05 / 05 / 2024

Nadir Özcan mhp

Nadir Özcan mhp

MHP Burdur Belediye Başkan Adayı Nadir Özcan kimdir? Nadir Özcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Burdur Belediye Başkan Adayı Nadir Özcan'ın biyografisi bu haberde...

Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu. Tahincioğlu Bodrum İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

MHP'li Semih Yalçın'dan Kanal İstanbul açıklaması!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, "MHP'nin temel beklentisi, Kanal İstanbul iç suyolunun, Boğazların hükümranlık haklarını Türkiye'ye veren, bölgede ve Karadeniz'de barışın sürmesine katkıda bulunan Montrö Sözleşmesi'ne halel getirmeyecek surette düzenlenmesidir" dedi...

Togo Kuleleri'nde FETÖ araştırmasını MHP mi istedi?

Ankara'da yer alan TOGO Kuleleri, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde MHP grubu tarafından 13 Haziran 2019 tarihinde verilen, tüm siyasi partiler tarafından da desteklenen soru önergesiyle “Sıcak gündem” oldu.

Ünlü baklavacı Nadir Güllü inşaat sektörüne girdi!

Karaköy Güllüoğlu'nun patronu ünlü baklavacı Nadir Güllü, bugün Beyoğlu'nda yeni bir inşaat şirketi kurdu. Nadir Güllü İnşaat Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Nadir Güllü İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nadir Güllü İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Nadir Güllü, Murat Güllü ve Ömer Güllü tarafından kuruldu.

Özcan Deniz villasını eski eşi Feyza Aktan'a bıraktı!

Yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz villasını eski eşi Feyza Aktan'a bıraktı ve kiraya çıktı. Deniz, çok uzağa da gitmemiş. Yine Zekeriyaköy'de, eski eşi ve oğluna yürüme mesafesindeki bir siteden aylık 20 bin liraya, 500 metrekarelik bir villa kiralamış...

Özcan Group Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Group Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Özcan ve Ömer Faruk Özcan tarafından kuruldu.

Kamil Özcan: Süt üreticileri azalıyor!

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Kamil Özcan, "Üreticinin bir kilogram sütünü sattığında 1,3 kilogram yem alabilmesi garanti altına alınmalı" dedi.

Nadir Vurankaya: Ev almanın tam zamanı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Nadir Vurankaya, kamu bankalarının konut kredi faizlerini yüzde 1'in altına çekmesinin inşaat sektörünü canlandırdığını söyledi.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan Boğaz'da ev arıyor!

Özcan Deniz, boşandıktan sonra görüşmeyi sürdürdüğü Feyza Aktan’ın uyum sağlayamadığı Zekeriyaköy’deki evlerinden ayrılıyor.

Özcan Deniz Cactus Otel'den apart kiraladı!

Eski eşi Feyza Aktan ile barışan Özcan Deniz, Yalıkavak'taki Cactus Otel'de apart kiraladı.

Özcan Ercan: Bahar Akça evime çöktü çıkmıyor!

Oyuncu ve sunucu Bahar Akça ile evli işadamı Özcan Ercan’ın iki senelik yasak aşkı mahkemede bitti. İşadamı, kendisine ait evi boşaltmamakta ısrar eden Bahar Akça’yı mahkemeye verdi

Özcan Aygun: İpoteksiz arazi kalmadı!

55 bine yakın çiftçi borç yapılandırması için başvuru yaptı. CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, konu ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

Nadir Özcan mhp Haberi

Nadir Özcan mhp

Nadir Özcan kimdir?

1 Eylül 1963 tarihinde Burdur’da doğdu. İlk öğrenimini İstiklal ilkokulunda, ortaokulu Burdur Merkez Ortaokulunda, liseyi Burdur Endüstri Meslek Lisesinde okudu.


İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinin Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Mezuniyet sonrası T.C. Sayıştay Başkanlığında Denetçi Yardımcısı olarak memuriyete başladı. Sayıştayda Denetçilik ve Başdenetçilik yaptı.


Başbakanlık Kanunlar ve Kararlar Genel Müdürlüğünde Daire Başkanlığı, Genel Müdür Yardımcılığı ve Genel Müdür Vekilliği, Başbakanlıkta Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundu.


Yukarıdaki görevlerine ek olarak Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK)’nda Denetleme Kurulu Üyeliği, Makine Kimya Endüstrisi Kurumunda Denetim Kurulu Üyeliği, Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü’nde Denetleme Kurulu Başkanlığı, Başbakanlık Basımevi Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı.


Nadir Özcan yukarıda belirtilen görevleri yanısıra;


1- Avrupa Birliği üyesi ülkeler ile uluslarası kuruluşlarda ülkemizi...