05 / 05 / 2024

n residence hacıbostan

n residence hacıbostan

Double Park Residence'ta Keleşoğlu’nun payını satın alarak yoluna tek başına devam etme kararı alan Nanda Yapı Bağcılar Mahmutbey'de ikinci projesi N Residence için çalışmalara başlıyor...

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı Bellevue Residence’a taşındı!

10 Ekim 2021 tarihinde Arzu-Ömer Sabancı’nın yalısında evlenen Nazlı Kayı-Hacı Sabancı çifti Bellevue Residence’a taşındı...

Hacı Emin Aydın vefat etti!

EMAY (Emin Aydın) Şirketler Grubu'nun isim babası ve EMAY Uluslararası Mühendislik Müşavirlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Aydın'ın babası Hacı Emin Aydın vefat etti. 

Müstakil evlere ve arazilere talep arttı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, koronavirüs salgını sebebiyle okulların açılmamasının ev kiralamalarını epey azaldığını kaydetti. Hacıoğlu ayrıca kredi oranlarının düşmesiyle konut satışlarının yüzde 64 arttığını, bunun da sektöre ilaç olduğunu belirtti. 

Aydın'daki Hacı Ali Ağa Camisi'nin restorasyonu tamamlandı!

Aydın'ın Karacasu ilçesinde bulunan 429 yıllık Hacı Ali Ağa Camisi, gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açıldı.

Andaval Kilisesi'nin restorasyonunda sona gelindi!

Ayasofya Müzesi ile çağdaş olan, Hristiyanların kutsal hac yolu üzerinde bulunan ve 1977'de meydana gelen patlamada büyük bölümü zarar gören Andaval Kilisesi'nde 22 yıldır devam eden restorasyon çalışmalarında sona gelindi.

Mahmut Asmalı'nın annesi Fatma Asmalı son yolcuğuna uğurlandı!

Ak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Başkan Vekili Mahmut Asmalı’nın annesi Hacı Fatma Asmalı bugün son yolculuğuna uğurlandı...

Mahmut Asmalı'nın annesi Fatma Asmalı vefat etti!

Ak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Başkan Vekili Mahmut Asmalı’nın annesi Hacı Fatma Asmalı vefat etti. 

Ak Yapı’nın acı günü! Hacı Fatma Asmalı vefat etti!

Ak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Başkan Vekili Mahmut Asmalı’nın annesi Hacı Fatma Asmalı vefat etti.

Hilay Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilay Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Nuh Hacı Yıldız tarafından Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Residence Inn By Marriott, Cubes Ankara’da açılacak!

Ankara'da hayata geçirilen Cubes Ankara projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Marriott International’ın Residence Inn By Marriott markası ile anlaşıldı.

Hacıosman - Yenikapı metro hattı Aralık ayında açılacak!

Günde 450 bin insanın kullanacağı Hacıosman - Yenikapı metrosu hakkında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bilgi verdi. İşte detaylar..

Residence Hacı Ali Bey fiyatları!

Düzce Residence Hacı Ali Bey projesi toplam 300 daireden meydana geliyor. 30 bin TL peşinatla kira getirili daire fırsatının sunulduğu Residence Hacı Ali Bey fiyatları 89 bin TL'den başlıyor.

Düzce Residence Hacı Ali Bey fiyat!

Düzce Residence Hacı Ali Bey fiyat listesi 89 bin TL'den başlıyor. Suev İnşaat'ın projesi Residence Hacı Ali Bey'de 24 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

n residence hacıbostan Haberi

n residence hacıbostan


İnşaat konusunda deneyimli kadrosu, kurumsal alt yapısı ve güçlü sermaye yapısıylaadını duyuran NANDA YAPI, 1 yıl içerisinde 2 farklı projeye daha başladı. Bu hızlı ve kendinden emin büyüme stratejisine paralel olarak Double Park Residence'ta diğer proje ortağı “KELEŞOĞLU”nun tüm payını satın aldı. Projenin bundan sonraki kısmını NANDA YAPI tek başına yürütecek. 



Bağcılar Mahmutbey'de ikinci proje : N Residence



Mahmutbey bölgesinde yeni bir arsayı kısa zaman önce satın alan Nanda Yapı, bu alanda "N RESIDENCE" isimli yeni bir projeye başlıyor. Bu yıl Tıp fakültesini eğitime açan KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ'nin hemen karşısında yükselecek olan proje, 1+1 lüks konutlardan oluşacak. Bu yeni proje özel residence hizmetleri ile profesyonellerin ve öğrencilerin tercih nedeni olacak.


Yeni Maslak, Nanda Yapı'dan Sorulacak


İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak adlandırılan Mahmutbey'de yeni proje çalışmalarının...