28 / 04 / 2024

MY Plus Yapı İnşaat adres

MY Plus Yapı İnşaat adres

MY Plus Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Müslüm Yanmaz tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Ataşehir, Teknik Yapı Deluxia Palace'ta kuruldu.

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kurşun ve Serkan Çevik ortaklığında kuruldu.

Cansu Plus Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cansu Plus Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cansu ve Muhammet Emin Cansu ortaklığında kuruldu.

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bakıcı ve Volkan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Yahşi, Hayati Bayrak, Ahmet Furkan Kaya ve Yüksel Piroğlu ortaklığında kuruldu.

D Plus Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

D Plus Yapı Denetim Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Eryılmaz tarafından kuruldu.

Elif Plus Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Elif Plus Yapı Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Altun tarafından kuruldu.

4gen Plus Yapı Malzemeleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4gen Plus Yapı Malzemeleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ataş tarafından kuruldu.

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ergin ve Tuğrul Köseoğlu ortaklığında kuruldu.

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Erdoğan Zafer Güneş tarafından kuruldu.

San Plus Yapı Asfalt İnşaat Makina Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

San Plus Yapı Asfalt İnşaat Makina Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de İhsan Arslan tarafından kuruldu.

Emta Plus İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emta Plus İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Eren Tandoğan tarafından kuruldu.

Safir Plus Yapı Market Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Plus Yapı Market Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Duhan Yılmazer tarafından kuruldu.

MY Plus Yapı İnşaat adres Haberi

MY Plus Yapı İnşaat adres

MY Plus Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Müslüm Yanmaz tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da kuruldu. 


MY Plus Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı,anahtar teslimi binalar yapmak.   2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt , montaj işleri tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları,...