17 / 05 / 2024

Nafiz Gönen kimdir

Nafiz Gönen kimdir

Yatırım danışmanı Nafiz Gönen, büyük inşaat firmalarının İzmir’de arazi arayışı içinde olduklarını vurguladı. Gönen, bölgeyi beyaz yakalıların tercih ettiğini vurguladı.

Nafiz Arıca kimdir? 

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nafiz Arıca kimdir? Nafiz Arıca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nafiz Arıca'nın biyografisi..

Gönen'de Deri ve Karma OSB açılacak!

BALIKESİR Uzun dönemdir atıl durumda olan Gönen Deri ve Karma Organize Sanayi Bölgesi artık yeni yatırımcılarına kapılarını açıyor.

Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuru 2015!

Toplam 44 adet konutun açık satış yöntemiyle satıldığı TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy'de daire fiyatları 45 bin 854 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuru 2015 detayları...

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy alt gelir grubu fiyatları!

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy alt gelir grubu fiyatları 45 bin 854 TL'den başlangıç gösteriyor. Daire tipleri 2 oda 1 salon olarak tasarlanan projede 4 bin TL peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün.

Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuru tarihi!

Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuru tarihi 6 Nisan - 30 Haziran 2015 olarak belirlendi. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede aylık taksitler 232,52 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy başvuruları bugün başlıyor. Alt gelir grubu kapsamında açık satışa sunulan projede 67,5 metrekare olarak tasarlanan 2+1 daireler yer alıyor.

Abdulvahap Güven kimdir?

Osmaniye Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulvahap Güven kimdir? Abdulvahap Güven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdulvahap Güven, ne zamandan beri Osmaniye Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy başvuruları için bugün son gün. Aylık 232,52 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabilen projede 67,5 metrekarelik 2+1 daireler yer alıyor.

Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları ne zaman bitecek?

Daire fiyatlarının 45 bin 854 TL'den başladığı TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy Konutları alt gelir grubu kapsamında açık satışa sunuluyor. Peki Balıkesir Gönen Sarıköy TOKİ başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy alt gelir grubu başvuruları!

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy alt gelir grubu başvuruları yarın sona erecek. Aylık 232,52 TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olunabilen projede 67,5 metrekarelik 2+1 daireler bulunuyor.

Namık Güver kimdir?

Kayseri Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Namık Güver kimdir? Namık Güver, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Namık Güver, ne zamandan beri Kayseri Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy'de 232 TL taksitle!

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy'de yer alan 2 oda 1 salon daireler satışa sunuluyor. Daire fiyatları 45 bin 854 TL'den başlangıç gösteren projede 232 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy'de 4 bin TL peşinatla!

TOKİ Balıkesir Gönen Sarıköy'de 4 bin TL peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün. Toplam 44 adet konutun alt gelir grubu kapsamında satışa sunulduğu projede 67,5 metrekarelik 2+1 daireler bulunuyor.

Nafiz Gönen kimdir Haberi

Nafiz Gönen kimdir

İzmir’de bir dönem otomotiv yetkili satıcılığı yapan, inşaat sektöründe de önemli bir marka haline gelen Nafiz Gönen, yatırım danışmanlığı yapıyor.  Büyük İnşaat firmaları  İstanbul, Ankara ve yurt dışından İzmir’e yöneldi. İnşaat firmalarına arsa bulunması, doğru yer belirlenmesi, doğru proje uygulaması konusunda yönlendirmeler yapan Nafiz Gönen, "Çıkışları kadar inişleri de deneyimlemiş bir iş adamı olarak, doğru zamanda doğru yapılan hamleleri görmek kadar, kriz anlarında ne yapılması, ne yapılmaması gerektiğini yaşamış biriyim. Yıllar içinde edindiğim tecrübeleri artık sadece dostlarım için değil, bu fikirlere değer verecek firmalar, kişiler ve yatırım yapmak isteyen ailelerle de paylaşıyorum" dedi. 

Beyaz yaka göçü

Beyaz yakalıların İzmir ve İstanbul'u tercih ettiğini vurgulayan Gönen, “Son dönemde İzmir’de inşaat sektörünün geldiği nokta, benim bundan sonraki ticari hayatıma da yön vermeme sebep...