05 / 05 / 2024

n residence mahmutbey

n residence mahmutbey

Double Park Residence'ta Keleşoğlu’nun payını satın alarak yoluna tek başına devam etme kararı alan Nanda Yapı Bağcılar Mahmutbey'de ikinci projesi N Residence için çalışmalara başlıyor...

212 AVM'nin değeri belli oldu!

Edip Gayrimenkul'ün İstanbul Mahmutbey'de konumlanan 212 AVM'nin değeri 922 milyon 575 bin TL olurken, aynı bölgedeki şirket arsa hissesinin değeri 350 bin TL oldu. 

Residence Inn By Marriott, Cubes Ankara’da açılacak!

Ankara'da hayata geçirilen Cubes Ankara projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Marriott International’ın Residence Inn By Marriott markası ile anlaşıldı.

Luxera Residence'da 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Türkiye’de Residence dönemi Luxera Residence ile devam ediyor. Ağustos 2015’te inşasına başlanan Luxera Residence Mahmutbey Maslak Caddesi'nde bulunuyor.

Cadde Varlık Residence Mahmutbey telefon!

Mahmutbey'de yükselen Cadde Varlık Residence projesinde fiyatlar 340 bin liradan başlıyor. Cadde Varlık Residence Mahmutbey telefon numarası 0212 446 42 52...

Luxera Residence Mahmutbey'de 450 bin TL'ye!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Residence projesi Mahmutbey Maslak Caddesi üzerinde hayata geçiriliyor. Projede toplam 68 daire bulunuyor.

Luxera Residence Güneşli'de 450 bin TL'ye!

Türkiye’de Residence dönemi Luxera Residence ile devam ediyor. Ağustos 2015’te inşasına başlanan Luxera Residence Mahmutbey Maslak Caddesinde bulunmaktadır. Ulaşımı kolay panaromik olarak bölgenin en güzel noktasında yer almaktadır.

Cadde Residence Mahmutbey!

Cadde Residence Mahmutbey projesinde 32 tane daire ve 3 tane dükkan yer alıyor. Kişiye özel ödeme planının oluşturulduğu projede 2 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

N Residence'ın tamamı 1+1 olarak tasarlandı!

İstanbul'un yeni kavşak noktası Mahmutbey'de yer alan N Residence, şehir hayatını yaşamak isteyenler için tamamen 1+1 daire olarak tasarlandı. 12 kattan oluşan projede 96 bulunuyor.

N Residence 1+1'i tercih edenler için tasarlandı!

İstanbul'un yeni kavşak noktası Mahmutbey'de yer alan N Residence, şehir hayatını yaşamak isteyenler için tamamen 1+1 daire olarak tasarlandı. 12 kattan oluşan projede 96 bulunuyor.

Mahmutbey N Residence'ta 96 daire yer alıyor!

Toplam 12 kattan oluşan, 96 daire ve 9 mağazanın yer alacağı N Residence'ta; Lobby ve concierge hizmeti. fıtnes center, sauna, çocuk kulübü ve eğlence alanları gibi özellikler bulunacak.

Nanda Yapı'nın yeni projesi N Residence yükselmeye başlıyor!

Mahmutbey ’ de Double Park Residence ' ı büyük beğeniyle tamamlayan Nanda Yapı, yine aynı lokasyonda yer alan yeni projesi N RESIDENCE ' ı sunar…

Speed Tower, Mahmutbey'de yükseliyor! İlk görseller!

Speed Tower, Avrupa Yakası'nda İstoç ve Çetaş'ın yakınında Mahmutbey 'de inşa edilecek. 102 ofisin yer alacağı Speed Tower Mahmutbey projesinde ayrıca otel kısmı da bulunacak.

N Residence'ın teslimleri başladı!

Özyurtlar İnşaat'ın İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Nresidence projesinde daireler sahiplerine teslim ediliyor. . 10 katlı 3 blokta toplam 459 konuttan oluşan projede, 1+0 ve 1+1 daireler yer alıyor

n residence mahmutbey Haberi

n residence mahmutbey


İnşaat konusunda deneyimli kadrosu, kurumsal alt yapısı ve güçlü sermaye yapısıylaadını duyuran NANDA YAPI, 1 yıl içerisinde 2 farklı projeye daha başladı. Bu hızlı ve kendinden emin büyüme stratejisine paralel olarak Double Park Residence'ta diğer proje ortağı “KELEŞOĞLU”nun tüm payını satın aldı. Projenin bundan sonraki kısmını NANDA YAPI tek başına yürütecek. 



Bağcılar Mahmutbey'de ikinci proje : N Residence



Mahmutbey bölgesinde yeni bir arsayı kısa zaman önce satın alan Nanda Yapı, bu alanda "N RESIDENCE" isimli yeni bir projeye başlıyor. Bu yıl Tıp fakültesini eğitime açan KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ'nin hemen karşısında yükselecek olan proje, 1+1 lüks konutlardan oluşacak. Bu yeni proje özel residence hizmetleri ile profesyonellerin ve öğrencilerin tercih nedeni olacak.


Yeni Maslak, Nanda Yapı'dan Sorulacak


İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak adlandırılan Mahmutbey'de yeni proje çalışmalarının...