27 / 04 / 2024

N Town Esenyurt ne zaman teslim

N Town Esenyurt ne zaman teslim

Konutların 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Özyurtlar N Town Esenyurt projesinde banka kredili ve peşin ödemelere özel yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor...

Nota Residence Esenyurt ön satışta! 189 bin TL'ye!

İstanbul’un en hızlı gelişen ve her geçen gün değer kazanan bölgesi Esenyurt’ta yeni bir yaşam alanı yükseliyor. Özyurtlar güvencesiyle Neyzen İnşaat, Esenyurt’ta Nota Residence'ı hayata geçiriyor.

N Logo Esenyurt teslim tarihi!

N Logo Esenyurt teslim tarihi 2018 yılı Haziran ayı olarak belirtiliyor. 7 blok şeklinde tasarlanan projede konutların büyüklükleri 40 metrekare ile 175 metrekare arasında değişiyor.

Yabancı yatırımcının ilgisi Esenyurt ve Beylikdüzü'nde konut fiyatlarını artırıyor!

İstanbul merkezi Taksim'e 32 kilometre mesafedeki Esenyurt'ta 20 binin üzerinde, Beylikdüzü'nde 10 binin üzerinde konutun inşaat ve satışı sürüyor. Yabancı yatırımcı da bölgeye ilgi duyuyor. Bu da konut fiyatlarını yükseltiyor.

Esenyurt Kadın Dayanışma Derneği açıldı!

Esenyurt Belediyesi Başkan Danışmanı Çiçek Karakoç’un Başkanlığını yaptığı Esenyurt Kadın Dayanışma Derneği Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Eşi Rabia Kadıoğlu ‘nun katılımı ile açılışı yapıldı.

Esenyurt N Town'da daireler sınırlı sayıda!

Toplam 72 adet daire ve 42 adet ticari birimden oluşan Esenyurt N Town'da daireler sınırlı sayıda. Konut teslimleri hemen gerçekleşen projede 36 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

N Şehir Esenyurt satılık!

Toplam 678 adet konuttan meydana gelen N Şehir Esenyurt projesinde satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede teslimler satış sonrasında hemen gerçekleşiyor.

N City Esenyurt'ta 2+1'ler 199 bin TL!

Esenyurt'un merkezinde hayata geçen N City Esenyurt projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri bulunuyor. Özyurtlar İnşaat tarafından inşa edilen N City Esenyurt'ta 2+1'ler 199 bin TL'den başlıyor...

Özyurtlar N Town'da sınırlı sayıda daire fırsatı!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen N Town projesi 3 blok halinde Esenyurt'ta hayata geçiyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Esenyurt Belediyesi kışla mücadele ekipmanlarını hazırladı!

Esenyurt Belediyesi kar ile mücadele için hazırlıklarını tamamladı. Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım ve Onarım Şefliği, ilçede tüm cadde ve sokaklarda belirlenen noktalarda kışla mücadele araç ve ekipmanlarını 7/24 hazır tutuyor.

Özyurtlar İnşaat'ın projelerinde anahtar teslimleri başladı!

Özyurtlar İnşaat'ın; Ncity Esenyurt Nmerkez, Nşehir ve Ntown projelerinde yaşam yeni yılın ilk aylarında başlıyor. Bu 4 projede Esenyurt'ta inşa edildi. Projelerde anahtar teslimleri başladı.

N Şehir Esenyurt ödemeleri!

N Şehir Esenyurt ödemeleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı bulunan N Şehir projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

N City Esenyurt'ta anahtar teslimleri başladı!

Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen N City Esenyurt'ta anahtar teslimleri başladı. Projede yer alan daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve teras şeklinde tasarlandı.

Miray Aydoğdu: İnsanların hala Esenyurt'la ilgili önyargıları var!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Ata Grup Miray Aydoğdu; Esenyurt bölgesinde yaşanan sorunlardan ve kendi konut projelerinden bahsetti...

N Town Esenyurt ne zaman teslim Haberi

N Town Esenyurt ne zaman teslim

Dairelerin satışlarına devam edilen Özyurtlar N Town Esenyurt,  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerini içerisinde barındırıyor. Proje, Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde konumlanan Esenyurt N Town projesi;  Tem Otobanı üzerinde, Atatürk Havaalanı’na 15, okula 3, AVM'ye 1, toplu taşımaya 3, hastaneye 2 ve belediyeye 1 dakika mesafede inşa ediliyor. 


Özyurtlar N Town Esenyurt projesi içerisinde yer alan konutlar hemen teslim ediliyor. Projede yer alan daireler 62 metrekare ile 109 metrekare arasında değişen alanlara sahip. 



3 bloktan meydana gelen Ntown Esenyurt projesi, avm, cafeler, restoranlar, otopark, güvenlik, şehir parkları, çocuk oyun alanları, fitness center, spor alanları gibi sosyal alanları içerisinde barındırıyor. 


Özyurtlar N Town Esenyurt projesinde konut...