05 / 05 / 2024

Nadir Özcan biyografi

Nadir Özcan biyografi

MHP Burdur Belediye Başkan Adayı Nadir Özcan kimdir? Nadir Özcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Burdur Belediye Başkan Adayı Nadir Özcan'ın biyografisi bu haberde...

Özcan Grup Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Grup Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Uğur Özcan tarafından kuruldu.

Özcan Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Emrah Özcan ve Ergün Özcan ortaklığında kuruldu.

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Özcan Evliyaoğlu tarafından Sancaktepe'de kuruldu.

Nadir Ataman: Kanal İstanbul’un geçeceği mahallelerde ekip biçenler şimdi rantı izliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul arazileri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul’un geçeceği mahallelerde önceden ekip biçenler şimdi rantı izliyor" şeklinde konuştu.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul’un tapularının onaylanmasına tepki!

İBB ve Bakirköy CHP Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul’un tapularının onaylanmasına tepki gösterdi.

Tanju Özcan emlak vergisi zammının iptali için mahkemeye başvurdu!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, emlak vergisine yapılan yüzde 18 oranında zammı kabul etmediğini beyan ederek, mahkemeye kararın iptali için başvuracağını belirtti.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul'un güzergahındaki arazilere ilişkin açıklama!

CHP'li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul’un imar planlarında ayrımcılık yapılacağını ileri sürdü. Ataman, İBB'nin ve CHP’li belediyelerin arazilerine düşük imar verileceğini belirtti.

Özcan Purçu'dan üniversite öğrencilerine kira yardımı yapılması için kanun teklifi!

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, kredi ve burs alan üniversite öğrencileri için aylık 500 Türk Lirası tutarında kira yardımı yapılmasına ilişkin kanun teklifi sundu.

Özcan Purçu'dan konut fiyatlarına ilişkin açıklama!

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, özellikle metropol şehirlerde ev kiralarının yükselişinin arkasındaki nedenlerin araştırılması için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde araştırma komisyonu kurulmasını istedi.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul tepkisi!

İBB Meclis üyesi Nadir Ataman, TOKİ'nin Kanal İstanbul projesi kapsamında bulunan Sazlıbosna Mahallesi’nde 970 bin 300 metrekare büyüklüğünde mera ve tarla alanlarını ihaleye çıkarmasına tepki gösterdi.

Özcan Deniz Zekeriyaköy'den yeni villa aldı!

Çocuğuna yakın olmak isteyen Özcan Deniz'in Zekeriyaköy'de villa aldığı iddia edildi. Yeni evi için 12 milyon lira ödeyen Deniz, şimdilerde evine taşınma hazırlıkları yapıyor.

Bilal Özcan Yapı İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Özcan Yapı İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Özcan tarafından kuruldu.

Özcan Deniz'in yeni dizisi hangi yalıda çekiliyor? 

Özcan Deniz'in yeni dizisi 'Seni Çok Bekledim'in çekildiği yalı herkes tarafından merak ediliyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Üstündağ bugünkü köşe yazısında dizideki yalıyı kaleme aldı. 

Nadir Özcan biyografi Haberi

Nadir Özcan biyografi

Nadir Özcan kimdir?

1 Eylül 1963 tarihinde Burdur’da doğdu. İlk öğrenimini İstiklal ilkokulunda, ortaokulu Burdur Merkez Ortaokulunda, liseyi Burdur Endüstri Meslek Lisesinde okudu.


İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinin Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Mezuniyet sonrası T.C. Sayıştay Başkanlığında Denetçi Yardımcısı olarak memuriyete başladı. Sayıştayda Denetçilik ve Başdenetçilik yaptı.


Başbakanlık Kanunlar ve Kararlar Genel Müdürlüğünde Daire Başkanlığı, Genel Müdür Yardımcılığı ve Genel Müdür Vekilliği, Başbakanlıkta Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundu.


Yukarıdaki görevlerine ek olarak Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK)’nda Denetleme Kurulu Üyeliği, Makine Kimya Endüstrisi Kurumunda Denetim Kurulu Üyeliği, Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü’nde Denetleme Kurulu Başkanlığı, Başbakanlık Basımevi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı.


Nadir Özcan yukarıda belirtilen görevleri yanısıra;


1- Avrupa Birliği üyesi ülkeler ile uluslarası kuruluşlarda ülkemizi...