21 / 05 / 2024

my family satış ofisi

my family satış ofisi

My Family Esenyurt fiyat listesi ve proje hakkında daha detaylı bilgi için haberimizden yararlanabilirsiniz...

My Family Esenyurt ödeme planı!

My Family Esenyurt ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor. Ersa ve Hyt İnşaat My Family Esenyurt teslimleri 10 ay sonra gerçekleştiriliyor...

Esenyurt My Family ne zaman teslim?

Esenyurt My Family ne zaman teslim? sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. My Family Residence Esenyurt'ta banka kredisi kullanılabiliyor...

My Family satış ofisi!

My Family satış ofisi kapsamında detaylı bilgi telefon numarası, web adresi haberimizin içinde yer alıyor

My Hill Garden 2 satışta! Yeni proje!

Kain İnşaat imzasıyla yükselen My Hill Garden 2 projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 8 adet villa inşa edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Çay tiryakilerine özel Tefal BJ201F My Tea çay makinesi satışta! İşte özellikleri ve fiyatı...

Zaman ve mekân fark etmeden sürekli çay içmek isteyen ve çay içmeden kendine gelemeyen tiryakiler için Tefal güvencesiyle yeni bir çay makinesi satışa sunuldu. Bu kapsamda, Tefal BJ201F My Tea çay makinesinin en uygun nerede satıldığı ve hangi özelliklerinin bulunduğu merak konusu oldu.

My Port Tiny House Yaşam Köyü 3. Etap satışta! Fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor!

My Port Tiny House Yaşam Köyü'ndeki 82 adet 3. etap parselin satışları başladı. Proje 21 dönüm arsayı kapsıyor. İşte detaylar....

Kuşadası My Suits satışa çıktı! Yeniş proje!

May Grup tarafından Aydın ili Kuşadası ilçesinde yükselen May Suits lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Peki May Suits konut fiyatları ne kadar? May Suits projesinde hangi konut tipleri yer alıyor?

My Hill 6 konut projesi satışta! Yeni proje!

Kain İnşaat imzasıyla İzmit'te hayata geçen My Hill 6 projesinde satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte TinyHouse’lar konut yatırımının en büyük alternatifi haline geldi. Yatırımcısına fırsat sunan My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta. 

Sam Satınalmamotoru Bilgi Teknolojileri Ve Ticaret Anonim Şirketi My Clinic şubesi açıldı!

Sam Satınalmamotoru Bilgi Teknolojileri Ve Ticaret Anonim Şirketi My Clinic şubesi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Kelleci tarafından açıldı.

Mersin ACB My World Resort Hotel 31.9 milyon TL'ye icradan satışta!

Erdemli İcra Dairesi, Mersin'in Erdemli ilçesinde bulunan ACB My World Resort Hotel satışa çıktı. 10 bin 74 metrekare arazi üzerinde bulunan otelin satış bedeli 31 milyon 975 bin 500 TL olarak belirlendi.

My Bade Otel icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli Şişli İlçesi, Şişli Mahallesi'nde yer alan 4 yıldızlı My Bade Otel icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan otel için 150 milyon TL bedel isteniyor. 

My Grup Kayı Şehri Kurtköy satılık daire!

My Grup Kayı Şehri Kurtköy satılık daire fiyatları 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 7 indirim sağlanıyor.

Onurlu My Home satış ofisi!

Onurlu My Home satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Onurlu My Home Beylikdüzü projesinde konut ve ticaret alanları bulunuyor...

Emlak İstasyonu Esenyurt My Family’de açılıyor!

Brokerlığını Samet Beşikci ve Nazan Başkalem’in yapacağı Emlak İstasyonu, Efe Gayrimenkul İstanbul - Esenyurt My Family’de açılıyor.

Ağaoğlu My NewWork satılık ofis fiyatları!

Ağaoğlu İnşaat'ın Ataşehir,'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne yakın konumda hayata geçirmekte olduğu Ağaoğlu My NewWork projesinde sınırlı sayıda ofis kaldı..

my family satış ofisi Haberi

my family satış ofisi



Ersa ve Hyt İnşaat bünyesinde 3 blok olarak hayata geçirilen My Family Esenyurt projesi İstanbul-Esenyurt ilçesinde yer alıyor. 


Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarladığı My Family Esenyurt 'ta bulunan 1+1 daireler 55 metrekare ile 90 metrekare, 2+1 ve 3+1 daireler ise 83 metrekare ve 142 metrekare aralığında değişen büyüklüklerde tasarlandı. My Family Esenyurt fiyat listesi bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.



My Family Esenyurt fiyat listesi: 


My Family Esenyurt fiyat listesi 'na göre dairelerin  fiyatları 130 bin liradan başlayarak  yükseliyor. My Family Esenyurt fiyat listesi hakkında detaylı bilgi için 212 853 44 34 numaralı telefondan bilgi edinebilirsiniz. 



My Family Esenyurt ödeme: 


My Family Esenyurt projesinde minimum yüzde 25 peşinat ödeniyor ve kalan mikter için bana kredisi kullanılabiliyor. 


My Family Esenyurt ne zaman teslim? 


Toplam 255...