05 / 05 / 2024

n5 suites dükkan fiyatları

n5 suites dükkan fiyatları

Özyurtlar İnşaat N5 Suites dükkan satışları ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor. Beylikdüzü N5 Suites teslimleri 2 yıl sonra başlıyor...

Özyurtlar İnşaat N5 Suites projesi!

Özyurtlar İnşaat N5 Suites projesi satış fiyatları 149 bin TL'den başlıyor. Özyurtlar N5 Suites satışları yüzde 1 KDV oranı ile yapılıyor...

N5 Suites konut fiyatları!

N5 Suites konut fiyatları haberimiz içinde yer alıyor, projede konutların yanı sıra ticari üniteler de bulunuyor

Özyurtlar İnşaat N5 Suites'in yüzde 80'i satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın N5 Suites Otel+Residence projesi için düzenlediği Yatırımın En Kazançlı Formülü kampanyası yoğun ilgi gördü. Ekim ayı boyunca satışa sunulan 73 dairenin yüzde 80'ine denk gelen 60'ı satıldı.

N5 Suites'te 60 daire satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta yaptığı N5 Suites Otel ve Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenlendi, İlgi gören kampanya ile 1 ayda satışa sunulan 73 daireden 60'ı satıldı.

N5 Suites Esenyurt'un yüzde 80'i satıldı!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta hayata geçirdiği N5 Suites Otel + Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenledi. Seçim öncesi olmasına rağmen büyük ilgi gören kampanyada satışa sunulan 73 dairenin 60 tanesi satıldı.

Özyurtlar İnşaat’ın N5 Suites Otel+Residence projesinin yüzde 80'i satıldı

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt’ta hayata geçirdiği N5 Suites Otel + Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenledi

N5 Suites projesinin yüzde 80’i satıldı!

Özyurtlar İnşaat’ın N5 Suites Otel+Residence projesi için düzenlediği “Yatırımın En Kazançlı Formülü” kampanyası yoğun ilgi gördü. Seçim öncesine denk gelen ekim ayı boyunca tam 60 daire satıldı.

N5 Suites'ten daire alanlar ticari tapuya sahip oluyor!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesinden ev almak isteyenler için 'yeni bir kampanya başlattı. Buna göre daire alanlar ticari tapuya sahip oldukları için oturmadıkları ya da kullanmadıkları dönemde evlerini kiraya verebilecek.

N5 Suites'te 3 bin TL kira getirisiyle! Teslimler Mart'ta!

N5 Suites, projesinin sınırlı sayıda kalan son dairelerini 5 yılda 1 düzenlediği özel kampanya ile yeniden satışa sunuyor. Proje Atatürk Havaalanına 15 ve CNR Fuar Merkezine yine 15 dakika mesafede bulunuyor.

Özyurtlar İnşaat'tan N5 Suites için özel kampanya!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesindeki suit ve double suit 50 daire için 31 Ekim 2015 tarihine kadar sürecek özel bir kampanya düzenledi. İşte ayrıntılar...

N5 Suites projesinde teslimler Mart'ta!

N5 Suites Otel+Residence projesinin sınırlı sayıda kalan son dairelerini 5 yılda 1 düzenlediği özel kampanya ile yeniden satışa çıkardı.

N5 Suites'te 60 ay 0 faiz kampanyası!

Özyurtlar İnşaat N5 Suites projesinde son dairelerini 5 yılda 1 düzenlediği özel kampanya ile yeniden satışa çıkardı. İşte, N5 Suites'te 60 ay 0 faiz kampanyası detayları...

N5 Suites'ten ev alanlar kira kampanyasından yararlanabilecek!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'taki N5 Suites Otel+Residence projesi için kampanya başlattı. Buna göre N5 Suites'den daire alanlar ticari tapuya sahip oldukları için oturmadıkları ya da kullanmadıkları dönemde evlerini kiraya verebiliyor.

Özyurtlar N5 Suites'de 3 bin TL kira getirisi avantajıyla!

Özyurtlar İnşaat N5 Suites Otel+Residence projesinin sınırlı sayıda kalan son dairelerini 5 yılda 1 düzenlediği özel kampanya ile yeniden satışa çıkardı.

Özyurtlar N5 Suites projesinde 60 ay 0 faizle!

HAYATA geçirdiği 'N' marka projelerle bugüne kadar 40 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar inşaat, N5 Suites Otel + Residence projesinden ev almak isteyenlere oturmadıkları dönemde evlerini kiraya verme formülü sunuyor.

n5 suites dükkan fiyatları Haberi

n5 suites dükkan fiyatları


16 katlı tek blok halinde yükselen N5 Suites Residence projesi Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. N5 Suites Residence projesinde 1+0 ve 1+1 konut tipleri tasarlandı.


330 bağımsız birimin yer aldığı Özyurtlar İnşaat N5 Suites dükkan sayısı 8, konut sayısı 190, otel odası sayısı 132 olarak belirlendi. Özyurtlar N5 Suites Beylikdüzü teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirtiliyor.


Beylikdüzü N5 Suites ev fiyatları 149 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Konut büyüklüklerinin 40 ile 105 metrekare arasında değiştiği N5 Suites Beylikdüzü satış fiyatları 1+0 dairelerde 149 bin TL ile 159 bin TL arasında, 1+1 dairelerde 75 metrekarelik 245 bin TL, 80 metrekarelik 240 - 260 bin TL, 87 metrekarelik 270 - 290 bin TL arasında satılıyor.



Özyurtlar İnşaat N5 Suites dükkan!


Özyurtlar İnşaat N5 Suites dükkan...