01 / 05 / 2024

MyWay markası projesi

MyWay markası projesi

Gözde Grubu, yapı sektörüne yeni bir marka daha kazandırdı. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, "MyWay" markasıyla, a plus ve prestij projelerine imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

Ondörtüç Pendik projesi merkezi lokasyonuyla dikkat çekiyor!

Aydos Ormanı’na komşu, izole bir hayat sunan sektörün yenilikçi markası İnsay Yapı’nın, Pendik’te hayata geçirdiği projesi Ondörtüç Pendik projesi doğayla iç içe güvenli bir hayat isteyenler tarafından tercih ediliyor.

Cer İstanbul'a ‘Az Katlı Konut Projesi’ ödülü!

Uluslararası mimari ödüllü projelerin markasıhaline gelen Ege Yapı’nın Yedikule sahil hattında hayata geçirdiği Cer İstanbul projesi Dubai Cityscape Awards’ta ‘Az Katlı Konut Projesi’ kategorisinde ödülünün sahibi oldu.

Ağaoğlu Bodrum projesi 2019'un ilk yarısında satışta!

Gayrimenkul sektörünün lider markası Ağaoğlu, Bodrum'da tarihi bir projeye imza atıyor. Ali Ağaoğlu, "Bodrum projesi, imza projelerimizden biri olacak.Vatandaşlarımıza 'paranızı biriktirin, beni bekleyin' diyorum." dedi.

Mimar Faruk Malhan Midyat Kentsel Tasarım Projesi’ni anlatacak!

Koleksiyon markasının kurucusu mimar Faruk Malhan, 13 Temmuz Cuma günü Bodrum Mimarlık Kitaplığı’nda “Midyat Kentsel ve Kırsal Tasarımı Projesi” sunumunu yapacak. 

MyWay Country fiyat listesi!

Anahtar teslimlerin 18 ay sonra gerçekleşeceği MyWay Country projesi Gözde Grubu tarafından hayata geçiriliyor. İşte MyWay Country fiyat listesi...

MyWay Wins Blue fiyat!

Topraktan satış dönemi başlayan MyWay Wins Blue projesi 800 adet daireden meydana geliyor.  MyWay Wins Blue fiyat listesi 169 bin TL'den başlıyor. 

Çiğli Myway Wins Blue satışta! 169 bin TL'ye!

Çiğli Myway Wins Blue fiyat listesi 169 bin TL'den başlıyor. 5 bin metrekarelik kısmı yeşil alanlardan oluşan MyWay Wins Blue projesi

İnanlar Terrace Deniz projesi geliyor! Yeni proje!

İnanlar İnşaat ''Terrace'' markası ile yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. İnanlar İnşaat'ın yeni projesi Terrace Deniz, Bağdat Caddesi'nde yükseliyor.

MyWay 202 Bornova konut fiyatları!

Gözde Grubu imzası taşıyan MyWay 202 projesi İzmir Bornova'da yükseliyor. MyWay 202 Bornova konut fiyatları minimum 179 bin TL'den başlıyor...

Bornova MyWay 202 ev fiyatları!

Gözde Grubu tarafından hayata geçirilen MyWay 202 Bornova projesi Ağustos 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor. Bornova MyWay 202 ev fiyatları 179 bin liradan başlıyor.

Bornova MyWay 202 fiyat listesi!

Bornova MyWay 202 fiyat listesi 179 bin liradan başlıyor. MyWay 202 Bornova projesi Ağustos 2018'de teslim ediliyor...

MyWay Deluxe nerede?

Konut, mağaza ve kafelerden oluşan Alsancak MyWay Deluxe projesinde henüz fiyat ve ödeme planı netleşmedi. MyWay Deluxe projesi Gözde Grubu imzasına sahip. Peki MyWay Deluxe nerede?

MyWay Deluxe iletişim!

Ön taleplerin başladığı MyWay Deluxe projesi 111 adet daireden meydana geliyor. Proje İzmir Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında bulunuyor. MyWay Deluxe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

MyWay markası projesi Haberi

MyWay markası projesi

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Gözde Yapı İnşaat (GYİ) ve MyVia'nın ardından tescilledikleri "MyWay" markasıyla, Gözde Grubu'na inşaat ayağında yeni bir markayı eklediklerini kaydetti. Özellikle gençler ve öğrencilere yönelik projeler sunan MyVia'nın yanında, bundan sonra üst segmente yönelik olarak MyWay markasıyla lansmanları sürdüreceklerini hatırlatan Op. Dr. Kalı; Çiğli, Bayraklı, Bornova ve Alsancak'ta iş dünyası ve yatırımcılar için VIP projeler sunduklarını dile getirdi. MyWay konseptiyle tüketicilere sunulacak konutlarda oturanların yine MyVia Rent ve MyVia Club hizmetlerinden yararlanabileceklerini hatırlatan Kalı, sözlerine şöyle devam etti; "Gözde Yapı İnşaat (GYİ) ve MyVia'nın ardından 3. markamızı da "MyWay" olarak belirledik. MyWay markamız ile daha prestijli bir algı oluşturmak istedik. Marka konumlandırmamızı da bu yönde şekillendirdik. Bu ay içinde lansmana çıkan...