29 / 04 / 2024

N Tech Proje Ve İnşaat Taahhüt adres 

N Tech Proje Ve İnşaat Taahhüt adres 

N Tech Proje Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fadime Erik tarafından kuruldu.

Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı tanıtıldı! 6 yeni proje de yolda! 

Ümraniye'de yapımı devam eden Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından tanıtıldı. Yıldırım, 6 yeni kentsel projesini de açıkladı. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den bu ile tam 221 konutluk yeni proje müjdesi! Bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ'den bu ile tam 221 konutluk yeni proje müjdesi geldi. Tek tek açıklanan bu tarihi kaçırmayın... İşte proje ile ilgili detaylar...

İŞ-KUR'dan çılgın proje! Hesaplara 6.960 TL para yatıyor! Pazartesi günü başlıyor

İş ve İşçi Bulma Kurumu İŞKUR, işsiz vatandaşlara ve meslek edinmek isteyenlere yönelik faaliyetlerine aralıksız olarak devam ediyor. İŞKUR tarafından hayata geçirilen çılgın bir proje daha pazartesi vatandaşlarla buluşacak. Gelin detaylara hep birlikte göz atalım...

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Aybüke Kaygusuz Okucu ve Sümeyye Kaya ortaklığında kuruldu.

Geosta Dönüşüm Proje Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geosta Dönüşüm Proje Mühendislik Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Yılmaz tarafından kuruldu.

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm: Proje için taraflar ne diyor?

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi sınırlarında kalan 53 dönümlük alan, 25 Eylül'de Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı kararıyla riskli bölge ilan edildi ve kentsel dönüşüm kapsamına alındı. 7 bin kişinin etkileyeceği proje için taraflar ne diyor?

N Tech Proje Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Tech Proje Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fadime Erik tarafından kuruldu.

Aydın Grup Proje Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Grup Proje Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Aydın tarafından kuruldu. 

Agra Dönüşüm Proje Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Agra Dönüşüm Proje Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Şen tarafından kuruldu.

Hasan Tahsin Usta’ya Kentsel Dönüşümde Proje Özel Ödülü!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında ülke çapında örnek gösterilen projelere imza atan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kentsel Dönüşüm kategorisinde Proje Özel Ödülü’nü aldı.

Mim Proje, Nouvel Maltepe'nin satışını üstlendi!

Nouvel Maltepe projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Yalı Mahallesi’nde inşa ediliyor. Projenin satışını Mim Proje üstlendi.

We Ilgın Tuzla Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

We Ilgın Tuzla Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

N Tech Proje Ve İnşaat Taahhüt adres  Haberi

N Tech Proje Ve İnşaat Taahhüt adres 

N Tech Proje Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fadime Erik tarafından kuruldu.

N Tech Proje Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT 1-Her türlü inşaat yapımı, mesken, toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı, alımı, satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri, 2- Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans, karo, kalebodur, parke, mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana, tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya, armatürler, asma tavan, açılır kapanır...