18 / 05 / 2024

Narköy projeleri

Narköy projeleri

100 dönümlük bir araziye kurulan ekolojik otel ve eğitim merkezi Narköy, şeker ve tuz dışında ihtiyaçlarını kendi arazisinden karşılıyor. 15 kişinin çalıştığı Narköy’de aylık toplam harcamalar 30 bin TL’yi geçmiyor.

1933 yılındaki inşaat projeleri belediye radarında! Belediye projesine uygun olmayanlara yıkım kararı!

1933 yılında inşaat çalışmaları hız kazanmış. İnşaat projeleri için ise belediyeler belli projeler belirlemiş, bunun dışına çıkan inşaatlar yıktırılmış.

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı! Dev projeler geliyor...

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı. Bu kapsamda Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren ihalesine bu yıl çıkılacak. Çukurova Havalimanı önümüzdeki günlerde açılacak. İşte detaylar...

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatları yüzde 28 düştü! 

Almanya'da konut inşaat ruhsatları, ocak-ağustos ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 28 geriledi. Yükselen faiz oranları nedeniyle konut inşaat ruhsatlarının azaldığı belirtildi. Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatların yüzde 28 düştü. 

Emlak Konut Çınarköy Evleri yüzde 30 peşin 60 ay vade fırsatıyla!

Emlak Konut Çınarköy Evleri, Emlak Konut güvencesiyle doğanın huzuru Çekmeköy’de yükseliyor. 2021'de satışa çıkan Emlak Konut Çınarköy Evleri yüzde 30 peşin 60 ay vade fırsatıyla satışları devam ediyor. 

O ilde 5 adet arsa satılıyor! 426 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz! 

Esenköy Belediyesi, Yalova ili, Çınarköy ilçesi, Çeşme ve Engere mevkiilerinde yer alan 5 adet arsayı 426 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında yeni konut projesine başlayacağı lokasyonları açıkladı Şirket, 2023 yılında yapılması planlanan projelere dair kamuoyunu bilgilendirdi. Buna göre şirket tarafından farklı lokasyonlarda yeni konut projeleri yapılacak. İşte detaylar…

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri'nde konut sayısı değişti! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri'nde konut sayısı değişti. Peki Çınarköy Evleri'ndeki konut sayısı ne oldu? İşte Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesinde yaşanan o son dakika gelişmesi...

Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesi, İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki Çınarköy Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri fiyat listesi Eylül 2022! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çınarköy Evleri projesi İstanbul Çekmeköy'de yükseliyor. Peki Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Emlak Konut Çınarköy fiyat listesi Eylül 2022! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYOEmlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım'ın yer teslimi yapıldı. İşte Emlak Konut GYO Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım ile ilgili ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım için imzalar atıldı. Peki Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım hangi firma tarafından inşa edilecek? Sözleşme bedeli ne kadar? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 2. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 2. Kısım'ın yer teslimi Pekerler İnşaat'a yapıldı. İşte Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 2. Kısım ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar..

Narköy projeleri Haberi

Narköy projeleri

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde, İstanbul’a 130 kilometre uzaklıkta 100 dönümlük arazinin üzerine kurulmuş bir tesis Narköy. Türkiye’nin ilk, dünyada da çok örneği bulunmayan, ekolojik otel ve eğitim merkezi olarak hizmet veriyor. Yaklaşık 2 yıl önce faaliyete geçen Narköy, sıra dışı bir konsepte sahip. Otele gelen misafir doğayı ve organik hayatı öğreniyor.


Kuşçu ailesinin bir hayalden yola çıkarak hayat verdiği Narköy, ekolojik bir yatırımla da para kazanabileceğinin en büyük ispatı. Narköy’ü sadece otel olarak ele almak çok büyük bir haksızlık olur; çünkü çiftlik kısmında gerçekten dikkat çekici işler yapılıyor. Narköy’de bütün gıdalar kendi arazilerinde ve yüzde 100 doğal yetiştiriliyor.


“Düşü olmayanın işi olmaz”


Narköy, bir düşün dışa vurumu aslında. Bu düşü kuran kişi de emekli bir ilkokul öğretmeni Nardane Kuşçu. Namı diğer “Naranne.”


Bir yörük...