23 / 07 / 2024

 My Dream Gayrimenkul İnşaat iletişim

 My Dream Gayrimenkul İnşaat iletişim

My Dream Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL semraye bedeli ile Rüstem Özbir ve Şevki Kutlay Boran ortaklığında kuruldu.

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okılakhon Orıpov tarafından kuruldu.

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Yahşi, Hayati Bayrak, Ahmet Furkan Kaya ve Yüksel Piroğlu ortaklığında kuruldu.

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Seyedadel Yaghoubı tarafından kuruldu.

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenef Karagöz ve Yasemin Soğuksu ortaklığında kuruldu.

My Teacher Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Teacher Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yazıcı tarafından kuruldu. 

Dream Life Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dream Life Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Fehim Şenol İşbilir tarafından kuruldu.

My Home İstanbul Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Home İstanbul Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Hicran Edemen tarafından kuruldu.

My Group Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Group Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Murat Kardaş ve Yakup Mutlu ortaklığında kuruldu.

Alya Dream nerede? Metrekaresi 18 bin TL'ye!

Boss4 Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya Dream'de satışlar başladı. Peki Alya Dream nerede yer alıyor? Alya Dream nerede inşa ediliyor? İşte konuyla ilgili merak edilen detaylar...

Alya Dream geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Boss4 Gayrimenkul, Beylikdüzü’nde inşa ettiği Alya Dream projesiyle yatırımcılarına huzurlu bir yaşam sunuyor.

My Key Turkey Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

My Key Turkey Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aslan ve Ömer Faruk Vani ortaklığında kuruldu.

My Dream Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Dream Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL semraye bedeli ile Rüstem Özbir ve Şevki Kutlay Boran ortaklığında kuruldu.

Dream Emlak İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream Emlak İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Topal tarafından kuruldu.

 My Dream Gayrimenkul İnşaat iletişim Haberi

 My Dream Gayrimenkul İnşaat iletişim

My Dream Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL semraye bedeli ile Rüstem Özbir ve Şevki Kutlay Boran ortaklığında kuruldu.

My Dream Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT 1- Her türlü inşaat taahhüt...