03 / 05 / 2024

Nagihan Kuzın

Nagihan Kuzın

Nagiş Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nagihan Kuzın, Mehmet Genç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da Maltepe, Feyzullah Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Akınsan Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akınsan Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nagihan Akın tarafından kuruldu.

Kuz Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuz Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Pekdemir tarafından kuruldu. 

Nagiş Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nagiş Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nagihan Kuzın, Mehmet Genç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da Maltepe, Feyzullah Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Işığı doğru teknikle yansıtın mekanınız göz kamaştırsın

Mekanlarda farklı etkiler yaratmanın en önemli yollarından biri ışık oyunlarını kullanmak. Değişik renk ve ebatlardaki abajurlar ise ışığı yansıtma tekniklerini en kolay uygulayabileceğiniz objeler.

Sektörün yeni yıldızı: Lojistik depoları

Son yıllarda küreselleşme, gayri safi milli hasılanın artması, dış kaynak kullanma yüzdesinin yükselmesi, üretim ölçeklerinin genişlemesi, şirket evlilikleri ve satın almalar nedeniyle lojistik sektörünün hızla büyümekte olduğunu görüyoruz.

Sabri Erbakan: Kentsel dönüşümde yeni modeller bulmalıyız

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Müsteşarı Sabri Özkan Erbakan, "Kentsel dönüşümde finansman konularıyla ilgili yeni modeller üretmek ve bunları uygulamaya sokmak gerekir" dedi.

Boğaz'da üçüncü köprü gün sayıyor

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, İstanbul Boğazı'na yapılacak üçüncü köprünün güzergahının sivil toplum örgütleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yapılacak is

Ramallah konut yapımcılarının gözdesi

www.emlakkulisi.com'dan başka hiçbir yerde bulamayacağınız bir çalışma. Savaş şartlarında Ramallah'ta konut ve inşaat piyasasındaki son durum ne?

Soyak kalite ödülünü kazandı

Soyak, Türkiye Kalite Derneği ( KalDer ) tarafından düzenlenen ve kalite standartlarını en üst düzeyde tutan kurumlara verilen Ulusal Kalite Ödülleri kapsamında 2. kez finalistliğinde, 'Ödüle' layık görüldü.

Beylikdüzü'nün silüetini değiştirecek rezidans

Beylikdüzü'nde Gül Yapı'nın inşaasına başladığı 35 milyon dolara mal olacak 'Skyport Residence' projesi 34 kat, 108 metre yüksekliği ve farklı mimarisiyle bölgenin silüetini değiştirecek.

ULI Başkanı Haluk Sur: ``5 yabancının 1`i yatırımı gayrimenkule yapıyor``

ULI Başkanı Haluk Sur, Türkiye'ye yapılan 20.1 milyar dolarlık yabancı yatırımın 4 milyar dolarının gayrimenkul sektöründeki yatırımlardan oluşturduğunu söyledi..

Fortis, konut kredisi faiz oranını düşürdü

Fortis, konut kredisi faiz oranını 3-12 ay arasındaki vadelerde yüzde 1,30'dan yüzde 0,98'e indirdi.

Gayrimenkul sektörünün yıldızı arsa

Arsaya yatırım yapmanın önemi hakkında Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat Turizm San.Tic.Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan önemli ipuçları veriyor.

Nagihan Kuzın Haberi

Nagihan Kuzın

Nagiş Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nagihan Kuzın, Mehmet Genç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. 


Nagiş Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, işhanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...