19 / 05 / 2024

MyVia Deluxe nerede

MyVia Deluxe nerede

Gözde Grubu, bu yılın sonuna kadar sekiz farklı projeye başlamaya hazırlanıyor, ilk proje İzmir Hilton Oteli yakınında 'MyVia Deluxe' adlı yeni bir rezidans olacak.

Fakir deluxe ekmek yapma makinesi en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? İşte Fakir 11 Mart 2023 fiyat listesi

Evinizde kendi ekmeğinizi kendiniz yapabileceğiniz bir ürün olan Fakir Pane Deluxe Ekmek Yapma Makinesi'ni sizler için araştırdık. Peki bu ürünün özellikleri neler, en ucuza nerede satılıyor? İşte detaylar..

Fakir Deluxe 9800s Halı Yıkama Makinesi en uygun nerede satılıyor? 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yüzeylerinde biriken toz ve kir yüzünden mikrop yuvasına dönen halıları sadece süpürmek yetmez, yıkayarak derinlemesine temizlemek lazım. İşte bu noktada imdada Fakir Deluxe 9800s Öko Line Halı Yıkama Makinesi, koşar.

Future Deluxe City fiyat!

Zeray İnşaat tarafından inşa edilecek olan Future Deluxe City projesinin tüm detayları açıklandı. Peki Future Deluxe City fiyatı ne oldu? Future Deluxe City nerede? İşte Future Deluxe City fiyat bilgisi ve tüm detaylarıyla...

Future Deluxe City nerede?

Zeray İnşaat imzasıyla inşa edilecek olan Future Deluxe City projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Future Deluxe City nerede yükselecek? Future Deluxe City konum bilgisi? İşte Future Deluxe City nerede sorusunun cevabı...

Future Deluxe City 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Zeray İnşaat, Future Deluxe Cityu projesi için harekete geçti. Peki Future Deluxe Cityu projesi nerede yükselecek? İşte Future Deluxe Cityu projesi 15 soruda tüm detaylarıyla.

Bostancı Deluxe Rezidans nerede?

Yapıen İnşaat imzasıyla inşa edilen Bostancı Deluxe projesi 61 adet daireden meydana geliyor.Proje tek blok şeklinde yükseliyor. Peki Bostancı Deluxe Rezidans nerede?

Bostancı Deluxe Evleri nerede?

Bostancı Deluxe Konutları Yapıen İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede konutların 2018 yılının Mart ayında teslim edilmesi planlanıyor...

MyWay Deluxe nerede?

Konut, mağaza ve kafelerden oluşan Alsancak MyWay Deluxe projesinde henüz fiyat ve ödeme planı netleşmedi. MyWay Deluxe projesi Gözde Grubu imzasına sahip. Peki MyWay Deluxe nerede?

Park MyVia AVM nerede?

Park MyVia'da ağırlıklı olarak restoran, kafe ve bistrolar bulunuyor. 10 bin metrekareden fazla bahçe ve teras alanına sahip olan Park MyVia AVM nerede?

MyVia 8 adet projeye imza atacak!

Op. Dr. Kenan Kalı, MyVia Buca Yıldız, MyVia Deluxe, MyVia Country, MyVia Fest, MyVia Terrace, MyVia Kule, Myvia Çeşme ve Bornova projesinin hem ev sahipleri hem de yatırımcıların ilgisini çekeceğini söyledi.

İzmir Myvia Wins nerede?

Toplam 210 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek olan projede daire tipleri 1+0,1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Projede teslimler 2017 yılında yapılması planlanıyor. Peki İzmir Myvia Wins nerede?

MyVia Wins Konutları nerede?

Gözde Grubu tarafından hayata geçirilecek MyVia Wins Evleri'nde teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Peki MyVia Wins Konutları nerede?

Gözde Grubu'ndan İzmir'de yeni proje!

Gözde Grubu, bu yılın sonuna kadar sekiz farklı projeye başlamaya hazırlanıyor, ilk proje İzmir Hilton Oteli yakınında 'MyVia Deluxe' adlı yeni bir rezidans olacak.

MyVia Deluxe nerede Haberi

MyVia Deluxe nerede


HER GELİR GRUBUNA 

Güvenlik ve konforu ön planda tuttuklarım belirten Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kali, MyVia'nın sadece bina inşa etmediğini, verdiği hizmetlerle benzerlerinden ayrıldığını söyleyen Kenan Kali. farklı gelir gruplarına yönelik projeler gerçekleştirdiklerine dikkat çekti. MyVia projelerinin yatırım anlamın da da rağbet gördüğünü kaydeden Kah, "Müşterilerimizin ihtiyaçları ve beklentilerini çok iyi biliyoruz. Her gelir grubuna uygun projeler yapıyoruz. Aylık 3 bin TL kazanan bir kişi MyVia projelerinden ev sahibi olabilir. Ev satın alacak olanları güvenlik, temizlik, konsiyerj ve ütü hizmetleri gibi birçok olanaktan faydalanıyor" diye konuştu. 


Önümüzdeki ay içinde İzmir Hilton Oteli yakınında 'MyVia Deluxe'un yapımına başlayacaklarım kaydeden Kali projenin A Plus olacağını; gerek mimari gerekse verdiği hizmetlerle tam anlamıyla VIP özellik taşıyacağını anlattı.

KENT PLANLAMASI 

İzmir'de farklı bölgelerde...