28 / 04 / 2024

Namık Ziya Mescioğlu kimdir

Namık Ziya Mescioğlu kimdir

İMSİAD üyeleri, bu yıl 28'ncisi düzenlenen Unicera Banyo, Mutfak, Seramik Fuarı'nı ziyaret etti. Namık Ziya Mescioğlu, "İMSİAD olarak; Bursa, ülkemiz ve üyelerimiz için en iyisini arayışımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz'' dedi.

Konutta yüzde 18'lik KDV oranı düşürülmeli!

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayici İşadamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, konutlarda uygulanan yüzde 18'lik KDV oranının düşürülmesi gerektiğine dair açıklamalarda bulundu.

İnşaat, Türkiye'nin kalkınma atağında başrollerden biri!

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri Derneği (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, Yeni Tip İmar Yönetmeliği'nde yapılan ve Resmi Gazete'de yayınlanan değişikliği değerlendirdi.

Namık Ziya Mescioğlu: Bursa konut satışında gelişiyor!

Konut satış sayısının bir önceki yıla göre yüzde 10,6 artışla 1 milyon 289 bin 320 olduğu verilere göre Bursa en çok konut satılan il sıralamasında 5. oldu.

Kentsel dönüşüm sürekli gündemde tutulmalı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) üyelerini ağırlayan Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, "Fikri olan, problem çözmek için projeleri olan varsa Bursa Kent Konseyi'nin kapısı herkese açık" dedi.

İMSİAD Elite Ödülleri'ne layık görüldü!

Bursa iş dünyası ve sosyal yaşamın aynası olan Elite Dergisi tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Elite Ödülleri sahiplerini buldu. Yılın En Aktif Sivil Toplum Kuruluşu Ödülü İMSİAD'a gitti.

Gayrimenkul Sertifikası Modeli sektörde heyecanla karşılandı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan 2016 Eylem Planı’nda yer alan “Konut Hesabı Uygulaması ve Gayrimenkul Sertifikası Modeli”, başta inşaat sektörü olmak üzere toplumun bütün kesimlerinde heyecanla karşılandı.

Namık Ziya Mescioğlu, Yeni Tip İmar yönetmeliğini değerlendirdi!

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri Derneği (İMSİAD) Başkanı N.Ziya Mescioğlu, Yeni Tip İmar Yönetmeliğimde yapılan ve Resmi Gazete'de yayınlanan değişikliği değerlendirdi.

Bursa Yeni Tip İmar yönetmeliğinde değişiklikler gerekiyordu!

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri Derneği (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, Yeni Tip İmar Yönetmeliği'nde yapılan ve Resmi Gazete'de yayınlanan değişikliği değerlendirdi.

Bursa gayrimenkul sektöründe kendini kanıtlayacak!

İMSİAD Üyeleri Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nda. İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, "Bursa sanayide kendisini dünyaya kanıtladı, gayrimenkulde de kanıtlayacak" dedi.

İnşaat sektörünün gündemi güvenli yapılar olmalı!

Bursa'da bugüne kadar depreme karşı istenilen seviyede olmayan bir yapı stoğunun oluştuğunu vurgulayan Namık Ziya Mescioğlu, Bursa'da konutların deprem kuşağında olan bir şehre göre elverişsiz durumda olduğunu ifade etti.

Namık Ziya Mescioğlu: Mega konut projelerinin adresi İMSİAD!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamları Derneği (İMSİAD), dünyanın en büyük orta açıklıklı 4'üncü asma köprüsü özelliğini taşıyan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün inşaatına teknik gezi düzenlendi.

Bursa'da konut satışları yüzde 27 arttı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile bir araya gelen İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı (İMSİAD) Namık Ziya Mescioğlu konuşma yaptı.

Bursa'da kentsel dönüşüm ile konut arzı artar!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, hedeflerinin Bursa’da konut talep ve arzını başa baş götürmek olduğunu ifade ederek, “Bursa’da konut arzı ancak kentsel dönüşüm ile artacaktır” dedi.

Kentsel dönüşüm huzur getirir!

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayici İş Adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Namık Kemal Çiçekoğlu vefat etti!

Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı'nın Yönetici Asistanı Hatice Çiçekoğlu'nun babası Namık Kemal Çiçekoğlu hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş Namık Kemal Gençlik Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Dulkadiroğlu Belediyesi, Kahramanmaraş’ın en büyük gençlik merkezi olma özelliğini taşıyacak olan Namık Kemal Gençlik Merkezi’nin inşaatını sürdürüyor.

Yabancıya oturma izni konut satışlarını artıracak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, yabancı yatırımcılara oturma izni verilmesiyle geçen yıl konut satışından elde edilen 5 milyar doların, ilk etapta 10 milyar dolara çıkabileceğini söyledi.

Bursa'nın inşaat sektöründe yıldızı daha da parlayacak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali İzzettin Küçük'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bursa, dünyayla boy ölçüşebilecek konutlar üretiyor!

İNŞAAT Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSÎAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, Bursa'da konut satışının arttığını açıkladı. Mescioğlu, Ocak'ta 129, Şubat'ta 141, Mart'ta 115 ve Nisan'da 116 konut satıldığım kaydetti.

Bursa'da konut satışları Türkiye ortalamasının üstünde!

İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, Bursa emlak piyasasını değerlendirdi. Mescioğlu yılın ilk üç ayında Bursa'nın konut satışında Türkiye ortalamasının çok üzerinde olduğunu belirtti.

Namık Ekinci: Çelikle bağlantılı sektörlerin maliyetleri artacak!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ekinci, Türk çeliği gibi ürünlerin ABD iç piyasasına girmesinin engellenmesinin, içeride fiyatları yükselterek çelikle bağlantılı sektörlerin maliyetlerini artıracağını vurguladı.

Celil Çolak: Bursa Nilüfer'de dönüşüme ihtiyaç var!

AK Parti Bursa Osmangazi ile Nilüfer İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İMSİAD'da Namık Ziya Mescioğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Celil Çolak, "Yıldırım'ın, Osmangazi'nin olduğu kadar Nilüfer'in de acilen dönüşüme ihtiyacı var." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu Urla Balıklıova mağdurları ile görüştü!

Urla’daki kaçak villa skandalına CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu el koydu. Bir dizi temaslarda bulunmak için İzmir’e giden Kılıçdaroğlu, Urla Belediyesi'nin evlerini yıktığı Balıklıova mağdurlarının temsilcileriyle görüştü.

Depremlere karşı sağlam yapılar kentsel dönüşümle inşa edilmeli!

Deprem haftası etkinliğinde konuşan İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, kentsel dönüşümün en iyi şekilde analiz edilerek depremlere karşı sağlam bir yapı oluşturulması gerektiğini vurguladı.

İMSİAD 2. Olağan Genel Kurul Seçimleri gerçekleşti!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (İMSİAD) 2. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Buzzpark'ta yapılan Genel Kurul toplantısında mevcut başkan Namık Ziya Mescioğlu, oy birliği ile yeniden İMSİAD başkanlığına seçildi.

Namık Tanık: 2020'ye kadar 2 bin konut yapmayı hedefliyoruz!

Türkiye'de birden konut satışlarımız arttı diyen Namık Tanık, 2020 yılına kadar 2 bin konut yapmayı hedeflediklerini, İstanbul, Ankara ve Adana'da yatırımlar gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

İMSİAD, Unicera 2016 Fuarı'nı ziyaret etti!

İMSİAD üyeleri, bu yıl 28'ncisi düzenlenen Unicera Banyo, Mutfak, Seramik Fuarı'nı ziyaret etti. Namık Ziya Mescioğlu, "İMSİAD olarak; Bursa, ülkemiz ve üyelerimiz için en iyisini arayışımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz'' dedi.

Namık Ziya Mescioğlu kimdir Haberi

Namık Ziya Mescioğlu kimdir

İMSİAD üyeleri, bu yıl 28'ncisi düzenlenen Unicera Banyo, Mutfak, Seramik Fuarı'nı ziyaret etti. Mescioğlu, "İMSİAD olarak; Bursa, ülkemiz ve üyelerimiz için en iyisini arayışımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. 

Bursamız'da 6-12 Nisan tarihleri arasında düzenleyeceğimiz gayrimenkul fuarında nasıl daha iyi bir organizasyon yapabiliriz bu konuda değişik fuarları görerek bilgileniyoruz" dedi. 


İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ve İMSİAD üyeleri, bu yıl 28.si düzenlenen ülkemizin en büyük banyo-mutfakseramik fuarı olan Unicera Banyo, Mutfak, Seramik Fuarı'nı ziyaret etti. 


23-27 Şubat tarihleri arasında açık kalacak olan ve 14 salonda yüzlerce yerli-yabancı firmanın katıldığı ülkemizin en büyük banyo-mutfakIÎV fcany seramik fuarını ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Namık Ziya Mescioğlu, şunları söyledi: "İMSİAD olarak; Bursa, ülkemiz ve üyelerimiz için en iyisini arayışımızı tüm hızıyla...