07 / 05 / 2024

Muzaffer Türkeş Mahallesi ilkokul

Muzaffer Türkeş Mahallesi ilkokul

Isparta İl Genel Meclisi'nin Şubat ayının üçüncü toplantısı yapıldı. Toplantının en önemli konusu ise Muzaffer Türkeş Mahallesi'ne yapılması istenilen okul oldu.

Ayyüce Türkeş'ten soru: Vatandaş olmak için ev alanların kaç eşine vatandaşlık veriliyor?

Yabancıya konut satışı son zamanlarda sık sık gündem oluyor. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, Meclis'te yaptığı açıklamasında yabancıya konut satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve bazı sorular yöneltti. 

Türkiye Petrolleri'nden kiralık dükkan! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Ankara Söğütözü Mahallesi'nde yer alan dükkanı kiraya verecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Türkeş Dış Ticaret Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Türkeş Dış Ticaret Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Akmal Khan Khıljı, Esmatullah Sharıfı, Jahangır Shah Popal Zaı, Qaıs Qayum ve Saıd Aqa Hashımı ortaklığında kuruldu.

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Solutions Holding GMBH tarafından kuruldu.

Tozkoparan Mahallesi sakinlerinden kentsel dönüşüm tepkisi!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Tozkoparan Mahallesi'nde yaşayan kişilerle görüştü. Tozkoparan Mahallesi sakinleri, bölgelerinde yapılan kentsel dönüşümle ilgili şikayetlerini ve tepkilerini dile getirdi.

Beşiktaş Türkali 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Beşiktaş İlçesi, Türkali Mahallesi 313 ada, 19 parsel 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliği askıya çıktı.

Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı!

Afganistan'ın kuzeyinde yer alan Cüzcan vilayetinde Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı...

TOKİ Bilecik Söğüt alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik Söğüt Kayhan Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

Gaziantep'te 8.2 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep İli, Oğuzeli İlçesi, Tınazdere Mahallesi Cırlavık Mevkii, 212 Ada, 1 Parseldeki arazi 8 milyon 191 bin 155 TL'ye icradan satıyor...

Sincan Belediyesi'nden 10.5 milyon TL'ye satılık 67 parsel!

Sincan Belediye Başkanlığı, Türkobası Mahallesi'nde yer alan 67 parseli ihale ile satıyor. İhale 16 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya Kepez'de 8.3 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Antlaya 9. İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya ili Kepez ilçesi Sütçüler Mahallesi 26361 ada 5 parselde yer alan benzin, mazot, lpg ve servis istasyonunu  8 milyon 289 bin 902 TL'ye icradan satıyor...

Malatya İtfaiye Merkezi inşaatı tam gaz!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alpaslan Türkeş Bulvarı girişinde yapımına başlanan 'İtfaiye Merkezi'nin inşaatı hızla devam ediyor. 

Alparslan Türkeş Müzesi Lefkoşa'da açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Lefkoşa'da müzeye dönüştürülen MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in doğduğu evin açılışı gerçekleştirildi.

Muzaffer Türkeş Mahallesi ilkokul Haberi

Muzaffer Türkeş Mahallesi ilkokul

Isparta İl Genel Meclisi Şubat ayı üçüncü birleşimi dün gerçekleştirildi. 


Toplantıda gündem maddeleri görüşülürken, maddeler arasında en önemlisi Muzaffer Türkeş Mahallesi'ne yapılması planlanan ilkokul projesi oldu. Daha önce bölgede okul yapılaması konusunda imar planında eğitim alanı olarak belirlenen alan için kamulaştırma çalışması başlatılacak. 


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan il Genel Meclisi Ak Parti Grup sözcüsü Nail Yaşar Akgül, eğitim alanı olarak belirlenen alanda kamulaştırma çalışmalarının, ilgili komisyonlarca yapılacak incelemenin ardından başlayacağını söyledi. Akgül, "Muzaffer Türkeş Mahallesin'de küçük çocukların öğrenim görebilecekleri bir okul yok. Bu nedenle daha önce bölgeye bir okul yapılması konusunda imar planında eğitim alanı olarak belirlenen bir alana ilk okul yapma projesi gündemimize geldi. Biz de bu gündem maddesini ilgili komisyonlara havale ediyoruz. 


Komisyon raporunun bu ay içinde çıkarıp eğitim...