19 / 05 / 2024

Nadıa Monjezı Ealagh

Nadıa Monjezı Ealagh

Mehrbod İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nadıa Monjezı Ealagh tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Şişli, 19 Mayıs Mahallesi, Halaskargazi Caddesi'nde kuruldu.

Milyarderler Endeksi açıklandı! Elon Musk tahtını kaptırdı!

Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre dünyanın en zenginlerinin yer aldığı ve açıklandığı listenin ilk sıralarında değişiklikler yaşnadı. Buna göre Elon Musk, Bloomberg Milyarderler Endeksi'nin zirvesindeki yerini kaptırmış oldu. Amazon'un kurucusu Jeff Bezos da birkaç gün ilk sırada yer alabildi.

Türkiye, İsrail'in 3 bin 100 yeni konut inşa etme planını kınadı!

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Yüksek Planlama Konseyinin önümüzdeki hafta Batı Şeria’daki çeşitli İsrail yerleşimlerinde 3 bin 100 yeni konutun inşasına onay verme planını kınadı.

Empire Emlak Gayrimenkul Ve İç Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Empire Emlak Gayrimenkul Ve İç Tasarım Limited Şirketi Sarıyer’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Nadıa    Amır Soleımanı tarafından kuruldu.

Filistin, İsrail'in Batı Şeria'da 534 yeni konut inşa etme planını kınadı!

Filistin, İsrail'in işgal altında olan Batı Şeria'da 534 yeni konut inşa etme planını kınadı...

Rusya, İsrail'in Filistin'deki arazileri kamulaştırmasını kınadı!

Rusya Dışişleri Bakanlığı, İsrail hükümetinin Filistin'de bulunan arazi ve mülkilerin kamulaştırmasını kınadığını belirten açıklamada bulundu. 

Ömer Çelik, Filistinlilerin evlerini gasbeden İsrail'i kınadı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Filistinlilerin evlerini gasbeden İsrail'i kınadı...

Kanal İstanbul'a yapılan itirazlar neler?

Cumhurbaşkanı’nın “İnadına yapacağız” açıklamasıyla bir kez daha gündeme getirdiği ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un imar planlarının askıya çıktığını duyurduğu Kanal İstanbul'a neden itiraz ediliyor? İtirazların gerekçeleri neler?

Filistin yönetimi, İsrail’in yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerini genişletme planını kınadı!

Filistin yönetimi, İsrail hükümetinin işgal altında olan Batı Şeria ile Doğu Kudüs’teki Yahudi yerleşim birimlerine konut inşa planını kınadı.

Türkiye, İsrail'in Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te konut inşa etme adımını şiddetle kınadı!

Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada İsrail'in Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te toplam 2 bin 572 konutluk ilave yasa dışı yerleşim birimi inşası yolunda attığı adımı şiddetle kınadığını belirtti.

Suudi Arabistan, İsrail'in Batı Şeria'da yasa dışı 800 konut inşa etme planını kınadı!

Suudi Arabistan, İsrail'in, işgal altında olan Batı Şeria'da yer alan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde 800 yeni konut inşa etme kararını kınadı.

Filistin yönetimi, İsrail'in Batı Şeria'da yeni konut inşa etme kararını kınadı!

Filistin yönetimi, İsrail'in Batı Şeria'da bulunan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde 800 yeni konut inşa etme kararını kınadı.

Fransa, İsrail'in Doğu Kudüs'te yasa dışı yeni konut inşa planını kınadı!

Fransa, İsrail'in işgal altındaki Doğu Kudüs'teki Givat Hamatos yasa dışı Yahudi yerleşim birimine ek konut inşası planından vazgeçmesi çağrısı yaptı.

Filistin İsrail'in Batı Şeria'da Yahudiler için binlerce yeni konut inşa etme planını kınadı!

Filistin Dışişleri Bakanlığı, işgal altındaki Batı Şeria’da Yahudi yerleşimciler için 5 binden fazla yeni konut inşa edilmesini onaylamasını kınadığını duyurdu.

Nadıa Monjezı Ealagh Haberi

Nadıa Monjezı Ealagh

Mehrbod İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nadıa Monjezı Ealagh tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Şişli, 19 Mayıs Mahallesi, Halaskargazi Caddesi'nde kuruldu.


Mehrbod İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; - Her türlü kaba inşaat malzemeleri,ince inşaat malzemeleri,hırdavat,sıhhi tesisat malzemeleri ile bu malzemelerin yanında kullanılan yardımcı mamullerin alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. - Konusunda her türlü dekorasyon malzemeleri ile mobilya,ağaç  doğrama da kullanılan aksesuarlarının imalı,alımı,satımı ve ihracatını ve ithalatını yapmak. - Konusu her türlü inşaat malzemesi yapımında kullanılan inşaat demiri, çimento, çivi, kireç, kum, tuğla,seramik,yer döşemeleri,fayans,hırdavat,boya, sıhhi tesisat, kalorifer, asansör malzemeleri, inşaat malzemeleri alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. - Konusunda her türlü inşaat ve yol makineleri bayındırlık işlerinde kullanılan makineler,dozer,loder,ekskavatör,römorklar,traktörler,jenera törler, kompresörler, sondaj makineleri ve delme tabancaları ve...