29 / 05 / 2024

MyVia Deluxe teslimleri

MyVia Deluxe teslimleri

Gözde Grubu, bu yılın sonuna kadar sekiz farklı projeye başlamaya hazırlanıyor, ilk proje İzmir Hilton Oteli yakınında 'MyVia Deluxe' adlı yeni bir rezidans olacak.

MyVia 8 adet projeye imza atacak!

Op. Dr. Kenan Kalı, MyVia Buca Yıldız, MyVia Deluxe, MyVia Country, MyVia Fest, MyVia Terrace, MyVia Kule, Myvia Çeşme ve Bornova projesinin hem ev sahipleri hem de yatırımcıların ilgisini çekeceğini söyledi.

Çiğli Myvia Wins teslimleri!

İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükselecek olan projede 900 adet daire yer alıyor. Proje 210 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek. Çiğli Myvia Wins teslimleri 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Gözde Grubu'ndan İzmir'de yeni proje!

Gözde Grubu, bu yılın sonuna kadar sekiz farklı projeye başlamaya hazırlanıyor, ilk proje İzmir Hilton Oteli yakınında 'MyVia Deluxe' adlı yeni bir rezidans olacak.

MyVia bu yıl 8 farklı projeyi hayata geçiriyor!

MyVia, bu yıl MyVia Buca Yıldız, MyVia Deluxe, MyVia Country, MyVia Fest, MyVia Terrace, MyVia Kule, MyVia Çeşme ve Bornova projelerini hayata geçirecek. Yönetim Kurulu Başkanı Kah, "Konfor ön planda olacak" dedi.

Myvia 414 Bornova'da teslimler Ocak'ta! Taksitler firmadan!

Myvia 414 Bornova projesinde yer alan dairelerin teslimleri Ocak ayında yapılacak. Myvia 414 Bornova projesinin ödeme koşulları kapsamında taksitler yıl sonuna kadar firma tarafından ödeniyor.

MyVia 414 İzmir'de daire teslimleri yeni yılda başlıyor!

MyVia 414 projesinde teslimler Ocak 2015'te yapılacak. Yıl sonuna kadar krediler firmadan kampanyası yapılan projede yüzde 0,79 faiz oranı uygulanıyor. Ayrıca 60 ay vade yapılıyor.

Crown Deluxe teslim tarihi!

Crown Deluxe teslim tarihi kapsamında ilk bloktaki dairelerin 2013 senesinin sonu olarak belirlendi. Bahçeşehir'de yer alan Crown Deluxe Evleri kapsamında 2015'te de ikinci blok teslimleri yapılacak...

Babacan Yapı Crown Deluxe iletişim!

Babacan Yapı Crown Deluxe iletişim için (0212) 444 24 20 telefon numarasını arayabilirsiniz. Bahçeşehir Crown Deluxe A blok teslimleri bu yıl sonunda yapılıyor...

Myvia 414 ! 143 bin liraya!

Myvia 414 'te anahtar teslimleri Kasım 2014'te gerçekleşecek, proje 2 blok halinde yükseliyor

Babacan Yapı projesi Crown Deluxe'te 4+1 daireler 698 bin TL'ye!

Crown Deluxe projesinin teslimleri Mart 2014'te gerçekleşecek. Projede yer alan konutların fiyatları 169 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Babacan Yapı Crown Deluxe Evleri'nde 2+1'ler 236 bin TL'ye!

İlk 12 ay taksitleri Babacan Yapı'nın ödediği Crown DEluxe Evleri'nde yer alan konutların fiyatları 169 bin TL'den başlıyor. Projede konut teslimleri Mart 2014'te gerçekleşecek...

Bahçeşehir Crown Deluxe Evleri'nde yüzde 10 peşinat! 168 bin TL!

3 farklı ödeme seçeneğinin yer aldığı Crown Deluxe projesinde 12 aylık taksiti Babacan Yapı ödüyor. Projede yer alan konutların fiyatları 168 bin TL'den başlıyor...

Soyak Siesta’nın 3. Etap teslimleri başladı! 191 bin liraya!

Akdeniz kültürünü yansıtan peyzaj tasarımıyla İzmir Karşıyaka’da hayatın her anına renk ve enerji katan Soyak Siesta 3. Etap ev teslimleri başladı

MyVia Deluxe teslimleri Haberi

MyVia Deluxe teslimleri


HER GELİR GRUBUNA 

Güvenlik ve konforu ön planda tuttuklarım belirten Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kali, MyVia'nın sadece bina inşa etmediğini, verdiği hizmetlerle benzerlerinden ayrıldığını söyleyen Kenan Kali. farklı gelir gruplarına yönelik projeler gerçekleştirdiklerine dikkat çekti. MyVia projelerinin yatırım anlamın da da rağbet gördüğünü kaydeden Kah, "Müşterilerimizin ihtiyaçları ve beklentilerini çok iyi biliyoruz. Her gelir grubuna uygun projeler yapıyoruz. Aylık 3 bin TL kazanan bir kişi MyVia projelerinden ev sahibi olabilir. Ev satın alacak olanları güvenlik, temizlik, konsiyerj ve ütü hizmetleri gibi birçok olanaktan faydalanıyor" diye konuştu. 


Önümüzdeki ay içinde İzmir Hilton Oteli yakınında 'MyVia Deluxe'un yapımına başlayacaklarım kaydeden Kali projenin A Plus olacağını; gerek mimari gerekse verdiği hizmetlerle tam anlamıyla VIP özellik taşıyacağını anlattı.

KENT PLANLAMASI 

İzmir'de farklı bölgelerde...