dönemini başlattı.

Atatürk Havalimanı city airport olarak hizmet verecek!

Türkiye'nin dev projelerinin planlar doğrultusunda ilerlediğini söyleyen Ulaştırma Bakanı Yıldırım, "Yeni havalimanı devreye alındığında Atatürk 'city airport' olarak hizmet verecek" dedi.

Park Inn Otel, Y kuşağı konseptiyle 4 şehirde açılıyor!

Basın Ekspress Yolu üzerinde konumlanan Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport’un ardından İstanbul Ataşehir, Ankara, Samsun, İzmir olmak üzere 4 yeni Park Inn daha hizmete açılacak.

Enka, Rusya'da Kunstevo Plaza'yı açtı!

TÜRK inşaat devi Enka, Rusya'nın başkenti Moskova'da 500 milyon doların üzerinde yatırımla "Kunstevo Plaza" adlı çok fonksiyonlu AVM ve iç merkezinin açılışını yaptı.

Tekstilkent Koza Plaza'da 4 milyon TL'ye satılık 2 ofis!

Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından Esenler Tekstilkent Koza Plaza'da bulunan 2 ofis satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

Bağcılar Baran Plaza icradan 36.5 milyon TL'ye satılıyor!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, İstanbul ilinin Bağcılar ilçesinde bulunan Baran Plaza'yı satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkulun toplam beledi 36 milyon 584 bin 400 TL olarak belirlendi.

Türk Telekom Teknoloji Başkanlığı’nın tercihi A4 Plaza!

TNL Gayrimenkul Geliştirme'nin danışmanlık ve kiralama hizmetlerini gerçekleştirdiği A4 Plaza, Türk Telekom Teknoloji Başkanlığı ofisi olarak hizmet verecek.

Park Inn by Radisson Otel'i açıldı!

Dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Carlson Rezidor, ‘Park Inn’ markasını Türkiye’ye taşıdı. Basın Ekspress yolu üzerinde konumlanan ‘Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport’ oteli hizmete açıldı.

Carlson Rezidor ‘Park Inn’ Türkiye’de!

Dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Carlson Rezidor, ‘Park Inn’ markasını Türkiye’ye taşıdı. Basın Ekspress yolunda konumlanan ‘Park Inn by Radisson İstanbul Atatürk Airport’ oteli açıldı.

mutlutürk airport plaza Haberi

mutlutürk airport plaza


Airport Plaza Kurtköy'ün havadan yeni görüntüsü için...