15 / 05 / 2024

mvk work squre

mvk work squre

İki tür ödeme planın yer aldığı Work Square Konutları'nda yer alan dairelerin fiyatları 140 bin TL'den başlıyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 konut tipleri bulunuyor...

Work Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Work Yapı İnşaat Elektrik Hırdavat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Selim  Üzeltürk tarafından kuruldu.

Türk Telekom'dan bir başarı daha! Aboneleri bu uygulamayla gurur duydu

Türkiye'de hatrı sayılır projelere ve başarılara imza atan Türk Telekom, yeni bir başarıya daha imza attı. Telekomünikasyon lideri "Great Place to Work” sertifikası almaya hak kazandı

Mini John Cooper Works'e tam 78 bin 128 TL zam geldi! İşte Mini John Cooper Work 19 Aralık fiyat listesi!

Mini John Cooper Works'e bu ay tam 78 bin 128 TL zam geldi. Peki Mini John Cooper Works'un Aralık 2022 fiyatları ne kadar? İşte Mini John Cooper Work 19 Aralık fiyat listesi...

Mini John Cooper Works'e 75 bin 686 TL zam geldi! İşte Mini John Cooper Work 20 Kasım 2022 fiyat listesi!

Mini John Cooper Works'e Kasım ayında tam 75 bin 686 TL zam geldi. Peki Mini John Cooper Works'un Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte Mini John Cooper Work 20 Kasım 2022 fiyat listesi...

Mvk Vinç Kiralama İnşaat Demir Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mvk Vinç Kiralama İnşaat Demir Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tosun tarafından kuruldu.

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi Sarıyer’de 50 bin TL yatırım bedeli ile Akın Arın tarafından açıldı. 

Mvk Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mvk Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Mavuk ve Hacı Ertürk Mavuk ortaklığında kuruldu.

Emir Work İnşaat Elektrik Kalıp Temizlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Work İnşaat Elektrik Kalıp Temizlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Örengül tarafından kuruldu.

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Pınar Massena, Ahmet Semih Mumtas, Akın Arın ve Fibrobeton Yapı Elemanları Sanayi İnşaat ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Avantgarde Collection, otel ofisi konseptini Türkiye’ye getiriyor!

Avantgarde Collection, insanların ev veya ofis çalışmalarına alternatif olarak kendi otel odalarını rezerve etmelerini imkan sunan dünya genelinde yayılan Otel Ofisi (Live/Work) konseptini Levent’teki otelinde uygulamaya başlıyor.

Samsun'da gayrimenkul yatırımcıları için yeni fırsat!

REMAX Work tarafından Samsun'da yeni bir kampanya başladı. Gayrimenkulde takas kampanyası ile Samsunlu aileler ve yatırımcıların yüzleri gülüyor.

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Isg Workınton Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Isg Workınton Şubesi bugün Pendik'te 6 milyon 6 milyon 522 bin 360 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İnternacional Work İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnternacional Work İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Abd Alkarım Mnnaıeh ve Mohammed Ammar Mnnaıeh ortaklığında 400 bin TL sermaye bedeli ile Zeytinburnu'nda kuruldu.

mvk work squre Haberi

mvk work squre

Work Square Pendik'te MVK Yapı tarafından inşa ediliyor. Workn Square Evleri'nde 351 adet konut, 27 adet ticari birim yer alıyor. Work Square'da 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinin yer alıyor.



Mart 2015'te teslimlerinin gerçekleşmesi planlanan Work Sqaure Evleri'nde stüdyo daireler 49 metrekare, 1+1 daireler 67 metrekare, 2+1 daireler 98 metrekare, 3+1 daireler ise 152 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.


Pendik Work Square Evleri'nde 1+0'lar 140 bin TL, 1+1'ler 208 bin 700 TL, 2+1'ler 322 bin 500 TL, 3+1'ler 545 bin 900 TL'den satılıyor. 



Work Square Evleri ödeme planı;


Banka kredisi ile ödeme yapıldığında; yüzde 25 peşinat...