05 / 05 / 2024

Nadir Özcan burdur

Nadir Özcan burdur

MHP Burdur Belediye Başkan Adayı Nadir Özcan kimdir? Nadir Özcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Burdur Belediye Başkan Adayı Nadir Özcan'ın biyografisi bu haberde...

Burdur Gölü yok oluyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Lütfi Akça, Burdur Gölü'ndeki temel sorunun 'su bütçesi' sağlanamaması olduğunu söyledi. Su kapasitesinin 3'te 1'ini son 35 yılda kaybeden ve her yıl 330 milyon ton suyu yok oluyor.

Burdur Gölü'nde su seviyesi yükseldi!

Ekosistemi Koruma ve Burdur Gölü’ne Hayat Verelim Derneği Başkanı Dr. Dt. Süleyman Faki, Burdur Gölü’nde yapılan çalışmalar sonucu göl su seviyesinin 12 santimetre yükseldiğini açıkladı.

Murat Özcan: Su yalıtımsız binalar depremde yerle bir oluyor!

Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, binalarda su yalıtımı yapılarak deprem gibi afetlerde can kayıplarının yüksek oranda önlenebileceğini söyledi. Murat Özcan, depremden korkmadan evlerinde konforlu yaşamak isteyenlerin öncelikle binal

Burdur'da fay hatları üzerine bina yapılabilir!

Burdur da yapı denetimciler; tam da depremin ve de deprem hazırlıklarının konuşulduğu bir ortamda; ezber bozacak açıklamalarda bulundular... Burdur' da fay hatları üzerine bina yapılabilir!

Burdur Salda Kayak Merkezi kış turizmi sezonunu açtı!

Türkiye’nin ilk ve tek göl manzaralı tesisi Burdur “Salda Kayak Merkezi”, muhteşem bir organizasyonla kayak sezonunu açtı. Vatandaşlar, doğaseverler ve sporcular Salda Kayak Merkezi’nde buluştu.

Ülkü Özcan kimdir?

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de Beyaz Çimento ve Özel Ürünler Genel Müdür Yardımcılığı'na atanan Ülkü Özcan iş hayatına 1999'da başladı. İşte özgeçmişi...

Özcan Tahincioğlu projelerinin şantiyelerini geziyor!

İşadamı Özcan Tahincioğlu, gayrimenkul sektöründe iddialı. Özcan Bey, Şişli ve Seyrantepe'de yapımına başladıkları inşaatların arasında yoğun günler geçiriyor..

Halil Dilek Özcan kimdir?

Sinop Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan kimdir? Halil Dilek Özcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Dilek Özcan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Dilek Özcan...

TOKİ Burdur Gölhisar başvuruları bugün son! 367 TL taksitle!

TOKİ Burdur Gölhisar başvuruları bugün son. 367 TL taksitle daire sahibi olunabilen projenin başvuru süreci 10 Kasım'da başlamıştı. Projede daireler kurasız, başvuru önceliğine göre satılıyor.

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap 61 konut başvuruları bugün bitiyor!

TOKİ Burdur Çavdır 2. Etap 61 konut başvuruları bugün bitiyor. 383 TL taksitle daire sahibi olunabilen projede daire fiyatları 78 bin 325 TL'den başlıyor.

Burdur-Isparta içme suyu hattı ihaleye çıkıyor!

Ali Orkun Ercengiz'in Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu ile yaptığı görüşmenin ardından kentin en büyük sorunu olan ve Burdur ile Isparta'nın Senir Beldesi'ni kapsayan içme Suyu İsale Hattı Yenileme işi Proje Yapımı'nda sona gelindi.

Burdur Ovacıkalan'a 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı kararı!

Burdur İli, kısmen Ağlasun İlçesi, Kibrit Köyü, kısmen de Çeltikçi İlçesi, Güvenli Köyü sınırları içerisinde yer alan Ovacıkalan Mevkiindeki Roma Dönemi yerleşim alanı için 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı kararı verildi.

Burdur Mezar Tepe ve çevresine 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı kararı!

Burdur İli, Bucak İlçesi, Keçili Köyü sınırları içerisinde bulunan, Mezar Tepe ve yakın çevresi için 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Nadir Özcan burdur Haberi

Nadir Özcan burdur

Nadir Özcan kimdir?

1 Eylül 1963 tarihinde Burdur’da doğdu. İlk öğrenimini İstiklal ilkokulunda, ortaokulu Burdur Merkez Ortaokulunda, liseyi Burdur Endüstri Meslek Lisesinde okudu.


İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinin Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Mezuniyet sonrası T.C. Sayıştay Başkanlığında Denetçi Yardımcısı olarak memuriyete başladı. Sayıştayda Denetçilik ve Başdenetçilik yaptı.


Başbakanlık Kanunlar ve Kararlar Genel Müdürlüğünde Daire Başkanlığı, Genel Müdür Yardımcılığı ve Genel Müdür Vekilliği, Başbakanlıkta Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundu.


Yukarıdaki görevlerine ek olarak Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK)’nda Denetleme Kurulu Üyeliği, Makine Kimya Endüstrisi Kurumunda Denetim Kurulu Üyeliği, Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü’nde Denetleme Kurulu Başkanlığı, Başbakanlık Basımevi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı.


Nadir Özcan yukarıda belirtilen görevleri yanısıra;


1- Avrupa Birliği üyesi ülkeler ile uluslarası kuruluşlarda ülkemizi...