16 / 05 / 2024

Narkissos Turizm erkan kaplan

Narkissos Turizm erkan kaplan

Birleşmiş Milletler ile İran arasında yürütülen nükleer müzakerelerinde sağlananan anlaşmanın devamı halinde, İranlı turist sayısının kısa sürede iki katına ulaşacağını ve Türkiye’ye gelen turistler arasında İranlıların ilk 3’e gireceği belirtildi...

Şüsesa Turizm Tarım Enerji İnşaat Makine Limited Şirketi kuruldu!

Şüsesa Turizm Tarım Enerji İnşaat Makine Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Akkaş tarafından kuruldu.

Salt Peyzaj Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Salt Peyzaj Turizm İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Söğüt tarafından kuruldu.

Gü İnşaat Taahhüt Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gü İnşaat Taahhüt Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Pendik'te Erkan Gündaş tarafından kuruldu.

Gerff Turizm Otelcilik İnşaat Emlak Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gerff Turizm Otelcilik İnşaat Emlak Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de Erkan Şahin, Faruk Şahin ve Gürkan Şahin ortaklığında kuruldu.

Dört Kardeşler Temizlik Turizm İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dört Kardeşler Temizlik Turizm İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Erkan tarafından kuruldu.

Meys Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meys Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Toplaoğlu, Mesut Keleş, Sefa Dönmez ve Yiğit Ali Günaydın ortaklığında kuruldu.

Neon İnşaat Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojistik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neon İnşaat Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojistik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Bakar tarafından kuruldu.

Kaf Yapı İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaf Yapı İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Aksu tarafından kuruldu.

Vuman Oto Ekspertiz Otomotiv İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vuman Oto Ekspertiz Otomotiv İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Koray Vural ve Erkan Karaduman ortaklığında kuruldu.

Seven Days İstanbul Turizm Seyahat İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven Days İstanbul Turizm Seyahat İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Selami Erkan tarafından kuruldu. 

Mavi Nehir Otelcilik ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Nehir Otelcilik ve Turizm Limited Şirketi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Kalaçay ve Şeref Coşkun ortaklığıyla kuruldu.

Joy Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joy Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Yılmaz, Nasser Sepehrı ve Reza Naghavı ortaklığında kuruldu. 

As Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan     Tiryaki tarafından kuruldu. 

Narkissos Turizm erkan kaplan Haberi

Narkissos Turizm erkan kaplan

Narkissos Turizm Genel Müdürü Erkan Kaplan, “İran hükümetinin ılımlı politikası devam eder, nükleer görüşmeleri olumlu şekilde sürer, ülkedeki döviz bollaşır, alım gücü artar ve İran’dan Antalya’ya charter seferlerine izin çıkarsa, turist sayısı iki katına çıkar. İranlılar Türk turizminde ilk 3’e yerleşir” dedi. Kaplan, şunları söyledi:


“Görüşmeler diplomatik bir hamle olarak kalmaz ve kalıcı sonuca ulaşırsa öncelikli olarak ambargonun yumuşaması ve buna bağlı olarak da dolar kurunun bir seviyede tutunması gündeme gelecektir. Bu da alım gücünü yine yukarılara taşıyacak ve alım gücü yükselen İranlılar seyahat etmeye yönelecektir.”


2010’da İran’dan 1 milyon 800 bin turist geldiğini hatırlatan Kaplan, şöyle konuştu:

“İranlıların dünyaya ilk açıldıkları yer Türkiye oluyor. 2009-2010’da Türkiye’ye gelen turist sayısında İranlılar 4’üncü sıraya yükselmişti. Daha sonra İran’ın sorunları oldu. Dış dünyayla iletişim...