08 / 05 / 2024

My Grup Avrasya İnşaat iletişim

My Grup Avrasya İnşaat iletişim

My Grup Avrasya İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Yalçın tarafından kuruldu.

Kuşadası My Suits'te 1+1 dairelerde 1 milyon 500 bin TL peşinat, 10 ay vadeyle!

May Grup tarafından Aydın ili Kuşadası ilçesinde yükselen My Suits'te 1+1 dairelerde 1 milyon 500 bin TL peşinat, 10 ay vadeyle satışlar devam ediyor. 

TEM Avrasya projesinde 32 derslikli lisenin temeli atıldı!

Fuzul Grup, Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliği ile 32 derslikli TEM Avrasya projesinde yer alan lisenin temelini attı.

My Grup Avrasya İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

My Grup Avrasya İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Yalçın tarafından kuruldu.

Avrasya Grup Enerji Proje İnşaat Taahhüt Ve Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Grup Enerji Proje İnşaat Taahhüt Ve Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İlknur Filiz tarafından kuruldu. 

Avrasya Grup Mimarlık İnşaat Mobilya Reklam Organizasyon Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Grup Mimarlık İnşaat Mobilya Reklam Organizasyon Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Solmaz tarafından kuruldu. 

Avrasya Grup İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Grup İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ali Söylemez ve Yunus Başar ortaklığında Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Büyükyalı: Avrasya Tüneli'ne en yakın proje!

Özak GYO, Ziylan Grup, Yenigün İnşaat ortaklığında, Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul, Kazlıçeşme sahil yolunda, Avrasya Tüneli’ne en yakın yeni yaşam alanı olarak dikkat çekiyor. T

My Grup Kayı Şehri Kurtköy satılık daire!

My Grup Kayı Şehri Kurtköy satılık daire fiyatları 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 7 indirim sağlanıyor.

Vip Kurtköy’de 0 faizle! 325 bin TL'ye 2+1!

Vip Kurtköy projesi Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Vip Kurtköy projesi AGS ve MY Grup işbirliği ile hayata geçiriliyor. Projede toplam 246 konut yer alıyor.

Nupel Grup İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nupel Grup İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Seyithan Bulut tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta Ağaoğlu My Office 212'de kuruldu.

Başbakan Erdoğan: Avrasya Projesi ile 100 dakikada alınan yol 15 dakikada alınacak!

AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan: "1 milyar 250 milyon dolara mal olacak Avrasya Projesi ile şu anda 100 dakikada alınan yol 15 dakikada alınacak" dedi

Yalova Çınardere Evleri'nde 120 bin TL'ye! Hemen teslim!

MY-Grup tarafından inşa edilen Yalova Çınardere Evleri'nde ev fiyatları 120 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede evler oturuma hazır durumda

Avrasya Tünel projesi kente zararar verecek!

' 3. Köprü Yerine Yaşam Platformu' üyesi bir grup, 'Avrasya Tünel Projesi Tanıtım ve Görüş Bildirimi Etkinliği'nin gerçekleştirildiği Eminönü Halk Eğitim Merkezi önünde protesto eylemi yaptı  

My Grup Avrasya İnşaat iletişim Haberi

My Grup Avrasya İnşaat iletişim

My Grup Avrasya İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Yalçın tarafından kuruldu.

My Grup Avrasya İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi  konusu:
İNŞAAT; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...