30 / 04 / 2024

N5 Suites n kampanyası

N5 Suites n kampanyası

Özyurtlar İnşaat N5 Suites projesinde son dairelerini 5 yılda 1 düzenlediği özel kampanya ile yeniden satışa çıkardı. İşte, N5 Suites'te 60 ay 0 faiz kampanyası detayları...

The Superior Suites nerede?

The Superior Suites nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Ege Yapı Kordon İstanbul projesinin 3. Etabı olan The Superior Suites ön talep topluyor...

The Superior Suites ön talep topluyor!

Kordon İstanbul projesinin 3. Etabı olan The Superior Suites ön talep topluyor. Proje Belgrad Ormanı yakınlarında yükseliyor.

 Modda Suites Bayraklı’nın çehresini değiştiriyor!

Ontan İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Özgür Güzel, projelerinde sadelik, huzur ve güven döneminin başladığını açıkladı ve  “Modda Suites’te bunu ön plana çıkardık” dedi.

Seba Suites : Şehri yaşamanın yeni adresi!

Toplam 144 konut ve 23 ticari birimden meydana gelen Seba Suites projesi "Şehri yaşamanın yeni adresi!" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede fiyatlar metrekare bazında 8 bin TL'den başlıyor.

Seba Suites yarın satışta! Yeni Proje!

Toplam 144 adet daireden meydana gelen Seba Suites Kağıthane projesi İstanbul Avrupa Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde inşa ediliyor.  Kağıthane Seba Suites yarın satışa çıkıyor.

Ottomare Suites'te 74 gayrimenkulün ihalesi 13 Şubat'a ertelendi!

İstanbul Bakırköy Sahil Yolu üzerinde yer alan Ottomare Suites'te 74 gayrimenkulün satış tarihi ertelendi. Taşınmazların satış bedeli 74 milyon 417 bin TL olarak belirlendi.

İva Yapı, İva Flats ve İva Suites ile Kağıthane'ye imzasını atıyor!

Kağıthane'de inşa ettiği projelerle sektöre hızlı bir giriş yapan İva Yapı'nın İva Flats ve İva Suites projelerinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

N5 Suites projesinde teslim heyecanı!

Özyurtlar İnşaat, N5 SuitesOtel+Residence projesini yatırımcısıyla buluşturuyor N5 Suites projesinde teslim heyecanı başladı.

Çerkezköy Hawthorn Suites By Wyndham'ın lansmanı yapıldı!

Hawthorn Suites By Wyndham Çerkezköy Genel Müdürü Boğaç Yılmaz, Çerkezköy ve Kapaklı’da görev yapmakta olan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Yılmaz, “Hawthorn Suıtes By Whyndham’ın, 87 metrekarelik 1+1 odaları, 45 metrekarelik 1+0 odaları ve ofis seçenekleri bulunmaktadır''dedi.

Nova Suites Kağıthane ön talep topluyor!

21 katlı tek blok halinde yükselen Kağıthane Nova Suites'te 108 adet konut yer alıyor. Fiyatların 400 bin TL'den başladığı projenin Mart 2018'de teslim edilmesi planlanıyor...

Özyurtlar İnşaat N5 Suites'in yüzde 80'i satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın N5 Suites Otel+Residence projesi için düzenlediği Yatırımın En Kazançlı Formülü kampanyası yoğun ilgi gördü. Ekim ayı boyunca satışa sunulan 73 dairenin yüzde 80'ine denk gelen 60'ı satıldı.

N5 Suites'te 3 lira kira garantili daireler!

Özyurtlar N5 Suites projesinde 60 ay yüzde O faizle konut sahibi olunabiliyor. Esenyurt N5 Suites projesinde 229 bin TL'den başlayan daireler 3 bin TL'ye kiralanabiliyor.

N5 Suites'te 60 daire satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta yaptığı N5 Suites Otel ve Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenlendi, İlgi gören kampanya ile 1 ayda satışa sunulan 73 daireden 60'ı satıldı.

N5 Suites n kampanyası Haberi

N5 Suites n kampanyası

Özyurtlar İnşaat imzasıyla yükselen N5 Suites projesinde, 132 adet otel odası, 90 adet daire ile 8 adet ticari birim yer alıyor. 


Projede satılık daire seçenekleri stüdyo ve 1 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Özyurtlar İnşaat  son dairelerini 5 yılda 1 düzenlediği özel kampanyayla yeniden satışa çıkardı.



Reklam filmi!



N5 Suites'te 60 ay 0 faiz kampanyası!

N5 Suites'te 60 ay 0 faiz kampanyası kapsamında, yüzde 18 KDV dahil fiyatı, mobilyalı süit ve double suit odaları ve yüzde 40’ını peşin kalanı ise teslimde ödeme imkanı bulunuyor.


Proje Tüyap Fuar Merkezine 5, Atatürk Havaalanına 15 ve CNR Fuar Merkezine yine 15 dakika...