21 / 05 / 2024

nanda yapı bahar uzun

nanda yapı bahar uzun

Double Park Residence Satış ve Pazarlama Müdürü Bahar Uzun kimdir? Bahar Uzun ne zamandan beri Double Park Residence Satış ve Pazarlama Müdürlüğü yapıyor? İşte Bahar Uzun'un biyografisi...

Ege Yapı Modern Yaka'da Mayıs ayına özel fırsat! 1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle!

Ege Yapı, Modern Yaka'nın Mayıs kampanyasını "Bahar Dediğin Böyle Olur!" diyerek duyurdu. Söz konusu kampanya kapsamında 1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

Ege Yapı Urla Kekliktepe'de bahar fırsatı! 24 ay vade ve 0 faiz imkanıyla!

Ege Yapı imzasıyla İzmir Urla'da inşa edilen Kekliktepe projesinde bahar fırsatı başladı. Ege Yapı tarafından başlatılan kampanya kapsamında söz konusu projeden 24 ay vade ve 0 faiz imkanıyla konut sahibi olmak mümkün.

AÖF Bahar dönemi sınavları ertelendi mi?  2. Dönem dersleri yapılacak mı?

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından ilköğretim, ortaöğretim ve üniversitelerde eğitime ara verilirken, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitim alan milyonlarca kişi, Bahar Dönemi derslerinin ve kısa süre sonra yapılacak vize sınavlarının yapılıp yapılmayacağı so

Beko'dan küçük ev aletlerinde bahar kampanyası! 1.000 TL'ye varan indirim fırsatı! İşte 11 Mayıs 2022 fiyat listesi... 

Beko'dan küçük ev aletlerinde bahar kampanyası başladı. Küçük ev aletlerinde 1.000 TL'ye varan indirimler yapıldı. İşte 11 Mayıs 2022 fiyat listesi... 

Deniz İstanbul Bahar Rezidans'ın lansmanı yapıldı! İstanbul’un marinalı tek sahil kasabasında lansman fırsatı!

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projelerin sahibi Keleşoğlu Holding imzasıyla hayata geçirilen mega kent İstanbul’un marinalı tek sahil kasabası Denizİstanbul'un yeni etabı ‘Bahar Rezidans’ın lansmanı yapıldı. İşte detaylar...

Öz Bahar Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bahar Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli  ile Eşref Çelik  ve Husamettin Arslan tarafından kuruldu.

Göçmen Yapı İnşaat Turizm Ve Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçmen Yapı İnşaat Turizm Ve Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Türksel, Hasan Bahar ve Hasan Türksel ortaklığında kuruldu.

Bk Artline Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Bk Artline Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahar Keleş tarafından kuruldu.

Ondörtüç Pendik projesinden yüzde 30 indirimli bahar kampanyası!

Sektörün en yenilikçi markaları arasında yer alan İnsay Yapı, ‘Ondörtüç Pendik’te uyguladığı Bahar Kampanyası ile yatırımcılara, 419 bin TL’den başlayan fiyatlarla mega kent İstanbul’un merkezinde müstakil yaşam sunuyor.

Türker Kentsel Planlama Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türker Kentsel Planlama Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahar Tüker tarafından kuruldu.

TOKİ Bayburt'ta emekliler için 263 konut yapıyor!

TOKİ tarafından Bayburt Merkez, Şingah Mahallesi’nde “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında 16 bloklu 263 adet konut yapımına başlandı...

Tasarruf AŞ, Bahar Kampanyasıyla isteyeni ev sahibi yapıyor!

Tasarruf AŞ, Bahar Kampanyası ile konut sahibi olmak isteyenlere farklı avantajlar sunuyor.

Sivas Millet Bahçesi bahar ayında açılıcak!

Sivas’ta yapılan ‘Anadolu’nun en büyük Millet Bahçesi’ projesinin büyük bir bölümü tamamlandı. Millet bahçesi bahar ayında hizmete açılacak.

nanda yapı bahar uzun Haberi

nanda yapı bahar uzun

Bahar Uzun kimdir?

Bahar Uzun, 1980 yılı İstanbul doğumlu. 2003 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünü bitirdi. Bahar Uzun bugün, Double Park Residence Satış ve Pazarlama Müdürü.


2010 yılında ise Beykent Üniversitesi İşletme Fakültesinin İnsan Kaynakları bölümünde yüksek Lisans öğrenimimi tamamladı. 2011 yılında EC Malta’da İngilizce eğitimini tamamladı.


2005-2011 yıllarında Gül & Keleşoğlu Group Flyinn AVM’de Halkla İlişkiler ve Pazarlama Müdürlüğü görevinde bulundu. 


Merkezdeki mağazaların kiralanması, tanıtım ve reklam faaliyetlerini sürdürürken; 2006 yılında da Flylife Dergisi’ni hayata geçirerek 2011 yılına kadar derginin Genel Yayın Yönetmenliğini yaptı.


Bahar Uzun, Mart 2012’den itibaren Nanda Yapı & Keleşoğlu Ortaklığı projesi olan Double Park Residence’de Satış ve Pazarlama Müdürlüğü yapıyor. Uzun, Double Park’ın proje aşamasından itibaren tüm sürecine dâhil olup, satış ve pazarlama organizasyonunu üstlenmiştir. 


Nanda Yapı

Petrol ürünleri...