27 / 04 / 2024

MyWay Fest

MyWay Fest

Aydın Diamond Evleri'nde satılık 3 villa bulunuyor. Bu villaların fiyatı 129 bin Euro olarak belirlendi

Steam’de karnaval başladı! Yüzlerce oyunu ücretsiz deneyebilirsiniz

Dijital oyun platformu Steam, oyuncuların sabırsızlıkla beklediği Next Fest etkinliğine başladığını duyurdu. Yüzlerce oyunu ücretsiz şekilde  bu etkinlik kapsamında deneyebilirsiniz. İşte detaylar.

Colin’s Jean Fest indirimini kaçırma! Muhteşem hediyelerden birini kazanma şansını yakala

Jean pantolon herkesin dolabında hayat kurtarıcı giysi olarak yerini alır… Her zaman da en çok duyulan giyim eşyasıdır. Colin’s mağazalarında da kampanya başladı. 8 Eylül’de başlayan kampanya 23 Ekim 2022 tarihine kadar sürecek.

Fest İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fest İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Oğuzhan Güzel tarafından kuruldu.

MyWay Wins Blue’da yüzde 10 peşin kampanyası!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, banka faiz oranlarının yükseldiği, konut edinmenin zorlaştığı şu günlerde satışları hızlandırmak için özel bir kampanya başladı. 

Maslak 1453'te Shopping Fest etkinliği 21 Eylül'de başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453'te 21-22-23 Eylül tarihlerinde Fashion Shopping Fest etkinliği düzenlenecek. Fashion Shopping Fest'e 50’nin üzerinde marka katılım gösterecek.

Maslak 1453'te Happy Mom’s etkinliği!

Avrupa’nın en büyük karma yaşam projesi olarak inşa edilen Maslak 1453’te hafta sonu özel olarak gerçekleştirdiği Happy Mom’s Shopping Fest ile dolu dolu iki güne ev sahipliği yaptı. 

Maslak 1453'te Anneler Günü etkinliği 11 Mayıs'ta başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi İstanbul’un eğlence ve sosyal yaşam merkezi olmaya devam ediyor.  Anneler Günü'ne özel 11- 12 Mayıs tarihlerinde Happy Mom’s Shopping Fest yapılacak.   

MyWay Wins Blue'da 2 bin 400 TL taksitle!

800 adet daireden meydana gelen  Myway Wins Blue projesinde teslimler 18 ay sonra yapılacak. Proje 27 bin metrekare arsa alanına sahip..

MyWay Country fiyat listesi!

Anahtar teslimlerin 18 ay sonra gerçekleşeceği MyWay Country projesi Gözde Grubu tarafından hayata geçiriliyor. İşte MyWay Country fiyat listesi...

MyWay Country'de fiyatlar 289 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

Toplam 215 konuttan meydana gelen MyWay Country'de fiyatlar 289 bin TL'den başlıyor. Proje Gözde Grubu tarafından hayata geçiriliyor.

MyWay Wins Blue fiyat!

Topraktan satış dönemi başlayan MyWay Wins Blue projesi 800 adet daireden meydana geliyor.  MyWay Wins Blue fiyat listesi 169 bin TL'den başlıyor. 

Çiğli Myway Wins Blue satışta! 169 bin TL'ye!

Çiğli Myway Wins Blue fiyat listesi 169 bin TL'den başlıyor. 5 bin metrekarelik kısmı yeşil alanlardan oluşan MyWay Wins Blue projesi

Fest Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fest Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhat Sözeri , Ali Sinan Temürlenk ve Baki Temürlenk ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

MyWay Fest Haberi

MyWay Fest

şžengel İnşaat'ın Kuşadası merkeze 7 dakika ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na 90 kilometre mesafede inşa ettiği  Aydın Diamond Evleri, 9 adet villadan meydana geliyor.  Tamamı 185 metrekare 3 oda 1 salon  dubleks villalardan oluşan projede konutlar hemen teslim durumda. Projede satılmamış 3 adet villa bulunuyor.

Kuşadası'nda 6 bin metrekare alanda kurulan projede kalan villalar 129 bin Euro'ya satılıyor. Bitmiş, oturmaya hazır olan projeden ev sahibi olmak için bankalardan konut kredisi kullanılabiliyor.
Aydın Diamond Evleri'nin Özellikleri
-Villalarda deniz manzarası
-Site içinde ortak yüzme havuzu
-Her villanın kendine ait bir yüzme havuzu  
-Odalarda ve salonda klima
-çift cam pencereler