02 / 05 / 2024

Nar Gayrimenkul adres

Nar Gayrimenkul adres

Nar Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alihan Çiçek tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Eylül 2013 tarihinde Uphill Towers'ta kuruldu

Çınarpınar Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çınarpınar Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 510 bin TL sermaye bedeli ile Balat Endüstriyel Ürünler Sanayi tarafından kuruldu.

Murat Akpınar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Akpınar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akpınar tarafından kuruldu.

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 386 bin 914 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Akpınar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Fırat Çelik tarafından kuruldu.

Konya Karapınar Milli Emlak'tan satılık 19 gayrimenkul!

Karapınar Milli Emlak, Konya ili, Karapınar ilçesinde yer alan 19 gayrimenkulü satıyor. 

Çınar Evim Yapı Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Evim Yapı Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 500  bin TL sermaye bedeli  ile Serkan Külekci tarafından kuruldu.

Nar Grup Gayrimenkul Turizm Lojistik Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nar Grup Gayrimenkul Turizm Lojistik Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Jalıl Noorı ve Mohammad Naeem Aman ortaklığında kuruldu.

Hakbaşpınar Gayrimenkul Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hakbaşpınar Gayrimenkul Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kılınç, Mahir Kırış ve Muharrem Başpınar ortaklığında kuruldu...

Çınar Belediyesi'nden 3.8 milyon TL'ye satılık 39 gayrimenkul!

Çınar Belediye Başkanlığı, Fatih Mahellesi, İkizoluk Mevkii ve Gazi Mahallesi'ndeki 39 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 28 Haziran'da gerçekleşecek...

Halk Ofis Şekerpınar binasını Promark Gayrimenkul pazarlayacak!

Halk GYO'nun Çayırova'daki Halk Ofis Şekerpınar binasının kiralama ve/veya satışına yönelik pazarlama süreci için Promark Gayrimenkul ile sözleşme imzalandı.

Diyarbakır Çınar'da satılık 39 gayrimenkul!

Diyarbakır Çınar Belediye Başkanlığı, İkizoluk ve Gazi Mahallesi'nde bullunan 39 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kerem Çınar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited kuruldu!

Kerem Çınar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited 50 bin TL sermaye ile bugün Kerem Çınar tarafından kuruldu.

Diyarbakır Çınar'da 5 milyon TL'ye satılık 52 gayrimenkul!

Çınar Belediye Başkanlığı, Çınar İkizoluk mevkiinde bulunan 52 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam satış bedeli 5 milyon 50 bin TL olarak belirlendi.

Nar Gayrimenkul adres Haberi

Nar Gayrimenkul adres

Nar Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alihan Çiçek tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Eylül'de kuruldu. 


Nar Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Gayrimenkullerin değerlendirilmesi ve geliştirilmesi ile ilgili olarak yapılacak inşaat işlerini organize etmek, yönetmek yönlendirmek,bu amaçla genel müteahhitlik hizmetleri ifa etmek ve buna ilişkin sözleşmeleri akdetmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Nar Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Uphill Court Sitesi, Uphill Towers 25. Kat...