05 / 05 / 2024

nanda yapı maslak

nanda yapı maslak

Double Park Residence'ta Keleşoğlu’nun payını satın alarak yoluna tek başına devam etme kararı alan Nanda Yapı Bağcılar Mahmutbey'de ikinci projesi N Residence için çalışmalara başlıyor...

Maslak 1453 Çevre Düzeleme İşleri'nin kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Maslak 1453 projesi 10622 Ada 2 Parsel Çevre Düzeleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı...

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi Maslak Şubesi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

DAP Yapı Maslak projesi için çalışmalarını sürdürüyor!

DAP Yapı Maslak projesi için "Uçan bina" olarak basına tanıtılıyor.Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede hak sahipleri ile anlaşmalar devam ediyor..

Maslak 1453'teki 3 bloğun kısmi kesin kabulü yapıldı!

Maslak 1453 projesinin 10622 Ada 2 Parsel OB, OC ve OD Bloklar ile Bu Bloklara Ait Altyapı İşleri'nin Kısmi Kesin Kabulü yapıldı. 

Ağaoğlu Maslak 1453'te Atatürk heykelinin açılışı yapıldı!

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan Maslak 1453 projesinde Atatürk heykelinin açılışı yapıldı. Ali Ağaoğlu açılışa sevgilisi Duygu Su Gülpınar’la katıldı.

Maslak 1453'te altyapı işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Maslak 1453 projesinin 10622 Ada 2 Parsel C1, E, T4 ve OA Bloklar ile bu bloklara ait altyapı işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Dap Yapı Beykoz ve Maslak projeleri 2017'de başlıyor!

Dap Yapı Validebağ Korusu'nun karşısında yer alan arsada hayata geçirdiği Dap Validebağ Konakları ön talep toplamaya devam ediyor. Firma Beykoz ve Maslak projelerine 2017'de başlayacak.

DAP Yapı Maslak'ta havada duran bina inşa edecek!

Ziya Yılmaz, “Maslak’ta da ilginç bir proje planlıyoruz. Havada duran tarzda, bol manzaralı bir bina yapacağız. Çizimleri hazır. Binanın kanadı eksik ama havada duruyor. ” dedi.

Nanda Yapı NND 100 Tower satılık!

Toplam 220 adet daireden meydana gelen projede iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 380 80 01 olarak belirlendi. Nanda Yapı NND 100 Tower satılık daireler İstanbul Kartal'da bulunuyor.

NND 100 Tower satılık daire!

Nanda Yapı imzası ile inşa edilen proje toplam 37 bin 595 metrekare alanda yükseliyor. NND 100 Tower satılık daire tipleri 1+1,2+1,3+1 ve penthouse daireler şeklinde tasarlandı.

Nanda Yapı NND 100 Tower Evleri iletişim bilgileri!

Nanda Yapı tarafından hayata geçirilen NND 100 Tower Evleri İstanbul Kartal'da bulunuyor. İşte Nanda Yapı NND 100 Tower Evleri iletişim bilgileri...

Nanda Yapı NND 100 Tower Evleri!

Toplam 220 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Kartal'da bulunuyor. Proje toplam 37 bin 595 metrekare alanda yükseliyor. Nanda Yapı NND 100 Tower Evleri Nanda Yapı tarafından inşa ediliyor.

York Houses Rezidans nerede?

Toplam 100 adet konuttan meydana gelen York Houses Rezidans Nanda Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Peki York Houses Rezidans nerede?

nanda yapı maslak Haberi

nanda yapı maslak


İnşaat konusunda deneyimli kadrosu, kurumsal alt yapısı ve güçlü sermaye yapısıylaadını duyuran NANDA YAPI, 1 yıl içerisinde 2 farklı projeye daha başladı. Bu hızlı ve kendinden emin büyüme stratejisine paralel olarak Double Park Residence'ta diğer proje ortağı “KELEŞOĞLU”nun tüm payını satın aldı. Projenin bundan sonraki kısmını NANDA YAPI tek başına yürütecek. 



Bağcılar Mahmutbey'de ikinci proje : N Residence



Mahmutbey bölgesinde yeni bir arsayı kısa zaman önce satın alan Nanda Yapı, bu alanda "N RESIDENCE" isimli yeni bir projeye başlıyor. Bu yıl Tıp fakültesini eğitime açan KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ'nin hemen karşısında yükselecek olan proje, 1+1 lüks konutlardan oluşacak. Bu yeni proje özel residence hizmetleri ile profesyonellerin ve öğrencilerin tercih nedeni olacak.


Yeni Maslak, Nanda Yapı'dan Sorulacak


İstanbul'un yeni Maslak'ı olarak adlandırılan Mahmutbey'de yeni proje çalışmalarının...