17 / 05 / 2024

my via baheçe

my via baheçe

İzmir Bornova'da hayata geçirilen MyVia Bahçe projesinde daireler 127 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Teslimlerin 12 ay içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor...

BİM'den 23 - 26 Ocak 2024 indirim kataloğu! Elektronik eşyalarda cazip fırsatlar BİM'de...

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olan BİM aktüel ürün katalog listeleri yayınlandığını açıkladı. BİM, çeşitli elektronik ürünlerde indirim fırsatları sunuyor. Dijitsu 75' UHD Google Tv 23.999  TL, TCL 32' FHD Android Tv 5.699  TL, Casper VIA X30 Cep Telefonu 7.799  TL.

Via Grup'tan Tuzla'ya 25 milyon dolarlık otel!

Gürsoy Grubu ile ayrıldıktan sonra Via Fuarcılık'ı kuran Via Grup Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Marina kıyısında deniz üzerine inşa edilecek otel için 25 milyon dolarlık bütçe ayırdıklarını söyledi.

Kain İnşaat My Hill 4 projesinin temeli atılıyor!

İnşaat sektöründe güven ve kalitenin adresi olan Kain İnşaat, yeni projesi My Hill 4’ün temeli için çalışmalara başladı. My Hill 4, 16 bahçe dubleks, 16 çatı dubleks olmak üzere 32 dubleks daireden oluşacak.

Via GYO halka açılıyor!

Via GYO AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar, "2015 yılı sonu itibariyle 3,3 milyar lira aktif büyüklüğe, 3,2 milyar lira portföy büyüklüğüne ve 290 bin metrekarenin üzerinde brüt kiralanabilir alan büyüklüğüne ulaşmış bulunuyoruz" dedi.

TDUB Eğitim Akademisi'nde konut yatırımda trendler semineri verilecek!

TDUB bünyesinde faaliyet gösteren TDUB Eğitim Akademisi, “Yatırım Aracı Olarak Türkiye’de Konut Trendleri ve Riskleri” seminerini 6 Şubat 2016 tarihinde Ağaoğlu My Office'te üyeleri için düzenliyor.

My Newwork projesinde anlaşmalı bankalardan kredili ödeme fırsatıyla!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen My Newwork lokasyon olarak My Prestige ile Fenerbahçe Ülker Sports Arena projelerine yakın bir mesafede yer alıyor. My Newwork projesi İstanbul Ataşehir'de inşa ediliyor.

My Newwork Ağaoğlu'nda teslimler 2017'de gerçekleşecek!

My Prestige ile Fenerbahçe Ülker Sports Arena projelerine yakın bir konumda bulunan proje İstanbul Ataşehir'de inşa ediliyor. My Newwork projesinde Odeabank, İş Bankası ve Vakıf Bank'tan kredi kullanılabiliyor.

My Newwork'te metro hattıyla işe geç kalmak tarih oluyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni ofis projesi My Newwork, lokasyonu, mimari tasarımı. teknolojik alt yapısı ile bir iş merkezinden beklenenin çok üzerinde performans sergiliyor. İşte ayrıntılar...

My Newwork Ağaoğlu projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin 40 dolara!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Ataşehir'de yükseliyor. Teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanan My Newwork projesi lokasyon olarak My Prestige ile Fenerbahçe Ülker Sports Arena projelerine yakın bir alanda yer alıyor.

My Newwork Ataşehir'de metrekaresi KDV dahil 6 bin 40 dolara!

İstanbul Ataşehir'de Fenerbahçe Ülker Sports Arena'ya yakın mesafede yükselen My Newwork projesinde ofislerin metrekaresi KDV dahil 6 bin 40 dolardan başlangıç gösteriyor.

My Newwork Ağaoğlu projesinde metrekaresi KDV dahil 6 bin 40 dolara!

My Newwork projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından İstanbul Ataşehir'de hayata geçiriliyor. Fenerbahçe Ülker Sports Arena ve My Prestige projelerine yakın bir konumda bulunan projede teslimlerin 2016'da teslim edilmesi öngörülüyor.

Bayraktar 'Via'yı Ankara'ya taşıdı!

İstanbul'da peş peşe 'Via' konseptli projelere imza atan Bayraktar İnşaat, Via Twins projesiyle Başkent'e geliyor. Via Twins projesiyle iş dünyasına yeni bir pencere açmayı hedefliyor.

Ataşehir My Newwork'te KDV dahil metrekaresi 6 bin 40 dolar!

Ofis büyüklüklerinin 106 ile 172 metrekare arasında farklılık gösterdiği proje konum olarak My Prestige ve Fenerbahçe Ülker Sports Arena projelerine yakın bir alanda yer alıyor.

my via baheçe Haberi

my via baheçe

Ontan İnşaat ve Gözde Grubu tarafından Bornova'da inşa edilen My Via Bahçe projesinde ikinci etap satışları devam ediyor. Projede yer alan konutlar 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. 



Tapu teslimlerinin hemen yapıldğı MyVia Bahçe Bornova karma konsept olarak tasarlandı. Projede daire, ofis, otel ve mağaza konseptlerine yer verildi. MyVia Bahçe Evleri'nde teslimlerin 12 ay içerisinde yapılması planlanıyor.




İzmir MyVia Bahçe 2. Etap'ta daireler 127 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. MyVia Bahçe İzmir projesinde şirket bünyesinde yüzde 0.75 faiz oranıyla 60 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanıyor.