21 / 05 / 2024

Najıbullah Abram

Najıbullah Abram

Abram Global Group İnşaat Lojistik Tekstil İlaç Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Najıbullah Abram tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Kasım'da Esenyurt, Mevlana Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nde kuruldu.

Rus Televizyonunda dikkat çeken Türkiye açıklaması! "Deney yaptık" ve "dost ülke" vurgusu

Rusya, Ruble ile doğal gaz satışının ardından Türkiye'ye Ruble ile tahıl sattığını duyurdu. Rus Televizyonuna konuşan Başbakan Yardımcısı Viktoriya Abramçenko, bunun bir deney olduğunu kaydetti.

Time Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Time Yapı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ahmad Erkın Amını, Fazalrahman Rasoolı, Najıbullah Habıbı ve Anpa Plus Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited ortaklığında kuruldu.

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abdul Azız Azızı, Hüsamettin Şahap, Nakıbullah Omarı ve Samıullah Samkanay ortaklığında kuruldu.

Yeni Asil İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Asil İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Najı Vannees Alladdulı tarafından kuruldu.

Asya Güneşi İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Güneşi İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Najıb Ibrahımzada  ve Sardar  Sabzwarı tarafından kuruldu.

Goodlink Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goodlink Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile M.Habıbullah Al Mamun, Rafıqul Hasan Rafı, Rakıb Bın Walı tarafından kuruldu.

Today Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Today Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Najıb Saıed Issa tarafından kuruldu.

Al Tamim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Tamim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli ile Fawaz Abdo Najı Manea tarafından kuruldu.

Dwidari Group Gayrimenkul Alım Satımı Ve Müteahhitlik Hizmetleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dwidari Group Gayrimenkul Alım Satımı Ve Müteahhitlik Hizmetleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Najıb Dwıdarı tarafından kuruldu.

Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Raja'ı Kefah R. Najım ve Uğur Yaprak ortaklığında kuruldu.

Prestij Consulting Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestij Consulting Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Laalıoul ve Mohamed Oussama Najı ortaklığıyla kuruldu.

Ym Group Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ym Group Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ameer Najı A. Ahmed tarafından kuruldu. 

Mawla Ali Emlak İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mawla Ali Emlak İnşaat Tekstil Gıda Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Şahap, Naqıbullah  Muhammad Omar, Samıullah Samkanay, Qudratullah Rahmatı ve Abdul Azız Ghulamhossaını ortaklığında kuruldu.

Najıbullah Abram Haberi

Najıbullah Abram

Abram Global Group İnşaat Lojistik Tekstil İlaç Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Najıbullah Abram tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Kasım'da Esenyurt, Mevlana Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nde kuruldu. 


Abram Global Group İnşaat Lojistik Tekstil İlaç Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...