01 / 05 / 2024

naci ağbak kdv indirim

naci ağbak kdv indirim

Bu yıl KDV indirimi ve damga vergisinin sıfırlanmasının yanında inşaat şirketlerinin KDV iade alımları da hızlandı. KDV'deki bu düzenlemelerin konut fiyatlarında maliyetleri azaltacağı ve fiyatlarda indirim sağlayacağı düşünülüyor.

Milli Emlak'tan Ankara ve bir şehirde daha KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Manisa'da yer alan iki adet araziyi satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış ihalesi Şubat ayı içerisinde yapılacak.

Gürsel Tekin’den Murat Kurum’a cevap geldi: Yarın Tozkoparan’a gidiyorum!

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentsel dönüşüm ile ilgili yaptığı açıklamada “Gidin Tozkoparan’a bakın orada eylemler yaptılar. Şimdi mutlu şekilde oturuyorlar.” demişti. Murat Kurum'a yanıt Gürsel Tekin'den geldi. 

Antalya'da 409 arsa 24 ay vadeyle satışa çıktı! KDV ve tapu masrafından muaf arsaları kaçırmayın!

Antalya Konyaaltı'nda 409 konut arsası, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından açık artırma ile satışa çıkarılacak. İşte detaylar...

Belediyeden KDV'den muaf arsa fırsatı!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf olan arsanın satış ihalesi 7 Haziran'da yapılacak.

2023 model Volvo XC90 fiyatındaki çılgınlığa bakın! Bu sefer tam olay

Volvo XC90 2023 Mayıs ayı fiyatlarını açıkladı. Peki liste nasıl değişti. İşte Volvo XC90 2023 Mayıs ayı güncel fiyat listesi

Audi A7 Sportback 2023 fiyatlarındaki 'yok artık' dedirten çılgınlığa bakın! 

2023 model Audi A7 Sportback Nisan fiyat listesi açıklandı, görenler gözlerine inanamadı. Peki Audi A7 Sportback ne kadar oldu? İşte detaylar...

2023 model Audi A3 Sportback fiyatındaki çılgınlığa bakın; Otomotiv devi şaşırttı!

Dünyanın en ünlü otomobil üreticilerinden biri olan Audi bu kez şaşırttı. Audi A3 Sportback'in Nisan fiyatı açıklandı. İşte Audi A3 Sportback  2023 güncel fiyat listesi…

ADÜAŞ'ın KDV’den muaf merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacak! İşte o iller…

ADÜAŞ'ın merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacağı belirtildi. İşte 6 taşınmazla ilgili geçici teminat bedeli ve ihale şartları…

Naci Ağbal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Naci Ağbal kimdir? Naci Ağbal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Naci Ağbal Ne iş yapar? Naci Ağbal Nereli?  İşte Naci Ağbal'ın hayatına dair merak edilenler.

Belediye Antalya'da KDV'den muaf arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Antalya İli Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya Aksu'da yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsanın satış ihalesi 8 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak o ilde konut imarlı arsa satıyor! KDV'den muaf bu arsayı kaçırmayın!

Satışa çıkardığı KDV'den muaf arsaların ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 323,21 metrekarelik konut alanı imarlı arsa satıyor.

İzmir Özdere'de KDV'den muaf arsa fırsatı! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

İzmir İli Menderes Belediye Başkanlığı, Özdere'de yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsanın satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası bir bir hesaplandı! Hemen zamlı maaşa bakın! 

Merakla beklenen 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası bir bir hesaplandı! Hemen zamlı maaşa bakın! 

naci ağbak kdv indirim Haberi

naci ağbak kdv indirim

İnşaat şirketlerinin KDV iade alımları hızlanıyor. Ayrıca yeni yapılacak evlerde kombi, radyatör, küvet gibi ürünlerde yüzde 18 olan KDV yüzde 1'e inerken, mart ayında sona eren KDV indirim süresi de eylül ayına kadar uzatıldı. Tüm bu düzenlemelerin konut fiyatlarında maliyetleri azaltarak fiyatlarda indirim sağlaması bekleniyor. 


Hükümet son aylarda inşaat sektörüne önemli destekler sağlıyor. Sağlanan desteklerle hem ekonominin çarklarının dönmesi, hem de inşaat sektöründe büyümenin sürmesi hedefleniyor. Yapılan düzenlemeler vatandaşın da ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor. Bu yıl KDV indirimi ve damga vergisinin sıfırlanmasının yanında şirketlerin KDV iade alımları da hızlanıyor. 




Maliye Bakanı Naci Ağbal, yüzde 120 oranında banka teminat mektubu veren mükelleflerin, KDV...