01 / 05 / 2024

narlıdere diş hastanesi nerede

narlıdere diş hastanesi nerede

İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Güney Sekreterliği’ne bağlı Narlıdere Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, butik hastane olarak hizmet vermeye başladı. Resmi açılışı 10 Şubat'ta yapılan merkezde, diş ve ağız sağlığıyla ilgili her türlü teşhis ve tedavi yapılıyor..

Fahrettin Altay-Narlıdere metrosunda son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Haziran ayında temelini attığı Narlıdere Metrosu'nda imalat çalışmaları son sürat devam ediyor. 7.2 kilometrelik hatta yer alan Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi İstasyonu için de inşaat çalışmaları Pazartesi gününden itibaren başlıyor.

Narlıdere'de 4.8 milyon TL'ye satılık 5 işyeri!

Narlıdere Belediyesi, Narlı Mahallesi'ndeki 5 işyerini ihale ile satıyor. İhale 27 Şubat'ta gerçekleşecek..

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu için ilk ihale tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Fahrattin Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için çıktığı ihalenin ilk aşamasını tamamladı. Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu için gerçekleştirileyen ihaleye Çin, Rusya, İtalya, Hollanda ve Kazakistan’dan önemli şirketler de katıldılar. 

Narlıdere-Fahrettin Altay Metro Hattı için 15 firma yarışıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 7.2 kilometrelik F.Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için çıktığı ihalenin ilk aşamasını tamamladı. 

Narlıdere-Fahrettin Altay Metro Hattı için geri sayım başladı!

İnşaatı bu yıl içerisinde başlayacak olan Narlıdere-Fahrettin Altay Metro Hattı'nın ihalesi 9 Ocak'ta yapılacak.

Şanlıurfa Narlıdere Katlı Kavşağı'nın 4'te 3'ü tamam!

Şanlıurfa'daki trafik akışını rahatlatmak amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Karaköprü İlçesinde hayata geçirdiği Narlıdere Katlı Köprülü Kavşağı'nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Narlıdere ve Buca metrosunda inşaat çalışmaları yeni yılda başlayacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Narlıdere ve Buca metrosunda inşaat çalışmaların yeni yılda başlayacağını müjdeledi. İzmir'e yatırımların çoğaldığını dile getiren Kocaoğlu, "Özellikle sağlık turizminde ve fuarcılık alanında daha gerçekleştirilecek önemli yatırımlar var" dedi.

İzmir Fahrettin Altay-Narlıdere Metro Hattı'nın ihalesi 9 Ocak'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 7.2 kilometrelik F.Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için gerçekleştireceği uluslararası ihale içim 38 firma ihale dosyası satın aldı.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nun ihalesi 20 Aralık'ta!

Yatırımlara devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, 7.2 kilometrelik Fahrettin Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için 20 Aralık'ta uluslararası ihaleye çıkacak. 

Narlıdere metro ihalesine görülmemiş ilgi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 7.2 kilometrelik F.Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için 20 Aralık'ta yapacağı uluslararası ihale için yerli ve yabancı 17 firma ihale dosyası aldı.

Narlıdere Metrosu 20 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen, 7.2 kilometrelik F.Altay-Narlıdere Metro hattının yapımı için ihale tarihi belirlendi. 

Narlıdere Metrosu ihaleye çıkıyor!

Muhtarlar buluşması kapsamında Narlıdere ile Balçova’yı ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Narlıdere Metrosu’nun yapımı için kısa süre sonra ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Tuzla’ya 25 milyon dolarlık diş hastanesi!

Okan Holding 25 milyon dolar yatırımla Tuzla'ya tam teşekküllü diş hastanesi açtı. Okan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Okan, "Türkiye'nin en büyük diş hastanesini açtık. Özellikle yurtdışından hasta getirmek için çalışma yapacağız" dedi.

narlıdere diş hastanesi nerede Haberi

narlıdere diş hastanesi nerede


İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Güney Sekreterliği’ne bağlı Narlıdere Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, butik hastane olarak hizmet vermeye başladı. Resmi açılışı 10 Şubat 2014 tarihinde yapılan merkezde, diş ve ağız sağlığıyla ilgili her türlü teşhis ve tedavi yapılıyor. Son teknolojiyle donatılan merkezde 16 hekim hizmet veriyor. Narlıdere Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yöneticisi Dt. Dolunay Hamamizade, randevulu çalıştıklarını ve en kısa sürede en doğru tedaviyi uyguladıklarını söyledi.


Altı aydır faaliyette olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkez, butik hastane anlayışıyla hizmet veriyor. 25 üniteden oluşan merkezde, günde ortalama 300 hasta tedavi görüyor. Dt. Hamamizade, yaptığı açıklamada her yetişkin kişinin ve çocukların, altı ayda bir mutlaka diş kontrolünden geçmesi gerektiğini belirtti: “Ağız ve diş sağlığı,sadece ağzı ilgilendirmiyor. Ağızdaki bir enfeksiyon, çok rahat...