29 / 04 / 2024

Myvia Wins iletişim

Myvia Wins iletişim

İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükselecek olan proje toplam 210 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek. Projede 900 adet daire yer alıyor. Peki Çiğli Myvia Wins ne zaman teslim?

Çiğli Myvia Wins teslim tarihi!

Toplam 210 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje İzmir İl 'i Çiğli İlçe'sinde inşa edilecek. Çiğli Myvia Wins teslim tarihi olarak 2017 yılında yapılması planlanıyor.

İzmir Myvia Wins lokasyon!

Yatırımcılar ve üniversite öğrencilerine hitap edilerek tasarlanan projede daireler 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. İzmir Myvia Wins lokasyon bilgisi kapsamında İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükselecek.

Myvia Wins satış ofisi!

Toplam 900 adet dairenin yer aldığı proje yatırımcılar ve üniversite öğrencilerine hitap edilerek tasarlandı. Myvia Wins satış ofisi telefon numarası 444 69 33 olarak belirlendi.

Gözde Grubu Myvia Wins satılık!

Toplam 210 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek olan projede 900 adet daire yer alıyor. Gözde Grubu Myvia Wins satılık daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Gözde Grubu Myvia Wins Projesi!

İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükselecek olan projede 900 adet daire yer alacak. Gözde Grubu Myvia Wins Projesi Çiğli'deki Katip Çelebi Üniversitesi'ne 300 metre kadar uzaklıkta yer alacak.

Gözde Grubu Myvia Wins Evleri!

Toplam 900 adet dairenin yer alması planlanan proje hazırlık aşamasında devam ediyor. Proje İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükselecek. Gözde Grubu Myvia Wins Evleri 2017 yılında yapılması planlanıyor.

İzmir MyWay Wins Blue iletişim!

İzmir MyWay Wins Blue iletişim için 444 69 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje İzmir Çiğli'de inşa edilecek.

Myvia Wins iletişim bilgileri!

İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde inşa edilecek olan proje toplam 900 adet daire yer alıyor. Myvia Wins iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 69 33 olarak belirlendi.

MyVia Wins Çiğli iletişim!

MyVia Wins Çiğli iletişim için 444 69 33 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplam yatırım bedeli 210 milyon TL olarak belirlenen projede İzmir Çiğli'de hayata geçiriliyor.

Myvia Yıldız Buca iletişim!

Myvia Yıldız Buca iletişim bilgileri kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor

TOKİ Kayabaşı 19.Bölge iletişim!

Başvuru döneminin 15 Nisan-10 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleştiği TOKİ Kayabaşı 19.Bölge iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Elysium Serene iletişim!

Minimum 741 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği Elysium Serene iletişim bilgileri haberimizde mevcut durumda...

İnnovia Park projesi iletişim!

95 bin liradan başlayan fiyatlarla satışların sürdüğü İnnovia Park Evleri iletişim bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde mevcut...

Elysium Serene iletişim !

Elysium Serene iletişim ile bilgileri haberimizde bulabilirsiniz, Elysium Serene 'de fiyatlar 741 bin 600 liradan başlıyor

Vialand AVM adres ve iletişim!

ViaDMC ve Gürsoy Grup ortak girişimi ile hayata geçirilen Vialand AVM adres ve iletişim detayları haberimizde yayınlanıyor...

Kaşmir Göl Evleri iletişim!

Lokasyon olarak Ankara'da hayata geçirilen Kaşmir Göl Evleri iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Çilek Mobilya iletişim ajansı Data İletişim oldu!

Çilek Mobilya, iletişim ajansı olarak Data iletişim ile çalışmaya karar verdi...

Koru Florya Evleri iletişim!

Florya'da 280 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Koru Florya Evleri iletişim için 444 8 252 numaralı telefonu arayabilirsiniz...

İnnovia Park Evleri iletişim!

Dairelerin minimum 95 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı İnnovia Park Evleri iletişim bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor...

Myvia Wins iletişim Haberi

Myvia Wins iletişim

Toplam 210 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek olan projede daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projenin yüzde 80'i yeşil alandan oluşacak.  


Yatırımcılar ve üniversite öğrencilerine hitap edilerek tasarlanan proje lokasyon bilgisi kapsamında Çiğli'deki Katip Çelebi Üniversitesi'ne 300 metre kadar uzaklıkta yer alacak. 


Sosyal seçenekleri arasında Myvia Wins projesinde yüzme havuzu, spor salonları, alışveriş merkezi, rezidans ve butik oteli bulunuyor. Proje İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükselecek.


Çiğli Myvia Wins ne zaman teslim?

Fiyatların ve ödeme planının henüz belirlenmediği projede daire teslimleri 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje toplam 900 adet daireden meydana gelecek.


Adres: Kazım Dirik Mah. 372/13. Sok. 35050 Bornova – İzmir


http://www.myvia.com.tr/

Telefon: 444 69 33

Tülay...