27 / 04 / 2024

n şehir görselleri

n şehir görselleri

Esenyurt N Sehir görselleri projeyi merak edenler için haberimizin devamında yer alıyor. Özyurtlar İnşaat N Şehir Konutlarında yer alan daireler minimum 119 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

N Şehir Esenyurt görselleri!

N Şehir Esenyurt görselleri yayınlandı. Özyurtlar İnşaat projelerinden olan N Şehir Esenyurt projesi kapsamında 2 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 139 bin TL'den başlıyor

N Şehir ödeme planı!

N Şehir ödeme planı bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Esenyurt N Şehir Evleri fiyatları 69 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Özyurtlar N Şehir Esenyurt satışları yüzde 1 KDV ile yapılıyor...

N Şehir iletişim!

N Şehir iletişim bilgileri kapsamında projenin telefon numarası ve web adresi haberimizde yer alıyor...

N Şehir Esenyurt görselleri!

Özyurtlar İnşaat tarafından yükselen N Şehir Esenyurt projesinde satışlar devam ediyor. N Şehir Esenyurt görselleri projenin internet sitesinde incelemeye sunuluyor

N Şehir resimleri!

N Şehir Resimleri 'ne www.emlakkulisi.com ya da www.nsehiresenyurt.com adresinden ulaşabilirsiniz...

Bakan Nebati Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı için imzaların atıldığını açıkladı!

Bakan Nebati, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı'nın finansman ihtiyacı için imzaların atıldığını deklare etti.

Danıştay, Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planını iptal etti!

Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planının iptali talebiyle açılan davalarla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için açılan itiraz davaları çerçevesinde, Danıştay'ın imar planlarının kesin olarak iptal edilmesi kararı aldığı ortaya çıktı. 

Başakşehir Altınşehir ve Güvercintepe mahalleleri imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir ve Güvercintepe Mahallelerinde Muhtelif Parseller Arasında Kalan Kadastral Yolların Açılması ve Yol İstikametinin Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı...

Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırları değişti!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırlarının değiştirilmesi kararının Beyşehir yöresinde hayata geçmeyi bekledikleri bazı projelerin önünü açtığını dile getirdi.

TOKİ Kayaşehir görselleri!

TOKİ Kayaşehir görselleri haberimizde yer alıyor. 605 dairenin kura çekilişi ile satışa sunulduğu projede başvurular 2 Nisan ile 11 Nisan 2018 tarihleri arasında kabul edilecek. 

Altınşehir Kuru Gıda Toptancı Hali  projesi dükkan fiyatları!

Rami’deki gıda toptancıları bugün Altınşehir’de taşınacakları yeni merkezlerindeki dükkanlar için kura çekiliyorlar.  İşte Altınşehir Kuru Gıda Toptancı Hali  projesi dükkan fiyatları...

Konya Güneysınır ve Sarayönü şehir konakları açılıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yapımını sürdürdüğü Güneysınır ve Sarayönü şehir konaklarının inşaatını tamamladı.

BADER ve Gölet Gönüllüleri'nden Bahçeşehir Göleti açıklaması!

Bahçeşehir Gölet Gönülleri ile Başakşehirliler Derneği Bahçeşehir Göleti ile ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Bahçeşehir Göleti 2 bin 600 dönüme çıkacak!

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bahçeşehir Gölet projesine devam kararı vermesinin ardından ilk açıklamayı yaptı. Uysal, mevcut 300 dönümlük Gölet alanının, 2 bin 600 dönüme çıkartılacağını söyledi.

Bahçeşehir Göleti çalışmalarının devam etmesi protesto edildi!

Danıştay'ın iptal ettiği Bahçeşehir Gölet projesinde Belediye Başkanı'na verilen satış yetkisini kaldırmasına rağmen belediyenin çalışmalarına devam etmesi protesto edildi.

n şehir görselleri Haberi

n şehir görselleri

Basketbol sahası, yürüyüş parkurları, basketbol sahası, yeşil alanlar, oyun alanları ve yüzme havuzu gibi sosyal imkanların yer aldığı N Sehir projesi lokasyon olarak Esenyurt'da konumlandırılıyor.


2014 yılı içerisinde teslim edilecek olan N Sehir Esenyurt projesi Özyurtlar İnşaat tarafından yaşama geçiriliyor. N Sehir Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. 


Banka kredisi kullanılabilen N Sehir Esenyurt Konutları 7 blok halinde yükseliyor.  30 bin metrekare arsa alanına sahip olan Özyurtlar N Sehir Konutları 7 blok halinde yükseliyor.


Özyurtlar N Şehir fiyatları:

70 metrekare 1+1 daireler 119 bin TL'den 

82 - 112 metrekare 2+1 daireler 139 bin TL'den 

140 metrekare 3+1 daireler 239 bin TL'den başlayarak yükseliyor. 


Esenyurt N Şehir nerede?

N Şehir adres: Fatih Mahallesi, Bahçe Yolu Caddesi, 2640. Ada,...