01 / 07 / 2024

Namık Kasımoğlu

Namık Kasımoğlu

Ofka International Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Ankara Kasımoğlu Saraycık Modern projesi 3 milyon 900 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Kasımoğlu İnşaat tarafından Ankara, Sincan'da hayata geçirilen  Saraycık Modern projesinde konutların fiyatları 3 milyon 900 bin liradan başlıyor. Peki  Saraycık Modern projesinde hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Namık Kemal Çiçekoğlu vefat etti!

Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı'nın Yönetici Asistanı Hatice Çiçekoğlu'nun babası Namık Kemal Çiçekoğlu hayatını kaybetti.

Kasımoğlu Emlak İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasımoğlu Emlak İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tilbaç tarafından kuruldu.

Kasımoğlu Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasımoğlu Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ünver tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş Namık Kemal Gençlik Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Dulkadiroğlu Belediyesi, Kahramanmaraş’ın en büyük gençlik merkezi olma özelliğini taşıyacak olan Namık Kemal Gençlik Merkezi’nin inşaatını sürdürüyor.

Kılıçoğlu Kiremit 90. yaşını kutladı!

Endel Şirketler Grubu’nda yer alan Kılıçoğlu geçtiğimiz günlerde Eskişehir Anemon Otel’de 90. yılına özel bir resepsiyon düzenledi.

Düzce Namık Kemal ilkokulu yeni binasına kavuşuyor!

Düzce kent merkezinde 1999’da yaşanan depremden bu yana çelik konstrüksiyon binada eğitim veren Namık Kemal ilkokulu yeni binasına taşınacak.

Kılıçoğlu Kiremit yeni ürünlerini tanıttı!

Endel Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Kılıçoğlu Kiremit, Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı

Kılıçoğlu Mikrokil Kiremit ile uzun ömürlü çatılar!

Bu yıl 90. kuruluş yılını kutlayan Kılıçoğlu, Mikrokil Kiremit üretiyor. Kılıçoğlu kiremitleri standartların çok üzerinde su geçirmezlik özelliğini de içinde barındırıyor.

Köksal Cerrahoğlu Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksal Cerrahoğlu Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Hüseyin Cerrahoğlu tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nidapark Küçükyalı Tahincioğlu ne zaman teslim?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Küçükyalı projesi 1.159 konut, 769 ofis, 82 ticari üniteden meydana geliyor. Peki Nidapark Küçükyalı Tahincioğlu ne zaman teslim?

Namık Tanık: Komodor Remzi Bey Yalısı’nı 20 dakikada aldım!

Erdal İnönü’nün eşi Sevinç İnönü’ye ait olan Komodor Remzi Bey Yalısı’nı icra yoluyla satışından hemen önce satın alan NATA Holding’in patronu işadamı Namık Tanık konuştu. Tanık, “Sevinç Hanım’ı üzmedik, ilk söylediği rakamı kabul ettim.” dedi.

Eskişehir Yalçın Kılıçoğlu Plaza tanıtıldı!

Eskişehir Tarihi Kılıçoğlu Sineması yıkıldı. Sinemanın yerine yapılması planlanan plaza için çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Namık Kasımoğlu Haberi

Namık Kasımoğlu


Ofka International Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayman Elsayed Ibrahim Elkasrawı, Halit Kasımoğlu, Mahmoud Abdou Elshennawi Elshennaw, Mahmoud Gomaa Mansour Ibrahim, Marwan Ahmet Hassan Gaber, Namık Kasımoğlu ve S.Ibrahim Hassan Abdelrahman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 7 Mart'ta kurulan Ofka International Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;gayrimenkul alım satım kiralama kiraya verme elde tutma işletme faaliyetleri..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Ofka International Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Merter, M. Nezih Özmen Mahallesi, Çam Sokak, No:15...