04 / 05 / 2024

MYK Mühendislik ulaşım

MYK Mühendislik ulaşım

Gebze eski belediye başkan yardımcılarından Vahdettin Duran'ın oğlu, inşaat mühendisi Mustafa Duran'ın kurduğu MYK Mühendislik yeni ofisinde hizmete girdi.

U2k Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

U2k Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Utku Kale tarafından kuruldu. 

Tumtaş Trafik Ulaşım Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tumtaş Trafik Ulaşım Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Nefes tarafından kuruldu. 

Formdien Mimarlık Mühendislik İnşaat Ulaşım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Formdien Mimarlık Mühendislik İnşaat Ulaşım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Karayel tarafından kuruldu. 

Kopal Ulaşım Proje İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kopal Ulaşım Proje İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bektaş Kopal tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

MYK Mühendislik Gebze'de hizmete girdi!

Gebze eski belediye başkan yardımcılarından Vahdettin Duran'ın oğlu, inşaat mühendisi Mustafa Duran'ın kurduğu MYK Mühendislik yeni ofisinde hizmete girdi.

Kartal Tual Adalar ulaşım!

Kartal Tual Adalar ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde yer alıyor. 8 bloktan oluşan proje Dağ Mühendislik imzasıyla hayata geçirilecek.

Maris Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maris Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ulaş Reşitoğlu ve Süheyp Geşgin ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Eyüp, İslambey Mahallesi, Halitpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Tual Adalar Evleri ulaşım!

Tual Adalar Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Kartal Yakacık lokasyonunda bulunuyor. Dağ Mühendislik tarafından inşa edilecek proje 700 adet konuttan oluşuyor.

Yakacık Tual Adalar ulaşım!

Yakacık Tual Adalar ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilecek. Toplam arsa alanı 48 bin 157 metrekare olarak belirlenen proje Dağ Mühendislik imzası taşıyor.

Setray Raylı Ulaşım Çözümleri Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Setray Raylı Ulaşım Çözümleri Mühendislik Anonim Şirketi Nihan Yeşiloğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Esenler'de kuruldu.

Cadde Rezidans Güneşli ulaşım!

Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Cadde Rezidans Evleri toplam 32 daireden meydana geliyor. Cadde Rezidans Güneşli ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

RLC Solar Enerji Mühendislik Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RLC Solar Enerji Mühendislik Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ulaş Eren, Barış Eren tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Aralık'ta kuruldu.

Eğilim Ulaşım Altyapı Sistemleri Madencilik Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eğilim Ulaşım Altyapı Sistemleri Madencilik Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi, Hasan Sekücü Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de Ataşehir, İnönü Mahallesi, Kartal Caddesi'nde kuruldu.

MYK Mühendislik ulaşım Haberi

MYK Mühendislik ulaşım

Gebze eski belediye başkan yardımcılarından Vahdettin Duran'ın oğlu, inşaat mühendisi Mustafa Duran'ın kurduğu MYK Mühendislik yeni ofisinde hizmete girdi. İbrahim Pehlivan başkanlığında Darıca ve Gebze Belediyesi'nde uzun yıllar başkan yardımcısı görevi yapan Duran'ın büyük oğlu olan Mustafa Duran, "Mühendislikte yükselen kalite " sloganıyla sektöre merhaba dedi. Plan-Proje, mimarlık ve taahhüt işleri yapacak olan MYK Mühendislik Hacıhalil Mahallesi Adliye Caddesi Erdem İş Merkezi'nde hizmet vermekte. Sektöre yeni bir soluk getirmek istediklerini ve kaliteli, dürüst, modern bir mesleki anlayışla Gebze ve bölgenin inşaat sektörüne katkı yapmak istediklerini söyledi. Duran," Bu kentte doğdum ve uzun yıllar da bu kentte yaşayacağım. Daha yaşanası bir Gebze, modern ve çağdaş mimarisi olan, sosyal donatı alanları artmış, halkın beğenisini kazanan ve cazibe merkezi haline gelecek bir...