29 / 04 / 2024

Namlı Yapı şirketi

Namlı Yapı şirketi

Namlı Yapı Anonim Şirketi, Serkan Haser Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Küçükçekmece, İnönü Mahallesi, Okay Sokak'ta kuruldu.

Ankara'ya 349.6 milyon TL'lik dev proje! 428 adet yeni konut geliyor!

Senkron Üst Yapı şirketi "Senkron Beytepe Toplu Konut Projesi" için harekete geçti. Ankara ilinde yapılması planlanan 428 adet yeni konut projesi 349 milyon 576 bin 90 TL'ye mal olacak. İşte yeni projeye ilişkin tüm detaylar...

Namlı Vadi Projesi geliyor! Yeni Proje!

Namlı Yapı tarafından, son 5 yılın en gözde yatırım merkezi haline gelen Kağıthane-Seyrantepe lokasyonuna Namlı Vadi Projesi inşa ediliyor. Yeni Proje!

Nay Taş Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nay Taş Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Üsküdar’da  500  bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Namlıoğlu tarafından kuruldu.

Nay Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nay Yapı İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile  Hasan Basri    Namlıoğlu Oğuzhan Atagün tarafından kuruldu.

Taş Yapı'dan Aykurt Nuhoğlu'na hakaret davası!

Taş Yapı şirketi yetkililerinin şikâyeti üzerine eski Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na dava açıldı.

Namlı Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Namlı Yapı Anonim Şirketi, Serkan Haser Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Küçükçekmece, İnönü Mahallesi, Okay Sokak'ta kuruldu.

Standard Housing Yapı İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Standard Housing Yapı İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Namlı, Ali Kurtulmuş tarafından 100 bin liralık sermaye bedeli ile 15 Mayıs tarihinde kuruldu.

Mar Yapı'nın acı günü: Ester Arslan vefat etti!

Mar Yapı şirketi kurucu ortaklarından Yusuf Arslan'ın annesi Ester Arskab vefat etti. Arslan'In cenazesi 17 Nisan Cuma günü (bugün) saat 13.00'te İzmir Altındağ Musevi Mezarlığı'na defnedilecek..

Polisan, Pendik'teki arazisi için DAP Yapı ile görüşüyor!

Polisan, İstanbul Pendik'teki konut ve ticari imarlı arazisinin kat karşılığı inşaatı için DAP Yapı Şirketi ile görüşmelere başlağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketin açıklaması şöyle...

Ökkeş Namlı: Parksız mahalle bırakmayacağız!

Düziçi Belediye başkanı Ökkeş Namlı, "Yapılan park alanlarını gezip yetkililerden bilgi aldıktan sonra "parksız mahalle bırakmayacaklarını" söyledi. Gülova sokakta inşa edilen iki yeni park bir ay içinde tamamlanacak.

A Yapı Tasarım Mimarlık Proje Mobilya Dekorasyon Özel Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Yapı Tasarım Mimarlık Proje Mobilya Dekorasyon Özel Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlknur Namlısaraç tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu.

Marmaris'te özel idarenin sattığı Mavi Otel yıkılıyor!

Muğla İl Özel İdaresi tarafından ihale yoluyla Marmaris Yapı Şirketi'ne satılan Marmaris İlçesi'ndeki Mavi Otel'in yıkımı bugün başladı. Mavi Otel'in yerine iş merkezi yapılacağı belirtildi....

Konut kredisi ve tüketici kredilerinde sigorta zorunlu olmayacak!

Konut kredisi ve tüketici kredilerinde, sigorta zorunlu olmayacak. Tasarı yasalaşırsa, yapı şirketi, ön ödemeli konut satışına başlamadan önce bina tamamlama sigortası yaptıracak, sigorta şirketi mali yapıyı yetersiz görürse, teminat vermeyecek

Namlı Yapı şirketi Haberi

Namlı Yapı şirketi

Namlı Yapı Anonim Şirketi, Serkan Haser Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Küçükçekmece, İnönü Mahallesi, Okay Sokak'ta kuruldu.


Namlı Yapı Anonim Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü inşaat faaliyetinde bulunabilir, 2-Şirket arsa alabilir ve bu arsaların üzerine her çeşit yapı yapabilir, 3-Şirket her türlü gıda faaliyetinde bulunabilir, 4-Şirket her türlü turizm faaliyetinde bulunabilir, 5-Şirket her türlü motorlu ve motorsuz taşıtın alım ve satım faaliyetinde bulunabilir, 6-Şirket her türlü özel ve kamu ihalelerine katılabilir ve alabilir, Şirket yukarıda belirtilen faaliyet konuları ile ilgili olarak yerli ve yabancı şirket ve şahıslar ile anlaşmalar yapabilir, temsilcilik, bayilik,mümessillik, komisyonculuk faaliyetleri yapabilir, verebilir, her türlü marka, patent, knowhow ihtira beratını adına tescil ettirebilir, kiraya verebilir, satabilir. Lisans ve teknik...