19 / 05 / 2024

Nail Egemen Yerce biyografi

Nail Egemen Yerce biyografi

Mimar Nail Egemen Yerce kimdir? Mimar Nail Egemen Yerce, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Nail Egemen Yerce, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam etti? İşte Nail Egemen Yerce...

Egemen Döven kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Nerede çalıştı? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven kimdir? Kaç yaşında? Egemen Döven daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Egemen Döven'in eğitim hayatı nasıldı?

By Egemen Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

By Egemen Yapı İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Turhan tarafından kuruldu.

Egemenist İnşaat Hafriyat Dış Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Egemenist İnşaat Hafriyat Dış Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Egemen tarafından kuruldu.

Winsland Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Winsland Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Egemen Arslan tarafından kuruldu.

Türk müteahhitlere kamu ihalelerinde öncelik talebi!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, "Türk müteahhit ve müşavirlik firmalarının Irak'ın altyapı, hastane, okul, kamu binaları gibi projelerinde daha fazla yer almaları için, rekabet şartları içinde, pozitif ayrımcılık talebimizin olduğunu ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Emlak Konut GYO Güngören kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen  İstanbul Güngören Tozkoparan 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Egemen İnş. ve Tic. A.Ş. - İmaj Altyapı Üst Yapı San ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile imzalandı.

Nish Teknik Mühendislik Şirketi kuruldu!

Nish Teknik Mühendislik Limited Şirketi Ataşehir’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Burak Koç, İbrahim Kaya, Nail Ünal tarafından kuruldu.

Site yöneticileri dikkat! Sizin de başınıza gelebilir!

Denizli'de bir sitede yöneticilik yapan Nail Çapar, kat maliklerin geçmişe yönelik borçlarını apartman kapısına asması nedeniyle mahkemelik oldu. 

Porterc Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Porterc Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Berke Ercan, Egemen Ercan ve Sıtkı Ercan ortaklığında kuruldu.

Kopyes Yapı Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kopyes Yapı Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Egemen Arabacı tarafından kuruldu.

Egemen Döven kimdir?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven kimdir? Egemen Döven daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Egemen Döven'in biyografisi...

Nefesim Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefesim Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Egemen Öney ve Onur Kayaoğlu ortaklığında kuruldu.

Behzat Kaplan, Reysaş GYO'nun genel müdürü oldu!

Reysaş GYO Genel Müdürlük görevini yürüten Egemen Döven'in ana ortağı Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Tic. A.Ş.'ye Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanması sebebiyle, Egemen Döven yerine Genel Müdür olarak Behzat Kaplan'ın atanmasına karar verildi.

Nail Egemen Yerce biyografi Haberi

Nail Egemen Yerce biyografi

Nail Egemen Yerce kimdir?

Nail Egemen Yerce, 1978'de Soma'da doğdu. Buradaki ilköğretiminin ardından İzmir'de Atatürk Lisesi'ni bitirdi. 


1997'de Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Bölümü'ne girdi. 1998'de Y. Mimar-Ressam Nafi ÇİL mimarlık bürosunda çalışmaya başladı. Kurucusunun Psikiyatrist Prof. Dr. Süleyman VELİOĞLU'nun olduğu ve Nafi ÇİL'in de üyesi olduğu, dünya çağdaş sanat literatüründe yerini almış, Akatünvel Sanat Topluluğu ve resim anlayışı ile tanıştı. 


Bu anlayışla resimler yaptı. Burada, mimarlık ve resim çalışmalarını 2003 yılına kadar sürdürdü. 2003'te İstanbul Teknik Üniversitesi Mimari Tasarım Bölümün'de yüksek lisansa başladı. 2005-2006 yılları arası İtalya'da L'Universita Politecnico di Bari'de endüstriyel tasarım dersleri aldı, projeler hazırladı ve okul sergilerine katıldı. 


2007 yılında ise Yard. Doç. Dr. Hüseyin KAHVECİOĞLU yürütücülüğündeki "Enstalasyon ve Mekanı" tezini tamamladı. Bu süreçte İstanbul'daki farklı mimarlık bürolarında çalıştı ve...