08 / 05 / 2024

Namık Güver özgeçmiş

Namık Güver özgeçmiş

Kayseri Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Namık Güver kimdir? Namık Güver, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Namık Güver, ne zamandan beri Kayseri Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

2023 Yemek ücreti kaç lira oldu? Çalışanlar dikkat! Zamlı günlük yemek bedeli belli mi? 

Milyonlarca çalışan yeni yemek ücretlerinin kaç lira olduğunu araştırıyor. Peki zamlı günlük yemek bedeli belli mi?

Sandık görevli ücretleri ödendi mi? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatacak?

Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde 190 bin 736 sandıkta binlerce lişi görev almıştı. Peki Sandık görevli ücretleri ödendi mi? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatacak?

2023 sandık görevli ücreti 867 TL mi oldu? Sandık görevli ücreti hangi gün hesaplara yatırılacak?

Türkiye 14 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimi için sandığa gitti. Sandıkta görev alanlar sandık ücretlerinin ne zaman yapılacağını sorguluyor. İşte 2023 sandık görevli ücretleri...

Seçim sandık görevlisi ücreti ne kadar oldu, zam geldi mi? İşte telaffuz edilen o rakam...

Türkiye 14 Mayıs tarihinde seçime gidiyor. Sandıkta görev alacak vatandaşlar ise ücret alıp almayacağını sorguluyor. Peki 2023 sandık görevli ücreti belli oldu mu?, Seçim sandık görevlisi ücreti ne kadar oldu, zam geldi mi? İşte telaffuz edilen rakam...

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ağır yara alan kripto paralar gaza bastı! Kötü senaryo geride mi kaldı?

Gündemden düşmeyen kripto paralar gaza bastı. Peki yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralarda kötü senaryo geride mi kaldı? İşte kripto paralarda son durum...

Gümüşe talep arttı! Altın artık tercih edilmiyor! Neden mi?

Vatandaşlar tercihlerini altın yerine artık gümüşten yana yapıyor. Altına olan talep gittikçe azaldığı şu günlerde gümüşe olan talep yükseldi. Neden mi? İşte cevabı...

Ankara Namık Kemal Ortaokulu'nun yıkılacağı iddiaları mecliste!

Ankara'da bulunan Namık Kemal Ortaokulu'nun yıkılacağı ve çeşitli projelere dahil edileceği iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Karabıyık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi MYO binası boşaltıldı!

İstanbul’da merkez üssü Silivri açıklarında gerçekleşen depremden çevre iller de etkilendi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversite’sinin binasının kolonları zarar gören Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu binası boşaltıldı….

Leke Yapı Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Gıda ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leke Yapı Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Gıda ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Durmuş tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Eyüp, Alibeyköy Mahallesi, Namık Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Namık Kemal Kaya kimdir?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi Üyesi Mimar Namık Kemal Kaya kimdir? Namık Kemal Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Namık Kemal Kaya, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Doç.Dr. Saim Kılıç kimdir?

Kemerburgaz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde öğretim üyesi olarak görev yapan Doç. Dr. Saim Kılıç, 1972 yılında Ardahan'da doğdu. İşte Kılıç'ın özgeçmişi...

Küçük evinizi nasıl 5 kat daha büyük gösterirsiniz?

Kanadalı çiftimiz bu 55 metrekarelik dairede yaşarlarken keyifleri yerindeymiş. Ancak eşitliğe bir de çocuk eklenince işler değişmiş. Peki küçük evinizi nasıl 5 kat daha büyük gösterirsiniz?

Namık Güver özgeçmiş Haberi

Namık Güver özgeçmiş

Namık Güver kimdir?

01.02.1975 doğumlu olan Namık Güver İlk Okul, Orta Okul ve Lise Öğrenimini Kayseri’de tamamlamıştır. Yüksek Öğrenimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirerek tamamladı.

Çalışma hayatı kronolojisi;

1996 – 2001 yıllarında özel bir inşaat firmasında Şantiye Şefliği yaptı.


2001 – 2005 yıllarında Bursa Yurt Kur Bölge Müdürlüğünde Kontrol Mühendisi olarak görev yapmıştır.


2005 -2010 yılarında Kayseri Bayındırlık ve İskân Müdürlüğü bünyesinde Kontrol Mühendisi ve Şube Müdürü olarak görev yapmıştır.


2010 yılı sonunda Çanakkale Bayındırlık ve İskân Müdürü olarak atanmıştır.


Bakanlığımız (Personel Dairesi Başkanlığı) 07.02.2014 tarih ve 1848 sayılı Atama yazısı ile Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdür V. olarak göreve başlamıştır.


Namık Güver, evli ve iki çocuk babasıdır.


İletişim bilgileri:

Adres: Mevlana Mah. Kocasinan Bulvarı No:155 

Çevreyol Üzeri KOCASİNAN/KAYSERİ 

Santral :0352 222 89 84 

E-Posta...