02 / 05 / 2024

Nadir Avcan Şirketler Gurubu

Nadir Avcan Şirketler Gurubu

Nadir Avcan Şirketler Gurubu, Konya Afyon Yolu üzerinde 14. akaryakıt istasyonun temelini attı. Firma kaliteyi ve en iyi hizmet anlayışını ön planda tutuyor.

Nadir Avcan 14. Şubesi'nin temelini attı!

Nadir Avcan Şirketler Gurubu, Konya Afyon Yolu üzerinde 14. akaryakıt istasyonun temelini attı. Firma kaliteyi ve en iyi hizmet anlayışını ön planda tutuyor.

Emin Şirketler Grubu'ndan ekonomiye destek!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün: “Darbe girişimi sonrasında ekonomiye destek olmaya, vatandaşların hayallerini gerçekleştirerek ev sahibi olmalarını sağlamaya devam ediyoruz.”

Koluman Şirketler Grubu'nun acı günü! Mustafa Koluman vefat etti!

Koluman Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koluman hayatını kaybetti. Mustafa Koluman'ın cenazesi 11 Temmuz 2016 Pazartesi günü Mersin Muğdat Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip kaldırılacak.

Ömür Güneş Karakaya, Emin Şirketler Gurubu Halkla İlişkiler Yöneticisi oldu!

Bünyesinde Eminevim, Eminotomotiv, Eminenerji, Emininşaat Emintarım gibi şirketleri bulunduran Emin Şirketler Grubu’nda Basın ve Halkla İlişkiler Yöneticiliğine Ömür Güneş Karakaya atandı.

Folkart, sigarasız şirketler arasına katıldı!

Folkart Başkanı Mesut Sancak, çalışanların tamamının, gördükleri eğitim sonrası “31 Mayıs Dünya Sigara İçmeme Günü”ne, sigarayı bırakarak girdiklerini açıkladı. Folkart, tamamen ‘Sigarasız Şirketler’ arasına katıldı.

Emin Şirketler Grubu aylık 800 ev teslim ediyor!

Emin Şirketler Grubu, aylık 1300 teslimat ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu başkanı Emin Üstün, özellikle İstanbul ve Anadolu’da ki satışlarla beraber ev tercihleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Rusya inşaatta Türk işçi çalıştırabilecek şirketler listesi genişletti!

Rusya Hükümeti, Türk vatandaşlarını işe alabilecek şirketler listesini genişletti. Kararnamede, belirlenen projelerde Türk işçi çalıştırmasına izin verilen şirketlere, Rönenans İnşaat, Gama, Limak, IC İçtaş gibi bazı şirketler de eklendi.

Emin Şirketler Grubu parası olana değil, olmayana ev veriyor!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, konuta ihtiyacı olan toplum kesiminin yeterli parası olmadığı için ev sahibi olamadığını belirtti.

Merosa Şirketler Grubu İstanbul'da 4 yeni projeye başlıyor!

Merosa Şirketler Grubu, İstanbul'da Avrupa ve Anadolu yakasında 4 yeni projeye başlayacak. Merosa'nın patronu Yusuf Katipoğlu ile şirketin planladığı yeni projelerini ve yatırımcı ilişkilerini konuştuk...

Gülsan Şirketler Grubu''nun acı günü! Refik Gül vefat etti!

Gülsan Şirketler Grubu''nun Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Refik Gül vefat etti. Cenazesi bugün Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Mehmet Soğancı'dan Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun açıklamalarına tepki!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı, Ağaoğlu Şirketler Grubu yönetiminin kamu yararına açılan davalar gerekçesiyle Mimarlar Odası'nı suçlayarak "operasyon yapılmalı" açıklamalarına tepki gösterdi.

Mısır'daki yabancı şirketler faaliyetlerini durdurdu!

Mısır'da faaliyette bulunan bazı yabancı şirketler, faaliyetlerini durdurma kararı aldı. Karar, Mısır'da bankaların yaşadığı fon krizi nedeniyle verildi. Ülkede yaşanan askeri darbe ve şiddet olaylarının turizm sektörünü olumsuz etkiledi.

Öztürk Şirketler Grubu'ndan Bodrum'a 140 villalık proje!

Öztürk Ailesi, iki yılda 300 milyon dolar yatırdığı turizmdeki iddiasını artırıyor. Belek'te bir otel kuran ve iki tesisi de satın alan Öztürk Şirketler Grubu, Bodrum'da da bin 450 dönümlük arazi üzerine villa ve golf tesisi kuruyor.

Nadir Avcan Şirketler Gurubu Haberi

Nadir Avcan Şirketler Gurubu

1997'de akaryakıt sektöründe ilk akaryakıt istasyonu ile yola çıkan Nadir Avcan, bugün Konya'nın ve bölgenin önemli akaryakıt şirketleri arasına girdi. Hizmet yelpazesini farklı sektörlere girerek genişleten Nadir Avcan Şirketler Grubu, sigorta, tarım ve inşaat sektörüne de girerek, akaryakıt sektöründeki başarısını bu sektörlerde de gösterdi. Kaliteli hizmet anlayışı ile sektörlerdeki ilerleyişini sürdüren Nadir Avcan Şirketler Grubu, bu anlayışla sektörlerdeki büyümesini sürdürüyor. Bu kapsamda Nadir Avcan Şirketler Gurubu Ladik ve Kadınhanı bölgesine hitaben Afyon Yolu üzerinde 14. akaryakıt istasyonun temelini dualarla attı. Nadir Avcan Şirketler Grubu yetkilileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirilen temel atma töreninde, dualar eşliğinde ve kesilen kurbanların ardından ilk kazma vuruldu. En kısa zamanda tamamlanacak olan istasyon, vatandaşların hizmetine sunulacak. Bu istasyonda da grubun diğer hizmet alanlarında...