27 / 04 / 2024

nanda yapı n residence

nanda yapı n residence

İstanbul'un yeni kavşak noktası Mahmutbey'de yer alan N Residence, şehir hayatını yaşamak isteyenler için tamamen 1+1 daire olarak tasarlandı. 12 kattan oluşan projede 96 bulunuyor.

Mahmutbey N Residence'ta 96 daire yer alıyor!

Toplam 12 kattan oluşan, 96 daire ve 9 mağazanın yer alacağı N Residence'ta; Lobby ve concierge hizmeti. fıtnes center, sauna, çocuk kulübü ve eğlence alanları gibi özellikler bulunacak.

Nanda Yapı'nın yeni projesi N Residence yükselmeye başlıyor!

Mahmutbey ’ de Double Park Residence ' ı büyük beğeniyle tamamlayan Nanda Yapı, yine aynı lokasyonda yer alan yeni projesi N RESIDENCE ' ı sunar…

Nanda Yapı'dan bekarlara özel ev!

Türkiye'de evlilik yaşı gitgide artarken, çalışan bekarlar artık daha konforlu bir yaşam istiyorlar. Lüks yaşamın yanı sıra ev işleriyle vakit kaybetmeyecekleri pratik bir hayatı da arzuluyorlar...

Nanda Yapı emin adımlarla büyüyor!

İnşaat konusunda deneyimli kadrosu, kurumsal alt yapısı ve güçlü sermaye yapısıyla adını duyuran Nanda Yapı, bir yıl içerisinde iki farklı projeye daha başladı. Nanda Yapı Keleşoğlu'nun Double Park Residence'taki payını satın aldı...

Taş Yapı'nın Koşuyolu'ndaki otel projesi durduruldu!

Taş Yapı’nın, Darüşşafaka Cemiyeti’nden aldığı Koşuyolu’ndaki 12 bin 257 metrekarelik araziye dikmeye başladığı 20 katlı otel projesini mahkemeden durdurma kararı çıktı.

Sur'daki 595 tescilli yapının 89’u yıkıldı!

Mimarlar Odası Diyarbakır Şubesi, Sur’un bazı mahallelerindeki yıkım ve yeniden inşa ile ilgili teknik hataları içeren raporu açıklandı. Sur raporunda 595 tescilli yapıdan 89’unun tamamen yıkıldığı, 48 yapının da hasarlı olduğu tespit edildi.

Buca Yapı’nın Özdere Şubesi açıldı!

Seramiksan, Türkiye çapında 200’ü aşkın mağazasıyla kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Buca Yapı’nın Özdere Şubesi açıldı.

Ege Yapı'nın basın toplantısı ertelendi!

Ege Yapı'nın yeni projesini tanıtacağı basın toplantısı 26 Nisan tarihinden 27 Nisan tarihine ertelendi. Toplantıya Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı katılacak.

Taşyapı'nın Kadıköy'deki otel projesine bilirkişi itirazı!

Taşyapı'nın Kadıköy Koşuyolu'da inşa ettiği otel projesiyle ilgili bilirkişi inceleme yaptı. Bilirkişi raporu, projenin imar planı değişikliğini kamu yararına uygun görmedi.

Taşyapı'nın Kadıköy'deki inşaatının iskanı iptal edildi!

Kadıköy Belediyesi’nin parklarına, kültür merkezlerine ve camilerine haciz gönderen Taşyapı’nın iskanı mahkeme tarafından iptal edildi.

Kadıköy’deki kurumlardan Taşyapı’nın başlattığı icra işlemine tepki!

Kadıköy Kent Konseyi’nin çağrısıyla bir araya gelen 83 kurum yaptıkları basın açıklamasıyla, Taşyapı’nın Kadıköy Belediyesi’ne ait camilere, parklara ve kültür merkezlerine el konulması için başlattığı icra işlemine tepki gösterdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yatırım yapın, üretin, faizi düşürün!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "15 Temmuz`u takip eden günlerde milletimiz 12 milyar dolar bozdurmasaydı orada da aynı oyunu oynayacaklardı. Yatırım yapın. Üretin diyorum. Onun için diyorum faizin düşmesi lazım, kamu bankaları dahil" dedi.

Taş Yapı'nın Kadıköy'deki otel inşaatı durduruldu!

Taş Yapı'nın Karacaahmet Mezarlığı sınırındaki inşaatını mahkeme durdurdu Çevre sakinleri 'Bu bölge bu kadar inşaatı kaldırmaz' diyerek dava açmıştı

Uzunal Tau Yapı'nın Göztepe ve Erenköy projelerinde son daireler!

Türkiye’deki yapı sektörünün önemli oyuncularından Uzunal Tau Yapı’nın Göztepe’deki “Yonca” ve Erenköy’deki “Tezer” projeleri, 5 yıl garanti ayrıcalığı ve Uzunal Tau Yapı güvencesiyle, huzurlu bir yaşam alanı arayan sahiplerini bekliyor.

Fi Yapı'nın sahibi Fikret İnan gözaltına alındı!

Dün yapılan Akfa Holding merkezli operasyon kapsamında önemli bir isim daha gözaltına alındı. Gözaltı listesinde adı bulunan Fi Yapı'nın sahibi Fikret İnan da gözaltına alındı.

34 Yapı'nın ortağı Avukat Alper Saha evleniyor!

34 Yapı'nın ortağı Avukat Alper Saha Özge Acı ile 23 Ağustos Salı günü dünya evine giriyor. Emlakkulisi.com ailesi olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Folkart Yapı'nın Basmane projesinde AVM yok!

Folkart Yapı'nın Basmane Meydanı'ndaki projesinde, bölgede trafik yüküne neden olacağı saptanan AVM'ye yer vermeme kararı aldığı bildirildi.

nanda yapı n residence Haberi

nanda yapı n residence


Mahmutbey'de Double Park Residence'ı tamamlayan Nanda Yapı, yine aynı lokasyonda yer alan yeni projesi N Residence'ın yapımına başladı. Toplam 12 kattan oluşan projede 96 daire ve 9 mağaza yer alacak. 13 bin 680 metrekare inşaat alanı bulunan projede dairelerin tamamı 1+1 olarak tasarlandı. N Residence'ta; lobby ve concierge hizmeti, fitnes center, sauna, çocuk kulübü, eğlence alanları...