01 / 05 / 2024

MyWay markası

MyWay markası

Gözde Grubu, yapı sektörüne yeni bir marka daha kazandırdı. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, "MyWay" markasıyla, a plus ve prestij projelerine imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

Dedeman Grubu'ndan yeni nesil turiste yeni otel markası!

DEDEMAN ve Park Dedeman markaları ile hizmet veren Dedeman Grubu, yeni nesil turiste yeni otel markası yarattı.

DKY, 2016’da gayrimenkul ve inşaat sektörünün en başarılı markası oldu!

Marketing Türkiye ve Akademetre işbirliğiyle düzenlenen, “The One Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” kapsamında gayrimenkul kategorisinde itibar ve marka değer performans ölçümleri sonucu 2016 yılının en başarılı markası DKY oldu.

Folkart Liva markasıyla kentsel dönüşüme giriyor!

Yaklaşık 10 yıl önce İzmir’i A + gayrimenkul projeleriyle tanıştıran Folkart, Liva markasıyla kentsel dönüşüm işlerine de iddialı giriyor. Folkart, ilk kentsel dönüşüm çalışması olan Uzundere projesinin temelini hafta sonunda atacak.

En beğenilen konut markası Nef oldu!

Nef, başarısını, ‘Sektörünün en beğenilen şirketi’ seçilerek tescilledi. İş dünyasının en prestijli araştırmalarından biri olan “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında Nef, “inşaat / konut” kategorisinde ilk sırada yer alarak en beğenilen konut markası oldu.

1A Plus, 2 bin 500 franchise markası arasında ilk 100'e girdi!

Son olarak İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde franchise ofisi açan 1A Plus, 2500 franchise markası arasından ilk 100'e girmeyi başardı.

İtalyan mutfak markası Stosa üretimini Türkiye'ye taşıyor!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Aykar İnşaat, İtalyan mutfak markası Stosa'yı Türkiye'ye getirdi. Markanın ilk mağazalarını Bakırköy ve Avcılarda açan şirket, İstanbul dışında franchise vererek büyüme hedefinde.

Tepe İnşaat'a İnşaat Sektörünün Öncü Markası ödülü!

Tepe İnşaat, Türkiye’nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu kapsamında Ankara’da gerçekleştirilen Öncü Sektörler, Öncü Markalar Araştırması’nda İnşaat sektörünün öncü markası ödülünü almaya hak kazandı.

Sinpaş Yapı, Ankara'nın en çok tercih edilen markası!

Sinpaş Yapı, İstanbul’dan sonra Ankara’nın da en çok tercih edilen gayrimenkul markası olmayı sürdürüyor

Asilhan Arslan: Entegre tesisi Elazığ'ın markası!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Asilhan Arslan, '' Çok ortaklı bir kooperatif veya şirket ile bütün kesimleri bünyesinde barındıracak söz konusu entegre tesisi Elâzığ 'ın markası haline getirmek için gerekli altyapı çalışmalarını hızla devam ediyoruz.'' dedi.

Kipa'nın yeni markası Bradford!

Kipa, Türkiye’deki tüketici profilinin ölçülerine ve beğenilerini esas alarak BradforD markasını yarattı. Bradford, Kipa mağazalarında kadın, erkek, çocuk ve bebek olmak üzere 4 farklı koleksiyon sunuyor.

Vestel En İyi Tasarım Markası ödülü aldı!

Vestel, Almanya'da bu yıl 13'üncü kez düzenlenen ve inovatif teknolojilerin ödüllendirildiği Plus X Awards'ta "En İyi Tasarım Markası" ödülüne layık görüldü.

Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası!

4 milyar dolarlık Kuveyt Uluslararası Havalimanı’nın Yeni Terminali için kolları sıvayan Limak Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanvekili Sezai Bacaksız, “Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası haline dönüştü” yorumu yapıyor.

İzmir MyWay Terrace'de 790 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, MyWay Terrace'nin, villayla konutun harmanlandığı melez bir proje olduğunu söyledi. Kalı projede fiyatların 790 bin TL'den başlayacağını belirtti.

MyWay markası Haberi

MyWay markası

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Gözde Yapı İnşaat (GYİ) ve MyVia'nın ardından tescilledikleri "MyWay" markasıyla, Gözde Grubu'na inşaat ayağında yeni bir markayı eklediklerini kaydetti. Özellikle gençler ve öğrencilere yönelik projeler sunan MyVia'nın yanında, bundan sonra üst segmente yönelik olarak MyWay markasıyla lansmanları sürdüreceklerini hatırlatan Op. Dr. Kalı; Çiğli, Bayraklı, Bornova ve Alsancak'ta iş dünyası ve yatırımcılar için VIP projeler sunduklarını dile getirdi. MyWay konseptiyle tüketicilere sunulacak konutlarda oturanların yine MyVia Rent ve MyVia Club hizmetlerinden yararlanabileceklerini hatırlatan Kalı, sözlerine şöyle devam etti; "Gözde Yapı İnşaat (GYİ) ve MyVia'nın ardından 3. markamızı da "MyWay" olarak belirledik. MyWay markamız ile daha prestijli bir algı oluşturmak istedik. Marka konumlandırmamızı da bu yönde şekillendirdik. Bu ay içinde lansmana çıkan...